Cele mai bune prețuri la magazinul S.C. S. Ed. C. Mioveni!

Luni, 24 Iulie 2017 11:44

Vă așteptăm la magazinul nostru situat pe strada Stadionului, în incinta parcării supraetajate de lângă Piața Agroalimentară „Dacia”, cu sortiment variat de mărfuri din sectorul nealimentar: produse de menaj, produse de curățenie, dezinfectanți, detergenți, vopsele și lacuri, materiale și accesorii electrice (prize, întrerupătoare, cabluri, surse de iluminat), echipamente de protecție, obiecte sanitare și o gamă vastă de accesorii de asamblare. Magazinul va funcționa în intervalul Luni - Vineri între orele 08.00 – 20.00, iar Sâmbăta între orele 08.00 – 13.00. Vă așteptăm să ne treceți pragul!

În Bascov, se amenajează un parc de aventură în satul Prislop

Luni, 17 Iulie 2017 12:50

Parcurile de aventură au devenit în ultimii ani una dintre modalităţile preferate ale românilor de petrecere a timpului liber. Este, practic, varianta modernă a căţăratului în copaci, de această dată în cadru organizat şi cu riscuri reduse la minimum. Un astfel de parc este pe cale să se deschidă şi în comuna Bascov, mai exact în satul Prislopu Mic, în zona străzii Aleea Constantinescu.

 

Argeșeanul Robert Tudorache - șeful delegației oficiale a României, la Congresul Mondial al Petrolului

Luni, 17 Iulie 2017 12:40

Ministrul secretar de stat în Ministerul Energiei, argeșeanul Robert Tudorache, a condus delegația oficială a României care a fost prezentă la Instanbul, la cea de-a 22-a ediție a Congresului Mondial al Petrolului. Evenimentul a avut loc în perioada 9-13 iulie 2017, în Turcia. Reprezentantul guvernului a fost prezent alături de oficialii  companiei românești CONPET S.A. (având o delegație condusă de către ing. Liviu Ilași, director general și membru în consiliul de administrație). 

Amat va repara mașinile Poliției Județene Argeș

Luni, 10 Iulie 2017 13:06

Ca în fiecare an, IPJ Argeș caută, prin licitație, un service la care să repare autoturismele din dotare. Recent, contractual cu pricina a fost atribuit firmei Amat, firmă care a oferit cel mai scăzut preț pentru serviciile solicitate de oamenii legii.
DENUMIRE CONTRACT:    Servicii de reparare si întreținere a autovehiculelor din parcul auto al Inspectoratului de Politie Județean Argeș
OBIECTUL CONTRACTULUI:    Servicii de reparare și întreținere a autovehiculelor din parcul auto al Inspectoratului de Politie Județean Argeș:

 

Acțiuni ANAF de control operativ la balastiere, în perioada 28 - 29 iunie

Luni, 10 Iulie 2017 13:06

ANAF, prin DGAF, a declanșat verificări ample la contribuabilii care au ca obiect de activitate fabricarea  betoanelor şi extracţia nisipului şi pietrişului (balastiere), linia de acţiune utilizată fiind LO17_CST "Activităţi cu risc fiscal asociat comerțului cu materiale de construcții". Principalele obiective de control au vizat verificarea modului de fiscalizare a sumelor încasate, verificarea îndeplinirii condiţiilor legale de funcţionare şi autorizare şi a existenţei formelor legale pentru încadrarea în muncă a personalului deservent, verificarea modului de înregistrare în gestiune a  materiilor prime şi a documentelor privind producţia, identificarea beneficiarilor.

Nevasta, nora și fiul magnatului Nicolae Ivănescu, printre salariații creditori ai firmei Neo Construct Industrial AG

Luni, 10 Iulie 2017 13:05

# Conturile societății au fost blocate de Finanțele Publice Argeș în 2012, după ce s-au descoperit datorii de 88 miliarde de lei vechi
În anul 2015, la Tribunalul Specializat Argeș a început procedura insolvenței societății Neo Construct Industrial AG, una dintre firmele magnatului Nicolae Ivănescu. Administrator judiciar a fost numit SCP Divizia Centrală de Insolvenţă IPURL. În urma stabilirii tabelului preliminar de creanțe întocmit la data de 23 mai a.c. suma datorată de societatea administrată de Rodica Meca,  mâna dreaptă a lui Nicolae Ivănescu, este de 34.444.496,9 lei.

 

ANAF implementează poprirea electronică

Luni, 03 Iulie 2017 12:33

Poprirea electronică - Sistemul de comunicare a actelor de executare către instituțiile de credit prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanță este funcțională din data de 23.06.2017. Prin intermediul acestui sistem este asigurată o comunicare rapidă și eficientă a actelor de executare si sunt înlăturate deficiențele legate de întârzierea ridicării măsurii popririi conturilor bancare în cazul stingerii obligațiilor fiscale, astfel încât activitatea contribuabililor să fie cât mai puțin afectată.
Sistemul de comunicare a actelor de executare catre institutiile de credit prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanță este realizat în baza Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 691/2017 privind stabilirea mijloacelor electronice de transmitere la distanţă a actelor de executare şi a procedurii de comunicare a acestora.

Alcadibo va livra ADP-ului 1.000 de tone de bitum

Luni, 03 Iulie 2017 12:26

Omul de afaceri Constantin Pănescu (foto) nu pare prea tare afectat, în afaceri, în urma despărțirii de asociatul său, Paul Zamfir. Deși i-a cedat acestuia firma Selca dar și Hotelul Alcadibo din centru, iată că Pănescu își demonstrează atât aptitudinile și ambițiile de constructor și afacerist în ale construcțiilor, cât și pe cele de vânzător. După ce, în urmă cu puțin timp, a cumpărat, la pachet, două firme de construcții de pe strada Depozitelor, firme falimentare, iată că Pănescu mai și vinde. Recent, a câștigat, la luptă, licitația pentru livrarea a 1.000 de tone de bitum, către ADP Pitești. La luptă, pentru că au ofertat, pentru adjudecarea contractului, opt firme. Pănescu s-a obligat să livreze cele 1.000 de tone de bitum la prețul total de 1.268.000 lei, sumă fără TVA, deși prețul estimat de autoritatea contractantă era de 1.450.000 lei fără TVA. L.S.

 

Total Building Milenium, un partener de încredere în construcţia viitorului tău!

Luni, 03 Iulie 2017 11:17

# Hală de vânzare sau închiriere în zona Chiajna,judeţul Ilfov, la doar câţiva kilometri de Capitală
Grupul de firme TBM Piteşti anunţă publicul interesat de scoaterea la vânzare sau închiriere a unei hale aflate în construcţie ce are o suprafaţă de 1000 de mp, dintre care 120 de mp reprezintă spaţii pretabile pentru birouri. Noua construcţie are o lăţime de 17 metri, o lungime de 50 de metri şi o înălţime de 8 metri. Aceasta deţine şi un teren de 2.500 de mp.  De asemenea, dispune de toate utilităţile, beneficiind şi de curent trifazic, iar drumul de acces către hală este asfaltat. Finalizarea lucrărilor de construcţie la noua hală, situată în imediata apropiere a Bucureştiului, va avea loc în luna septembrie.

După operațiunea privind service-urile, ANAF a desfășurat controale operative la terase, restaurante și cluburi, între 16-17 iunie

Luni, 26 Iunie 2017 20:33

ANAF, prin Direcția Generală Antifraudă Fiscală, a  desfăşurat acţiuni de control operativ în perioada 16 - 17 iunie, la contribuabilii care desfăşoară activitate semnificativă în domeniul teraselor, restaurantelor și cluburilor.
Controalele au vizat 459 contribuabili, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.666.734 lei (amenzi şi confiscări), respectiv: s-au aplicat 628 sancţiuni contravenţionale principale (436 amenzi şi 192 avertismente), valoarea totală a amenzilor fiind de 2.589.326 lei;  s-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 77.408 lei, din care: sume (numerar) în valoare de 51.682 lei;

 

208 service-uri auto verificate de ANAF într-o singură zi

Luni, 26 Iunie 2017 20:32

ANAF, prin DGAF, a desfăşurat în data de 15 iunie a.c. acţiuni de control operativ la contribuabili care desfăşoară activitate semnificativă în domeniul reparaţiilor auto (service-uri auto).
Verificările au vizat 208 contribuabili, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.224.938 lei (amenzi şi confiscări), respectiv:
- s-au aplicat 259 sancţiuni contravenţionale principale (196 amenzi şi 63 avertismente), valoarea totală a amenzilor fiind de 1.194.550 lei;
- s-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 30.388 lei, din care:

NOUL TOYOTA YARIS HYBRID - o maşină care te surprinde la fiecare mişcare

Luni, 26 Iunie 2017 12:16

Spiritul agil şi energia noului Toyota Yaris sunt de-a dreptul contagioase. Gama curajoasă de culori, liniile definite şi dotările cu personalitate nu doar asigură o experienţă a condusului relaxantă şi confortabilă, dar pot transforma o călătorie obişnuită într-o aventură plină de energie şi individualitate
Rafinament, confort şi control - acestea sunt câteva dintre beneficiile dincolo de aparenţe ale noului Toyota Yaris, dar cu siguranţă nu sunt singurele.

 

Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului caută firmă pentru realizarea lucrărilor de modernizare a microhidrocentralei „Călugăriţa” de pe Valea lui Stan

Luni, 26 Iunie 2017 12:01

După ce în anul 2015, compania de stat Hidroelectrica SA, unul dintre cei mai mari producători de energie din ţară, a vândut microhidrocentrala „Călugăriţa”, situată în judeţul nostru, pe râul Valea lui Stan, către Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului, pentru suma de 17 miliarde de lei, iată că instituţia, ce îl are în frunte pe ÎPS Calinic, lucrează în această perioadă la finalizarea documentaţiei. Lucrările de modernizare a microhidrocentralei „Călugăriţa” urmează a fi scoase la licitaţie pentru desemnarea firmei câştigătoare care se va ocupa de aceasta.

Băiatul lui Cristi Prodănel a preluat fostul restaurant Conti de pe strada Teilor

Luni, 26 Iunie 2017 11:52

Una din cele mai cunoscute locaţii din Piteşti pentru petrecerea timpului liber într-un ambient plăcut şi mai retras, şi anume, restaurantul Conti, are de puţin timp un nou patron. Acesta este Ionuţ Prodănel, fiul omului de afaceri Cristi Prodănel, new entry în peisajul mediului de business din Argeş. Tatăl său, un cunoscut dezvoltator imobiliar de succes din judeţ care cochetează cu acest segment de afaceri de ani buni, a dorit să cumpere fostul restaurant Conti, din strada Teilor pentru a îi da o nouă înfăţişare.

 

Miercuri, 21 iunie 2017, ora 12,00 - AJFP Argeș - întâlnire cu contribuabilii

Luni, 19 Iunie 2017 23:00

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza in MIERCURI, 21 iunie 2017, ora 12,00, in sala de sedinte a institutiei (mezanin I, corp B, capacitate 160 locuri) o intalnire cu contribuabilii persoane fizice si juridice, având urmatoarea tematica:

Fiscul atentionează dezvoltatorii imobiliari persoane fizice să declare veniturile obtinute din vânzarea proprietătilor imobiliare din patrimoniul afacerilor până la data de 30 iulie

Luni, 19 Iunie 2017 22:58

Conducerea ANAF a avut o întrevedere cu reprezentantii Uniunii Nationale a Notarilor Publici din România, cărora le-a fost adus la cunostintă faptul că dezvoltatorii imobiliari persoane fizice trebuie să declare până la data de 30 iulie a.c. veniturile obtinute din vânzarea proprietătilor imobiliare din patrimoniul afacerilor.  
În urma unei analize de risc efectuate de Agentia Natională de Administrare Fiscală, s-a constatat că există nenumărate

 

Reprezentanţii OSIM şi ai Universităţii din Piteşti au avut întâlnire la sediul CCIA cu oamenii de afaceri din judeţ

Luni, 19 Iunie 2017 22:56

Zilele trecute,  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, în parteneriat cu Universitatea din Piteşti şi Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) a organizat un eveniment având ca temă “Importanţa protecţiei proprietăţii intelectuale şi industriale”.
Începutul seminarului a fost deschis de către preşedintele CCIA, George Caval, care a ţinut să sublinieze importanţa modului prin care se poate proteja proprietatea intelectuală şi industrială. La acest eveniment, printre invitaţi a mai participat şi şeful serviciului de marketing al OSIM, Eugenia Nicolae, aceasta făcând o referire la câştigurile financiare şi morale realizate prin obţinerea unui brevet al respectivului inventator.

Afaceristul Marian Drăgușin a cumpărat super-brandul ”Spicul”

Luni, 19 Iunie 2017 12:25

Afacerist în continuă expansiune, Marian Drăgușin a devenit mai cunoscut după ce a achiziționat, în urmă cu mulți ani, Fabrica de Oțet din Topoloveni. Împreună cu aceasta, și marca proprie, ”Oțet de Topoloveni”. Ulterior, a creat de la zero un brand propriu, ”New Planet”. Doar că afacerea nu a performat conform așteptărilor, iar abilul business-man s-a reorientat rapid, închiriind, pe bani frumoși, clădirea fostului supermarket către Liviu Ionică, patronul rețelei ”Jam”.

 

Vrei noul Golf electric? Vino la Euro Tehno Group!

Luni, 19 Iunie 2017 12:00

Dotări
• Active Info Display- afisaj digital pentru instrumente bord
• Alarma antifurt "Plus" cu senzor supraveghere interioara, back-up horn cu sistem de alimentare separat si protectie antitractare
• Camera video Rear View cu afisare imagini pe ecranul radioului sau sistemului de navigatie
• Dynamic Light Assist si Lane Assist, Traffic Jam Assist,Rear Traffic Alert si Blind Spot Dynamic Light Assist permite circularea cu faza lunga activa, mascand partial fasciculul de lumina pentru a evita orbirea celorlalti participanti la trafic Lane Assist avertizeaza soferul la parasirea nesemnalizata a benzii de circulatie prin impulsuri resimtite in volan (pentru sistem navigatie)

NOUL KOLEOS SE LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA: COMBINAȚIA PERFECTĂ ÎNTRE STIL ROBUST, ELEGANȚĂ ȘI CONFORT RAFINAT

Luni, 19 Iunie 2017 11:57

# Noul Koleos completează gama de crossovere Renault, oferind clienților alternativă în cele trei segmente  # Noul Koloes combină design-ul puternic al unui SUV cu rafinamentul unei berline, abilitățile sale off-road fiind compatibile cu utilizarea cotidiană # Noul SUV oferă trei niveluri de echipare și un preț de pornire de 30.500 euro, cu TVA inclus

 

Pagina 56 din 77

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea