Deloitte organizează seminarul ”Închiderea anului financiar 2016”

Luni, 13 Martie 2017 22:26

Deloitte România, împreună cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Argeş, organizează, marţi, 14 martie 2017, la Piteşti, seminarul cu tema ”Închiderea anului financiar 2016, aspecte cheie în pregătirea acestui exerciţiu”.
Seminarul se adresează atât persoanelor implicate direct în activităţile financiar-contabile ale companiilor, cât şi celor care beneficiază de informaţiile generate de departamentele financiar-contabile. Seminarul analizează principalele elemente care trebuie luate în considerare de către departamentul financiar-contabil, raportat la

Revoluție 3D la Bibliotecă

Luni, 13 Martie 2017 22:20

Biblioteca Județeană Argeș vernisează luni, 20 martie, la ora 18.00, în holul central, expoziția-provocare, intitulată ”3D – PROIECTE PENTRU AMENAJĂRI INTERIOARE”. Autorul ei, Alexandru Pantilie, fiul pictorului Ion Pantilie, propune o serie de sugestii – funcționale, practice, personalizate – care explorează, cu îndrăzneală, teritoriul vast și dinamic al culorilor, formelor, texturilor și proporțiilor.
Expoziția este una de proiecte, majoritatea conținând foarte puține decorațiuni, tocmai pentru a pune în valoare obiectul proiectat, în așa fel încât ambientul să se dezvolte pe parcurs, în armonie cu identitatea lui specifică.

 

ANAF anunţă acţiuni operative de control

Luni, 13 Martie 2017 21:48

# Începând cu luna aprilie, vor fi iniţiate acţiuni de control fiscal dedicate verificării legalităţii şi conformităţii declaraţiilor fiscal

Conform priorităţilor asumate şi prezentate primului-ministru în această săptămână, în scopul creşterii eficienţei controlului şi colectării,  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală îşi schimbă abordarea acţiunilor de control fiscal, care se va face exclusiv în raport de rezultatele obţinute în urma unei ample analize de risc.
În eventualitatea în care, ca urmare a analizei, vor fi constatate neconcordanţe între datele raportate de contribuabili şi cele deţinute de administraţia fiscală, contribuabilii încadraţi în categoria de risc fiscal mare vor face în viitorul imediat obiectul unor controale fiscale.

Prezentarea oficială a noului model Range Rover Velar

Luni, 13 Martie 2017 21:40

Cel de-al patrulea membru al familiei Range Rover, Velar, a fost prezentat în premieră în cadrul unui eveniment exclusivist ce a avut loc la Design Museum, în  Londra. 
Range Rover Velar este proiectat și produs în Marea Britanie, acesta aduce un suflu nou de grație și eleganță în gama de modele Range Rover. Proiectat pentru a complete gama Range Rover, Velar se află din punct de vedere al dimensiunilor între Range Rover Evoque și Range Rover Sport. Velar se remarcă prin somptuazitate, rafinament și capabilități în teren accidentat nemaiîntâlnite până acum în segmentul SUV-urilor de clasă medie. Acesta este noul tip de Range Rover, un model avangardist care se adresează unui client modern.

 

Afaceriștii argeşeni apelează la bănci pentru a îşi consolida business-urile

Luni, 06 Martie 2017 13:46

La nivel local, ca şi în restul ţării de altfel, se mai pune din când în când problema finanţărilor atunci când patronii de firme, fie ele întreprinderi mari, mici sau mijlocii doresc să îşi reclădească sau să îşi dezvolte şi mai mult companiile pe care le conduc.
În acest caz, pentru a îşi mări cifrele de afaceri şi mai mult şi a se menţine pe un trend ascendent, doi oameni de afaceri din Argeş au găsit diverse metode prin care să poată să îşi obţină finanţări pentru proiectele lor. Un astfel de caz este şi cel al liberalului Gelu Tofan, un om care din anul 2012 a accesat un proiect cu finanţare europeană nerambursabilă prin PNDR şi a reuşit să construiască, doi ani mai târziu, în comuna Bascov, o fabrică de îmbuteliere a apei carbogazoase, numită ”Poiana Ursului”. 

Sindicatele de la Dacia au bătut palma cu patronatul

Luni, 06 Martie 2017 13:45

# Salariul va crește cu 200 de lei brut

Anul acesta, deși diferența între cerere și ofertă părea destul de mare, iată că părțile s-au înțeles mai repede decât de obicei. Angajaţii Dacia solicitau o majorare salarială de 450 de lei brut (100 euro) lunar, în cadrul negocierilor anuale cu privire la contractul colectiv de muncă, în timp ce compania, inițial, a fost dispusă să acorde o mărire de doar 120 de lei brut.

 

La sfârşitul lunii urmează să fie numit succesorul lui Constantin Stroe la şefia ACAROM

Luni, 06 Martie 2017 13:43

Asociaţia Constructorilor de Automobile din România, înfiinţată în anul 1996 şi condusă de către Constantin Stroe până la momentul decesului acestuia - una dintre cele mai reprezentative personalităţi ale mediului public din Argeş şi unul dintre oamenii ce a  reuşit să facă performanţă în domeniul industriei auto din România - îşi va alege în această  perioadă o nouă conducere ce va fi numită în cadrul Adunării Generale ce urmează a avea loc.  După moartea bruscă a celui ce a făcut istorie atât la nivel local cât şi naţional, fiind un susţinător înfocat al unei industrii ce a reuşit să ofere mii de locuri de muncă şi să consolideze PIB-ul ţării, preşedinţia interimară a asociaţiei a fost asigurată de către cei doi vicepreşedinţi: directorul adjunct al societăţii Subansamble Auto S.A., Silviu Badea (foto) şi Gabriel Sicoe.

Târg de job-uri la Universitatea Pitești

Luni, 06 Martie 2017 13:42

Marţi, 07 martie 2017,  în intervalul orar 10.00 - 16.00, în corp Academica, Str. Târgul din Vale nr. 1 va avea loc “TÂRGUL DE JOB-URI, STAGII DE PRACTICĂ ŞI INTERNSHIP-URI”. Acest eveniment va fi un important târg de carieră dedicat studenţilor şi masteranzilor Universităţii din Piteşti aflaţi în căutarea unui job, stagiu de practică şi/sau program de internship. În cadrul evenimentului vor participa companii din diverse domenii de activitate, precum: IT, Servicii, Financiar-Bancar, FMCG, Retail, Inginerie şi Automotive, Turism, Design, Juridic, Management - Consultanţă, Marketing, PR, Producţie, Resurse Umane, Vânzări etc.

 

După eșecul ofertei, la sfârșitul lunii trecute, cu preț întreg, vila din Pitești a fiicei Mioarei Motoc - de vânzare la preț redus

Luni, 06 Martie 2017 13:24

La sfârșitul lunii trecute, mai exact pe data de 28 februarie, vila din Pitești a familiei Motoc a fost scoasă la vânzare de un executor judecătoresc din Vâlcea. Acesta a cerut, la primul termen, prețul stabilit din raportul de evaluare, și anume 810.000 lei, adică aproximativ 180.000 euro. Suma ar fi trebuit să ajungă în contul principalului creditor, UniCredit Bank S.A. Imobilul, situat pe strada Simion Bărnuțiu, este o impozantă vilă, desfășurată pe trei nivele, dispunând de o curte frumos amenajată – terenul este în suprafață de 550 m.p., gard din beton și fier forjat. Și chiar și barieră în zona de acces.

Au fost scoase la licitaţie bunurile patronului „Casa Elena”

Luni, 06 Martie 2017 13:23

Aflată în insolvenţă încă din anul 2014, firma SC Expres 95 Comimpex, cunoscută drept ”Casa Elena” , controlată de omul de afaceri Marin Mocăniţă,  a intrat în executare silită pentru o datorie de 5 milioane lei către CEC Bank.  Şi asta după ce banca ar fi câştigat procesul împotriva omului de afaceri piteştean și  prin executorul judecătoresc Emilia Mateescu a scos la vânzare o parte din bunurile imobile deţinute de către foştii soţi Mocăniţă, în zona Pieţei Centrale în urmă cu un an de zile, în vederea recuperării prejudiciului.

 

Cea mai cunoscută unitate de cazare din Nucșoara este scoasă la mezat

Luni, 06 Martie 2017 13:22

# Lichidatorul cere, pentru Pensiunea Danvi, numai 113.250 de euro!
Construită cu doar câțiva ani în urmă, Pensiunea Danvi din Nucșoara s-a făcut, mai ales prin intermediul internetului, binecunoscută iubitorilor de drumeții. Construită într-o zonă fără multe alte posibilități de cazare, aceasta a fost, pentru cei ce au ajuns în comuna din nordul județului, singurul refugiu turistic; ca punct forte, fiind și ultimul popas pentru cucerirea vârfului Moldoveanu, din Făgăraș, cel mai înalt vârf din țară.

Constructorii din județ au aflat despre avantajele rezolvării litigiilor prin arbitraj la Camera de Comerț și Industrie Argeș

Luni, 27 Februarie 2017 14:15

Săptămâna trecută, în sala ”Argeș” a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a avut loc o întânire la care au participat reprezentanți ai unor instituții publice din județ alături de oameni de afaceri ce provin din domeniul construcțiilor. La eveniment, președintele CCIA, George Caval, i-a încurajat pe cei prezenți în sală să își prezinte problemele cu care se confruntă zilnic în activitatea lor.

 

Sindicaliștii de la Dacia apasă pedala de accelerație în negocierile cu patronatul uzinei

Luni, 27 Februarie 2017 14:08

# Aceștia solicită majorări salariale de 100 euro, administrația oferă doar 120 lei

Angajaţii Dacia solicită o majorare salarială de 450 de lei brut (100 euro) lunar, în cadrul negocierilor anuale cu privire la contractul colectiv de muncă, în timp ce compania este dispusă să acorde o mărire de doar 120 de lei brut.
Propunerea iniţială a companiei era de o majorare salarială de 90 de lei brut lunar. O majorare de 450 de lei brut înseamnă 364 de lei net în plus la salariu, în timp ce conducerea companiei se opreşte chiar sub pragul de 100 de lei net.

Apartamentul S.A. a finalizat lucrările de reabilitare a sediului ADP Pitești

Luni, 27 Februarie 2017 14:07

Chiar dacă au existat mai multe probleme, legate, în primul rând, de retrocedarea către foștii proprietari a unei părți din imobilul unde funcționează sediul central al serviciului ce se ocupă cu administrarea domeniului public, municipalitatea a luat decizia în urmă cu mai multe luni de a scoate la licitație proiectul de reabilitare, ignifugare și consolidare a clădirilor cu care a mai rămas sediul central al ADP Pitești, situate în cartierul Târgul din Vale după restituirea parcelelor de teren și a unor sere ce aparțineau foștilor proprietari.

 

SC GLOBAL PLAST COLECT SRL oferă cele mai bune servicii de colectare selectivă a deșeurilor la cele mai mici prețuri

Luni, 27 Februarie 2017 14:04

De-a lungul timpului, activitatea de colectare selectivă a deșeurilor s-a dezvoltat tot mai mult în județul Argeș; astfel, pe lângă societățile publice care asigură salubrizarea în mod corespunzător a localităților, există și societăți comerciale private care se deplasează la sediile agenților economici ori a instituțiilor publice care strâng deșeurile și plătesc contravaloarea acestora.

Comesad Drumuri a reluat lucrările de reabilitare a străzii Exercițiu

Luni, 27 Februarie 2017 14:02

Una dintre cele mai tranzitate artere de circulație din Pitești, strada Exercițiu, situată în cartierul cu același nume, a intrat încă din toamna anului în trecut într-un proces amplu de reabilitare, având în vedere faptul că administrația locală nu mai intervenise de ani buni în refacerea acestei străzi. Până la acest moment, având în vedere starea vremii din ultimul timp, au fost finalizate lucrările la trotuarele situate de-o parte și de alta a străzii, precum și amenajarea locurilor de parcare, urmând ca până la începutul lunii iunie a anului în curs să fie terminate lucrările la asfaltare propriu-zisă a străzii. Contractul pentru reabilitarea acestei străzi a fost adjudecat de către firma Comesad

 

Camera de Comerț și Industrie Argeș îi invită la dezbateri pe constructorii locali

Luni, 20 Februarie 2017 13:33

Săptămâna aceasta, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș organizează, la sediul instituției, o întâlnire la care sunt invitați reprezentați ai firmelor de construcții din județ, alături de reprezentanți ai administrației publice locale. Dezbaterea va avea ca subiect principal importanța domeniului de construcții în dezvoltarea economică.

Insolvențele aduc chilipiruri imobiliare! Pensiune de trei stele, în Lerești, cu vad comercial, de vânzare cu 95 euro/m.p.

Luni, 20 Februarie 2017 11:44

Intrat în probleme  financiare din anul 2014, omul de afaceri Stelică Sasu, proprietarul celebrei pensiuni Hanul Sasului, își vede, în continuare, afacerea amenințată. Pentru că lichidatorul a oferit, din nou, locația cu pricina spre vânzare, de data aceasta cu preț redus. Dacă, inițial, pensiunea a fost oferită cu 250.000 euro, iată că, negăsindu-se cumpărător la primele strigări, prețul a început să coboare. Așa încât, la primul termen, suma solicitată este de 210.650 euro.

 

Pensiune de vânzare, în Dâmbovicioara, cu numai 73.000 euro

Luni, 20 Februarie 2017 11:43

Lichidatorul S.P. Bio Consult S.P.R.L. oferă spre vânzare, în comuna Dâmbovicioara, zona Podu Dâmboviței, o proprietate imobiliară compusă din două loturi de teren, în suprafață totală de 1532 m.p., împreună cu imobilul cu destinație pensiune ridicat pe acesta. Clădirea are regim de înălțime P+1 și dispune de un apartament, o cameră triplă, șase camere duble, cu grup sanitar propriu în fiecare cameră, terase, parcare, încălzire centrală, restaurant și bar. Prețul solicitat – 72.710 euro.

Fostul sediu al Bancpost din centrul Piteștiului, de închiriat cu 8000 de euro pe lună

Luni, 20 Februarie 2017 11:42

Spațiu de închiriat la kilometrul zero al Piteștiului, la 50 de metri de Prefectură! Proprietatea este situată în centrul municipiului Pitesti și este un spațiu de birouri B + P + 2 M, cu o suprafață totală vacantă de 800 de metri pătrați. Spațiul este situat într-un bloc construit în 1989, într-o extensie construită la parter în 1996. Clădirea dispune de aer condiționat, alarmă de incendiu, alarmă antifurt, supraveghere video și toate utilitățile, cum ar fi: apă curentă, canalizare, electricitate, gaze naturale, încălzire din rețeaua publică, linie telefonică și internet. Fațada a fost renovată în 2006. Prețul pentru  închiriere este de 10 euro/mp

 

Pagina 55 din 70

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea