Un TIR marca Mercedes a intrat în sediul Dolo Trans Olimp!

Luni, 23 Octombrie 2017 23:50

# O parte din cabina TIR-ului este în recepția firmei
Un cap tractor marca Mercedes a intrat, așa cum am menționat și în titlu, în sediul din DN 65B al Dolo Trans Olimp. O parte din cabina acestuia este chiar în zona de recepție a firmei. Și stă cuminte, după ușă, așa cum se vede și din imaginea alăturată. A fost adăugat de conducerea firmei ca element de design, fiind, totodată, sugestiv pentru domeniul principal de activitate al Dolo Trans Olimp.

Șah la Constantin Pănescu! S-a cerut insolvența Alcadibo Trading

Luni, 23 Octombrie 2017 22:58

Gheorghe Drăghici, administratorul firmei Mondo Impex Dalina din Ștefănești  a cerut, pe 16 octombrie, la Tribunalul Specializat Argeș, insolvența Alcadibo Trading, societate condusă de omul de afaceri Constantin Pănescu. Această decizie a venit în urma faptului că firma lui Pănescu nu și-a plătit la timp datoriile către societatea din Ștefănești pentru serviciile realizate în favoarea sa.

 

Una din firmele lui Chelu, proprietara unei bucăți din Alprom, executată de ANAF

Luni, 16 Octombrie 2017 13:03

Deși războiul, prin instanțe, între firma lui Gheorghe Văsâi și firmele lui Chelu, pentru deținerea Alprom-ului nu a murit, iată că Finanțele încep să scoată la mezat, pentru datorii neonorate, bucăți din fosta perlă a industriei argeșene. Deși războiul așa cum scriam , nu a murit, între timp a murit afaceristul gălățean Cătălin Chelu, dar și mastodontul Alprom. Scheletul acestuia încă naște controverse, la instanțe încă sunt pe rol procese.

Industria de prelucrare a maselor plastice își dă întâlnire la SIBIU în cadrul EXPO PLAST

Luni, 16 Octombrie 2017 12:55

# În perioadă 21 – 24 noiembrie, liderii industriei vin la Sibiu pentru EXPO PLAST – cel mai mare eveniment din România dedicat domeniului prelucrării maselor plastice.  # Prima ediție organizată la SIBIU – un succes total

După 5 ediții organizate în București, EXPO PLAST a făcut un pas înainte pentru consolidarea industriei de mase plastice alegând cel mai bun loc pentru o confruntare tehnologică a liderilor – SIBIU. Evenimentul a fost primit cu un real entuziasm de către companiile participante, astfel că spațiul expozițional din cadrul REDAL EXPO a fost ocupat în totalitate cu două luni înainte de deschiderea oficială. Lista completă a expozanților este publicată pe www.expoplast.ro

 

Producția Dacia a scăzut ușor în primele nouă luni ale anului: Logan își continuă declinul

Luni, 16 Octombrie 2017 12:53

Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 232.000 de unități în perioada ianuarie-septembrie 2017, dintre care 143.000 de unități au fost Duster. Dacia Logan s-a produs în numai 25.000 de unități. Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) a publicat săptămâna trecută datele legate de producția de mașini de la uzina Dacia de la Mioveni pentru primele 9 luni ale anului. Astfel, datele oficiale arată că Dacia a produs 231.558 de vehicule în intervalul ianuarie - septembrie, în scădere ușoară comparativ cu cele 239.110 de unități realizate în aceeași perioadă a anului trecut.

Război al declarațiilor după vizita lui Dragnea și Tăriceanu la Uzinele Dacia

Luni, 09 Octombrie 2017 23:58

# Pro România Argeș: ”Din cauza legislației promovate de Guvernul PSD-ALDE, România a importat, în 2017, peste 350.000 de rable” # Enunțul de geniu - Andrei Gerea: ”Dacia are nevoie de infrastructură…”
Vizita, la Uzinele Dacia, a celor doi președinți ai Senatului și Camerei Deputaților a lăsat în urmă un val de promisiuni. Dar și un război al declarațiilor. Opoziția reproșează Puterii actuale faptul că legislația modificată a permis intrarea în țară a sute de mii de rable, în defavoarea automobilelor produse în România, în defavoarea mediului și a siguranței circulației.

 

Designerii auto și-au imaginat o variantă Dacia Duster Sport

Luni, 09 Octombrie 2017 23:57

Designerul maghiar X-Tomi a realizat o randare a unui ipotetic Dacia Duster GT, care beneficiază de bare de protecție sportive, jante de mari dimensiuni și elemente negre de caroserie. Noua generație Dacia Duster a avut premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie, iar principalele noutăți au fost introduse la interior. În schimb, designul a rămas în mare parte același, în special datorită faptului că este apreciat și în prezent de clienți.

Firma președintelui PMP Argeș a falimentat

Luni, 09 Octombrie 2017 23:54

La sfârșitul anului 2010, omul de afaceri argeșean Cătălin Bulf, actualul președinte PMP Argeș, a băgat societatea Bulf Drilling & Oil Servicii, una  dintre firmele patronate de acesta, în procedură de insolvență. La aproape 7 ani de la înregistrarea procedurii, Tribunalul Specializat Argeș a admis, pe 19 septembrie, închiderea procedurii de faliment și radierea firmei ce avea ca obiect de activitate servicii anexe extracției petrolului brut și gazelor naturale.

 

Creditorii Lactag, nemulțumiți de evaluarea bunurilor societății argeșene

Luni, 09 Octombrie 2017 23:42

# Scandal în urma raportului de evaluare!
Recent, pe site-ul Casei de Insolvență Transilvania au fost scoase la vânzare mai multe pachete de bunuri ce aparțin producătorului de lactate și mezeluri Lactag, cu sediul în Costești, al cărei manager este omul de afaceri Adriean Asan. Pe 21 septembrie, la Tribunalul Specializat Argeș, a fost înregistrat  un dosar ce are ca obiect o contestație la firma care a întocmit raportul de evaluare pentru mai multe bunuri deținute de Lactag, dar aflate în leasing. Unicredit Leasing Corporation, unul dintre creditorii Lactag,  înscris în dosar cu o creanță de 1.221.525 lei, solicită refacerea raportului de expertiză de către firma de evaluare Estimatori Group. Așa se face că aceste pachete de bunuri mobile nu vor putea fi vândute până la soluționarea definitivă a contestației.

“Ziua Porților Deschise” la Fabrica de conserve din Topoloveni

Luni, 09 Octombrie 2017 21:36

# Mama magiunului de Topoloveni a dat  în fiert, însă a fost răcorită de Ministrul Agriculturii, Petre Daea # Patronii fabricii, frații Murad, au sosit, alături de Rareș Bogdan și de Cozmin Gușă, cu elicopterul # Constantin Nicolescu – baie de mulțime. Mai cărunt, mai slab, însă zâmbitor
Fabrica de conserve legume, fructe și semipreparate MGC Topoloveni, în parteneriat cu Primăria Orașului Topoloveni, a organizat, marțea trecută, “Ziua Porților Deschise”. Evenimentul a avut o amploare neașteptată, prezența oficialităților fiind – ca și produsele expuse și oferite – abundentă. În vârful ierarhiei s-a aflat, desigur, ministrul Petre Daea, însă o prezență aparte au constituit-o oamenii de presă Cozmin Gușă și Rareș Bogdan.

 

Insolvența MSS a provocat înscrierea a 295 de angajați pe lista creditorilor

Luni, 02 Octombrie 2017 13:16

# Datoriile firmei de pază Magic Safe Security însumează suma totală de circa 3 milioane de lei # Angajații au de recuperat sume cuprinse între 50 și 3.200 de lei
În vara anului trecut, una dintre cele mai mari firme de pază din județul Argeș a intrat în reorganizare. În cazul lui Magic Safe Security, judecătorii de la Tribunalul Comercial Argeș au decis demararea procedurii de insolvență după ce societatea a înregistrat întârzieri mari de plată către bugetul de stat. Totul a început, de fapt, în aprilie 2014, când în urma unui control fiscal efectuat de AJFP Argeș s-a stabilit că MSS are obligații fiscale suplimentare în cuantum de 1.000.000 de lei.

CCIA Argeş: „Propunem renunțarea la principiul unei regionalizări păguboase pentru Argeș și mediul de afaceri argeșean”

Luni, 02 Octombrie 2017 13:12

Una dintre priorităţile Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş este aceea de a fi o punte de legătură și o voce a mediului de afaceri local. În acest sens, CCIA Argeș și-a fixat un plan de întâlniri periodice al antreprenorilor din Argeș cu reprezentanții autorității locale și ai instituțiilor deconcentrate.
Miercuri, 27 septembrie 2017, la sediul Camerei au fost găzduiți reprezentanții AJFP Argeș: dl Petre Cojocaru - Șeful AJFP Argeș și doamnele Aurelia Constantinescu - Șef Serviciu Asistență Contribuabili și Camelia Firu – Consilier Superior Asistență Contribuabili, la întâlnirea cu mediul de afaceri. Sala a fost plină, la întâlnire participând peste 70 de oameni de afaceri, pentru că subiectul adus în discuție a fost unul de maxim interes pentru mediul de afaceri – Plata defalcată a TVA în contextul OUG 23/2017.

 

Caravana „Ford Mustang România” a poposit la Mioveni

Luni, 02 Octombrie 2017 12:42

Pasionații de cai putere din Mioveni au putut să admire, vineri, 29 septembrie, legendarul Ford Mustang. Caravana Ford Mustang România a traversat județul Argeș, iar singurul popas în drumul spre Brașov a fost în Centrul Civic din Mioveni, în semn de respect pentru „capitala” automobilului autohton. Aici, timp de două ore, împătimiții bolizilor de lux și ai vitezei extreme au putut admira îndeaproape cele mai noi modele din gama Mustang sau modele care deja au făcut istorie în lumea automobilistică și a curselor sportive pe marile circuite profesioniste.

Contribuabilii vor primi clarificări referitoare la plata defalcată a TVA

Luni, 02 Octombrie 2017 10:23

Luni, 2 octombrie 2017, începând cu ora 12.00, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o nouă întâlnire dedicată contribuabililor pentru a oferi clarificări şi îndrumări referitoare la tema „Plata defalcată a TVA”. Întâlnirea va avea loc la  sediul instituției din Piteşti, bulevardul Republicii, nr.118, judeţul Argeş.
Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.
Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte plata defalcată a TVA, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş organizează periodic întâlniri cu contribuabilii.

 

ANAF-ul execută firma lui Gingăraș, directorul de la CSN Bascov-Budeasa

Luni, 25 Septembrie 2017 23:36

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș execută societatea Argeș General Construct – Bascov, firma fostului ministru al Tineretului, Georgiu Gingăraş, actual director al Complexului Sportiv Naţional Bascov-Budeasa. Dosarul de executare a fost emis pe 13 septembrie. AJFP Argeș scoate la vânzare, pe 28 septembrie, din activele Argeș General Construct – Bascov un teren în suprafață de 3201 mp situat în comuna Bascov, iar valoarea acestui bun se ridică la suma de 137.421 lei, fără TVA.

ANAF supune dezbaterii publice procedura de aprobare a transferului sumelor din contul de TVA

Luni, 25 Septembrie 2017 23:29

Agenția Națională de Administrare Fiscală supune dezbaterii publice un proiect de ordin prin care se vor stabili structura competentă, procedura şi condiţiile de aprobare a transferului sumelor din contul de TVA. Astfel, prin proiectul de ordin elaborat potrivit prevederilor legale, se stabileşte că structura competentă din cadrul ANAF pentru soluţionarea cererilor de aprobare a transferului sumelor din contul de TVA este structura de inspecţie fiscală.

 

AOA Argeș: „Solicităm anularea OG privind plata defalcată a TVA sau respingerea ei de către Parlament”

Luni, 25 Septembrie 2017 21:22

Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș a avut inițiativa consultării a peste 3500 societăți comerciale din județul Argeș, cu privire la plata defalcată a TVA (O.G. 23/2017). În urma desfășurării ultimei ședinte a Consiliului Director al Asociației, unde s-a analizat această problemă, s-a ajuns la următoarea concluzie: “Plata defalcată a TVA (OG 23/2017 opțională începând cu 1 octombrie 2017, obligatorie începând cu 1 ianuarie 2018) – presupune un cost administrativ ridicat (atât la nivelul statului/unitățile de trezorerie dar mai ales la nivelul contribuabililor) și nu rezolvă problema evaziunii fiscale la nivel de TVA, cu siguranță nu a TVA-ului nedeclarat!

Înmatriculările de mașini second-hand, de cinci ori mai multe ca cele noi

Luni, 25 Septembrie 2017 13:32

Au crescut numărul mașinilor înmatriculate în primele opt luni ale acestui an, față de aceeași perioadă a anului trecut. În 2017 au fost înmatriculate aproape 338.000 de mașini second-hand din import, cu 75% mai mult decât anul trecut, însă creșterea a fost de peste 100% pentru mașinile Euro 2 și Euro 3, arata un comunicat al Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA). De asemenea și înmatriculările de mașini noi au crescut. Datele DRPCIV arată că înmatriculările de mașini noi au avansat cu 17%, la peste 68.000, în schimb datele APIA, care indică vânzările și sunt calculate diferit față de cele de la Poliție, arată o piață totală de peste 80.800 mașini noi.

 

Noul Duster, cu multe echipamente avansate, a fost lansat, în premieră mondială, la Frankfurt

Luni, 18 Septembrie 2017 23:59

Dacia a lansat, săptămâna trecută, noul model de Duster, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Expoziţia va fi deschisă publicului larg începând din 14 septembrie şi se va încheia pe 24 septembrie.
Cel mai vândut SUV din România revine pe piaţă cu o nouă generaţie, dar şi cu câteva detalii tehnice diferite, faţă de generaţia pilot. Principalele motorizări ale noului Duster sunt de 1.2 TCe, benzină, 125 de Cai Putere şi 1.6 dCi, motorină, 110 CP. Tracţiunea roţilor va rămâne neschimbată. Noul Duster va dispune de un sistem inteligent pentru coborârea drumurilor abrupte, denumit "Hill Control", iar dezvolatorii au denumit SUV-ul ca fiind "imaginea perfectă a unui autoturism off-road", sau un adevărat "BlockDuster".

ANAF rambursează TVA în valoare de peste 1 miliard de lei

Luni, 18 Septembrie 2017 23:59

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) rambursează, în luna septembrie 2017, TVA  în valoare de 1005,56 milioane de lei. Suma include, în ordinea vechimii, toate deconturile de TVA soluţionate prin decizii de rambursare înregistrate în baza de date până la 23.07.2017, cu excepţia deconturilor aferente operaţiunilor de import, care au fost soluţionate până la data selecției. Astfel, deconturile cu compensare şi restituire se ridică la 824,74 mil. de lei, din care 30,85 mil. de lei se compensează şi 793,89 mil. de lei se restituie. De asemenea, deconturile cu compensare integrală sunt în cuantum de 130,09 mil. de lei.

 

Pagina 56 din 78

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea