În sfârșit, se întâmplă ceva! Registrul Auto Român va lucra cu publicul și în zilele de sâmbătă, până la sfârșitul anului 2017

Luni, 06 Noiembrie 2017 14:25

Măsura a fost luată de conducerea RAR ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienților, care se programează să obțină actele necesare în vederea primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand.  Astfel, în toate reprezentanțele RAR se va lucra în fiecare zi de sâmbătă de la ora 8.00 la ora 14.00, cu excepţia zilelor de 2, 23 si 30 decembrie 2017. Directorul General al RAR, George-Adrian Dincă, a luat decizia de extensie a programului pentru a scurta timpul de așteptare la activitățile Registrului Auto Român. Sistemul call center național le permite posesorilor de autovehicule să obțină programare în oricare dintre reprezentanțele RAR. Numărul unic 021/ 9672 le stă la dispoziție în acest sens. Există, de asemenea, opțiunea programării online pe site-ul nostru www.rarom.ro.

Controversata firmă Matra, câștigătoarea licitației Lapte-Corn din Argeș

Luni, 30 Octombrie 2017 14:35

# 311 miliarde lei vechi, fără TVA, intră în contul singurei firme care s-a prezentat la concurs # O anchetă a DNA Craiova a vizat firma, fix pentru același program
Au trecut vremurile când, sub privirile atente ale fostului președinte al Consiliului Județean, Constantin Nicolescu, se duceau bătălii crunte pentru atribuirea programului Lapte-Corn în Argeș. Au rămas célèbre războaiele duse, prin instanță, dar și în afara acesteia, de Lactag și Vlăsia, prima condusă pe atunci de Nicolae Oiță, prieten și chiar partener de afaceri al lui Nicolescu, a doua manageriată de Aurel Săvulescu, buturuga mică a licitațiilor de profil și câștigător, pe linie, la procesele intentate pentru vicii de procedură sau pentru descalificările suferite.

 

Investiție nouă la aniversarea a 25 de ani de la deschidere!

Luni, 30 Octombrie 2017 14:32

# Hidro Argeș a pus în funcțiune o nouă fabrică de betoane în Pitești # Capacitatea de producție din capital județului a crescut, astfel, la aproape 200 m.c. pe oră
Fabrică nouă de betoane în Pitești, a doua într-o singură locație! HIDRO ARGEȘ marchează, astfel, un sfert de veac de existență, anunțându-și, totodată, intențiile pentru următorul sfert de veac. ”Competență. Calitate. Fără compromisuri.” – un slogan respectat, devenit, în interiorul firmei, dar și pentru clienți, obișnuință.

Rafo Oneşti vinde stația de distribuție de carburanți de lângă Metro

Luni, 30 Octombrie 2017 14:16

# Prețul cerut de administratorul judiciar este de peste 430.000 de euro, fără TVA.

Rafo SA prin administrator judiciar al CITR, filiala București, vinde mai multe stații de distribuție carburanți. RAFO Oneşti a intrat în insolvenţă în octombrie 2016, după ce Tribunalul Bacău a admis cererea de intrare în procedură de organizare judiciară. Peste 20 de astfel de stații au fost scoase la vânzare în toată țara, printre care și una în județul Argeș, în comuna Bradu.

 

Un TIR marca Mercedes a intrat în sediul Dolo Trans Olimp!

Luni, 23 Octombrie 2017 23:50

# O parte din cabina TIR-ului este în recepția firmei
Un cap tractor marca Mercedes a intrat, așa cum am menționat și în titlu, în sediul din DN 65B al Dolo Trans Olimp. O parte din cabina acestuia este chiar în zona de recepție a firmei. Și stă cuminte, după ușă, așa cum se vede și din imaginea alăturată. A fost adăugat de conducerea firmei ca element de design, fiind, totodată, sugestiv pentru domeniul principal de activitate al Dolo Trans Olimp.

Șah la Constantin Pănescu! S-a cerut insolvența Alcadibo Trading

Luni, 23 Octombrie 2017 22:58

Gheorghe Drăghici, administratorul firmei Mondo Impex Dalina din Ștefănești  a cerut, pe 16 octombrie, la Tribunalul Specializat Argeș, insolvența Alcadibo Trading, societate condusă de omul de afaceri Constantin Pănescu. Această decizie a venit în urma faptului că firma lui Pănescu nu și-a plătit la timp datoriile către societatea din Ștefănești pentru serviciile realizate în favoarea sa.

 

Una din firmele lui Chelu, proprietara unei bucăți din Alprom, executată de ANAF

Luni, 16 Octombrie 2017 13:03

Deși războiul, prin instanțe, între firma lui Gheorghe Văsâi și firmele lui Chelu, pentru deținerea Alprom-ului nu a murit, iată că Finanțele încep să scoată la mezat, pentru datorii neonorate, bucăți din fosta perlă a industriei argeșene. Deși războiul așa cum scriam , nu a murit, între timp a murit afaceristul gălățean Cătălin Chelu, dar și mastodontul Alprom. Scheletul acestuia încă naște controverse, la instanțe încă sunt pe rol procese.

Industria de prelucrare a maselor plastice își dă întâlnire la SIBIU în cadrul EXPO PLAST

Luni, 16 Octombrie 2017 12:55

# În perioadă 21 – 24 noiembrie, liderii industriei vin la Sibiu pentru EXPO PLAST – cel mai mare eveniment din România dedicat domeniului prelucrării maselor plastice.  # Prima ediție organizată la SIBIU – un succes total

După 5 ediții organizate în București, EXPO PLAST a făcut un pas înainte pentru consolidarea industriei de mase plastice alegând cel mai bun loc pentru o confruntare tehnologică a liderilor – SIBIU. Evenimentul a fost primit cu un real entuziasm de către companiile participante, astfel că spațiul expozițional din cadrul REDAL EXPO a fost ocupat în totalitate cu două luni înainte de deschiderea oficială. Lista completă a expozanților este publicată pe www.expoplast.ro

 

Producția Dacia a scăzut ușor în primele nouă luni ale anului: Logan își continuă declinul

Luni, 16 Octombrie 2017 12:53

Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 232.000 de unități în perioada ianuarie-septembrie 2017, dintre care 143.000 de unități au fost Duster. Dacia Logan s-a produs în numai 25.000 de unități. Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) a publicat săptămâna trecută datele legate de producția de mașini de la uzina Dacia de la Mioveni pentru primele 9 luni ale anului. Astfel, datele oficiale arată că Dacia a produs 231.558 de vehicule în intervalul ianuarie - septembrie, în scădere ușoară comparativ cu cele 239.110 de unități realizate în aceeași perioadă a anului trecut.

Război al declarațiilor după vizita lui Dragnea și Tăriceanu la Uzinele Dacia

Luni, 09 Octombrie 2017 23:58

# Pro România Argeș: ”Din cauza legislației promovate de Guvernul PSD-ALDE, România a importat, în 2017, peste 350.000 de rable” # Enunțul de geniu - Andrei Gerea: ”Dacia are nevoie de infrastructură…”
Vizita, la Uzinele Dacia, a celor doi președinți ai Senatului și Camerei Deputaților a lăsat în urmă un val de promisiuni. Dar și un război al declarațiilor. Opoziția reproșează Puterii actuale faptul că legislația modificată a permis intrarea în țară a sute de mii de rable, în defavoarea automobilelor produse în România, în defavoarea mediului și a siguranței circulației.

 

Designerii auto și-au imaginat o variantă Dacia Duster Sport

Luni, 09 Octombrie 2017 23:57

Designerul maghiar X-Tomi a realizat o randare a unui ipotetic Dacia Duster GT, care beneficiază de bare de protecție sportive, jante de mari dimensiuni și elemente negre de caroserie. Noua generație Dacia Duster a avut premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie, iar principalele noutăți au fost introduse la interior. În schimb, designul a rămas în mare parte același, în special datorită faptului că este apreciat și în prezent de clienți.

Firma președintelui PMP Argeș a falimentat

Luni, 09 Octombrie 2017 23:54

La sfârșitul anului 2010, omul de afaceri argeșean Cătălin Bulf, actualul președinte PMP Argeș, a băgat societatea Bulf Drilling & Oil Servicii, una  dintre firmele patronate de acesta, în procedură de insolvență. La aproape 7 ani de la înregistrarea procedurii, Tribunalul Specializat Argeș a admis, pe 19 septembrie, închiderea procedurii de faliment și radierea firmei ce avea ca obiect de activitate servicii anexe extracției petrolului brut și gazelor naturale.

 

Creditorii Lactag, nemulțumiți de evaluarea bunurilor societății argeșene

Luni, 09 Octombrie 2017 23:42

# Scandal în urma raportului de evaluare!
Recent, pe site-ul Casei de Insolvență Transilvania au fost scoase la vânzare mai multe pachete de bunuri ce aparțin producătorului de lactate și mezeluri Lactag, cu sediul în Costești, al cărei manager este omul de afaceri Adriean Asan. Pe 21 septembrie, la Tribunalul Specializat Argeș, a fost înregistrat  un dosar ce are ca obiect o contestație la firma care a întocmit raportul de evaluare pentru mai multe bunuri deținute de Lactag, dar aflate în leasing. Unicredit Leasing Corporation, unul dintre creditorii Lactag,  înscris în dosar cu o creanță de 1.221.525 lei, solicită refacerea raportului de expertiză de către firma de evaluare Estimatori Group. Așa se face că aceste pachete de bunuri mobile nu vor putea fi vândute până la soluționarea definitivă a contestației.

“Ziua Porților Deschise” la Fabrica de conserve din Topoloveni

Luni, 09 Octombrie 2017 21:36

# Mama magiunului de Topoloveni a dat  în fiert, însă a fost răcorită de Ministrul Agriculturii, Petre Daea # Patronii fabricii, frații Murad, au sosit, alături de Rareș Bogdan și de Cozmin Gușă, cu elicopterul # Constantin Nicolescu – baie de mulțime. Mai cărunt, mai slab, însă zâmbitor
Fabrica de conserve legume, fructe și semipreparate MGC Topoloveni, în parteneriat cu Primăria Orașului Topoloveni, a organizat, marțea trecută, “Ziua Porților Deschise”. Evenimentul a avut o amploare neașteptată, prezența oficialităților fiind – ca și produsele expuse și oferite – abundentă. În vârful ierarhiei s-a aflat, desigur, ministrul Petre Daea, însă o prezență aparte au constituit-o oamenii de presă Cozmin Gușă și Rareș Bogdan.

 

Insolvența MSS a provocat înscrierea a 295 de angajați pe lista creditorilor

Luni, 02 Octombrie 2017 13:16

# Datoriile firmei de pază Magic Safe Security însumează suma totală de circa 3 milioane de lei # Angajații au de recuperat sume cuprinse între 50 și 3.200 de lei
În vara anului trecut, una dintre cele mai mari firme de pază din județul Argeș a intrat în reorganizare. În cazul lui Magic Safe Security, judecătorii de la Tribunalul Comercial Argeș au decis demararea procedurii de insolvență după ce societatea a înregistrat întârzieri mari de plată către bugetul de stat. Totul a început, de fapt, în aprilie 2014, când în urma unui control fiscal efectuat de AJFP Argeș s-a stabilit că MSS are obligații fiscale suplimentare în cuantum de 1.000.000 de lei.

CCIA Argeş: „Propunem renunțarea la principiul unei regionalizări păguboase pentru Argeș și mediul de afaceri argeșean”

Luni, 02 Octombrie 2017 13:12

Una dintre priorităţile Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş este aceea de a fi o punte de legătură și o voce a mediului de afaceri local. În acest sens, CCIA Argeș și-a fixat un plan de întâlniri periodice al antreprenorilor din Argeș cu reprezentanții autorității locale și ai instituțiilor deconcentrate.
Miercuri, 27 septembrie 2017, la sediul Camerei au fost găzduiți reprezentanții AJFP Argeș: dl Petre Cojocaru - Șeful AJFP Argeș și doamnele Aurelia Constantinescu - Șef Serviciu Asistență Contribuabili și Camelia Firu – Consilier Superior Asistență Contribuabili, la întâlnirea cu mediul de afaceri. Sala a fost plină, la întâlnire participând peste 70 de oameni de afaceri, pentru că subiectul adus în discuție a fost unul de maxim interes pentru mediul de afaceri – Plata defalcată a TVA în contextul OUG 23/2017.

 

Caravana „Ford Mustang România” a poposit la Mioveni

Luni, 02 Octombrie 2017 12:42

Pasionații de cai putere din Mioveni au putut să admire, vineri, 29 septembrie, legendarul Ford Mustang. Caravana Ford Mustang România a traversat județul Argeș, iar singurul popas în drumul spre Brașov a fost în Centrul Civic din Mioveni, în semn de respect pentru „capitala” automobilului autohton. Aici, timp de două ore, împătimiții bolizilor de lux și ai vitezei extreme au putut admira îndeaproape cele mai noi modele din gama Mustang sau modele care deja au făcut istorie în lumea automobilistică și a curselor sportive pe marile circuite profesioniste.

Contribuabilii vor primi clarificări referitoare la plata defalcată a TVA

Luni, 02 Octombrie 2017 10:23

Luni, 2 octombrie 2017, începând cu ora 12.00, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o nouă întâlnire dedicată contribuabililor pentru a oferi clarificări şi îndrumări referitoare la tema „Plata defalcată a TVA”. Întâlnirea va avea loc la  sediul instituției din Piteşti, bulevardul Republicii, nr.118, judeţul Argeş.
Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.
Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte plata defalcată a TVA, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş organizează periodic întâlniri cu contribuabilii.

 

ANAF-ul execută firma lui Gingăraș, directorul de la CSN Bascov-Budeasa

Luni, 25 Septembrie 2017 23:36

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș execută societatea Argeș General Construct – Bascov, firma fostului ministru al Tineretului, Georgiu Gingăraş, actual director al Complexului Sportiv Naţional Bascov-Budeasa. Dosarul de executare a fost emis pe 13 septembrie. AJFP Argeș scoate la vânzare, pe 28 septembrie, din activele Argeș General Construct – Bascov un teren în suprafață de 3201 mp situat în comuna Bascov, iar valoarea acestui bun se ridică la suma de 137.421 lei, fără TVA.

ANAF supune dezbaterii publice procedura de aprobare a transferului sumelor din contul de TVA

Luni, 25 Septembrie 2017 23:29

Agenția Națională de Administrare Fiscală supune dezbaterii publice un proiect de ordin prin care se vor stabili structura competentă, procedura şi condiţiile de aprobare a transferului sumelor din contul de TVA. Astfel, prin proiectul de ordin elaborat potrivit prevederilor legale, se stabileşte că structura competentă din cadrul ANAF pentru soluţionarea cererilor de aprobare a transferului sumelor din contul de TVA este structura de inspecţie fiscală.

 

Pagina 54 din 77

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea