Golf Select - ofertă specială la dealerul VW, Euro Tehno Group, Pitești

Luni, 30 Ianuarie 2017 22:05

Rate începând de la 59 Euro/lună TVA inclus*
Preț recomandat: 14.796 EURO TVA inclus pentru Golf Select 1.2 TSI 110 CP
Dotări:
Aer condiționat CLIMATRONIC
Sistem Multimedia cu touchscreen

Firmele pot primi avize de forță majoră din partea Camerei de Comerț și Industrie Argeș

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:52

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș le transmite firmelor de pe raza judeţului că pot face o solicitare la sediul instituției pentru eliberarea unui aviz de forţă majoră, în urma unor condiții meteo extreme, cu scopul de exonerare a răspunderii contractuale pentru partea care invocă evenimentul de forţă majoră şi care nu şi-a îndeplinit sau nu-şi poate îndeplini, total sau parţial, obligaţiile asumate printr-un contract. CCIA Argeș este singura instituţie care poate aviza cazurile de forță majoră de pe raza județului nostru.

 

Noul ARO, aproape de relansare. Dar nu la Câmpulung, ci la Iaşi

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:47

# Prototipul noului Aro a fost realizat de studenţi din fiare vechi şi din piese preluate de la alte maşini.
Alură îndrăzneață, praguri și bull-bar din inox, ținută înaltă. Este vorba de noul ARO, mașină care, iată, nu vrea să moară. Culmea, autoturismul de teren legendar nu este resuscitat la Câmpulung Muscel, acolo unde a scris istorie, ci tocmai la Iași.

Pentru că nu mai au unde să țină mașinile, frații Adrian și Liviu Pătrașcu scot la vânzare un Mercedes SL AMG

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:46

Cei doi tineri frați afaceriști, Adrian și Liviu Pătrașcu, sunt posesorii celor mai luxoase mașini din județ. Pe care le și schimbă destul de des, odată cu apariția de noi modele. Nenumărate modele de Mercedes, Audi, BMW, dar și mărci exotice precum Aston Martin DB9 au trecut prin mâinile celor doi tineri patroni, a căror principal afacere este stația de betoane VSC din Albota. Doar că, odată cu achiziționarea de noi modele, cele mai vechi trebuie să dispară din garaj.
Așa încât, iată, un superb Mercedes SL este oferit spre vânzare. Mașina datează din 2012, are motor de 5500 cmc. și dezvoltă 564 cai putere.

 

APIA Argeș va efectua plăți pentru subvențiile la motorină

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:44

Având la bază ordinul cu numărul trei al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, din data de 11 ianuarie,  centrele județene APIA au primit suma de aproximativ 120 milioane de euro pentru efectuarea plăților aferente cantităților de motorină utilizate în perioada 1 iunie și până la sfârșitul lunii septembrie 2016, urmând ca aceste centre să emită ordine de plată pentru cei aproape 11.700 de fermieri.

ANAF propune spre aprobare formulare pentru stabilirea din oficiu a CAS pentru persoanele fizice

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:27

ANAF adaptează formularele utilizate de organele fiscale pentru stabilirea din oficiu a CAS pentru presoanele fizice, în cazul în care acestea nu-si indeplinesc obligatiile declarative conform prevederilor legale stabilite la art.106, art.107 si art.342 alin. (1) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală.
Persoanele fizice care datorează contributie de asigurări sociale au, potrivit legii, obligatii declarative.

 

Deși încasează anual sume fabuloase din chirii, patronul Vinalcool, Marian Drăgușin, este executat silit pentru datorii neachitate la bancă

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:38

Omul de afaceri Marian Drăgușin este o figură binecunoscută în zona de business a județului. Proprietar al fabricii de oțet de la Topoloveni, a încercat mai multe domenii de activitate de-a lungul timpului. După ce a eșuat cu supermarketul din Exercițiu, ”New Planet”, Drăgușin a dat, efectiv, lovitura. Pentru că, după închiderea afacerii, a închiriat spațiul, pe o grămadă de bani, unui alt om de afaceri, Liviu Ionică, proprietarul lanțului de magazine ”JAM”. Ulterior, încă două etaje au fost închiriate pentru o sală de sport, din cele două chirii Marian Drăgușin încasând, lunar, câteva sute de milioane de lei vechi.

Dacia şi-a consolidat anul trecut poziţia de lider pe piaţă din România, având aproape 30% din vânzările de vehicule noi

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:24

# Nou record de vânzări pentru producătorul autohton: 584.219 unităţi livrate în 2016 la nivel mondial, creştere 6%

Un total de 584.219 autovehicule Dacia au fost vândute în 2016, la nivel global, în creştere cu 6% faţă de 2015 (când au fost livrate aproape 551.000 unităţi), ceea ce marchează un nou record pentru marca românească deoarece vârful maxim al vânzărilor a fost din nou depăşit. În 2014 marca Dacia reuşea, în premieră, să treacă de pragul de jumătate de milion de autovehicule livrate la nivel mondial şi iată că şi în 2015 şi 2016 performanţă s-a repetat şi chiar a fost depăşită.

 

Noul Audi A5 şi A5 Coupe

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:21

A două generaţie Audi A5 Coupe aduce la un nivel superior eleganța şi sportivitatea consacrate deja de generaţia anterioară. Construite pentru a performa, noile modele beneficiază de o aerodinamică sofisticată, un şasiu complet nou, o greutate redusă, motoare puternice şi sisteme tehnologice de ultima generaţie.
Noul Audi A5 Coupe debutează cu cinci versiuni de motorizare: două TFSI şi trei TDI, care vor livra între 190 şi 210 CP. Varianta S line cu V6 3.0 TFSI de 354 CP, atinge 100 km/h în 4,7 secunde şi consumă 7,3 litri de carburant la 100 km.

Casa lui Ion Vâlcu, fostul șef de la Hotel Muntenia, a fost scoasă, din nou, la vânzare

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:13

# Deși executorul judecătoresc a redus prețul cu 25%, acesta depășește, în continuare, 200.000 de euro

Fostul șef al restaurantului Muntenia, odată plin de bani, din cauza războaielor duse cu foștii parteneri de afaceri, a ajuns cu casa scoasă la vânzare. Este vorba chiar de somptuoasa vilă din strada Câmpului, un imobil de mari dimensiuni, ridicat pe patru nivele. Suprafața construită a vilei este de aproximativ 300 m.p., aceasta beneficiind și de terenul aferent, de cca. 1000 m.p. Deși executorul Ion Iordache a redus cu 25% prețul pentru vânzare, acesta rămâne destul de sus. Mai exact, pentru licitația din 26 ianuarie, se cer 961.795 lei, care reprezintă 75% din prețul la care a fost evaluată proprietatea, acesta fiind de 1.282.394 lei.
Laurențiu STOICA

Click AICI pentru vizualizerea anunțului de vanzare

 

Executare silită fără precedent! 30 de apartamente ale Institutului Mărăcineni, scoase la vânzare de fisc, în februarie. Prețuri mici!

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:00

Așa cum am mai scris, stațiunile și institutele de cercetare din România respiră greu. Cele care încă mai respiră, pentru că multe, deja, s-au stins. În Argeș, la Albota nu mai este nimic de mulți ani,, Institutul de la Ștefănești se zbate în datorii din ce în ce mai mari. Iată că nici ICDP Mărăcineni nu o duce mai bine. ANAF-ul scoate la vânzare, la acest început de an, 30 de apartamente din proprietatea debitorului menționat, pentru datorii restante. Vânzarea, fixată pentru 8 februarie, este una deloc de neglijat, mai ales că imobilele cu pricina au prețuri de pornire destul de mici.
Laurențiu STOICA

Click AICI pentru vizualizare

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a inaugurat o filială în orașul Costești

Luni, 16 Ianuarie 2017 21:15

Sfârșitul anului trecut, mai exact la începutul lunii decembrie,  s-a materializat cu îndeplinirea  unui proiect important al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, fiind inaugurată cea mai nouă filială a instituției, în orașul Costești, pe lângă cele deja existente  în orașele Câmpulung-Muscel și Curtea de Argeș.  La eveniment, alături de primarul Ion Baicea, au fost prezenți omul de afaceri Ion Brănescu, patronul societății COMEFIN Costești, Silviu Stroescu, consilierul județean Haralambie Damian, dar și alți membri ai CCI Argeș și reprezentanți ai administrației publice locale.

 

Antares Transport va investi la Pitești într-o stație de alimentare pentru vehicule cu gaz comprimat

Luni, 16 Ianuarie 2017 21:14

Grupul de firme Antares ce își are sediul central în municipiul Râmnicu Vâlcea și-a anunțat intenția de a dezvolta o rețea națională de stații pentru alimentarea vehiculelor cu gaz comprimat, aceasta fiind prima de acest gen din țara noastră. Costurile investiției sunt de aproximativ 5,2 milioane de euro și  termenul de finalizare al acestuia până este în 2019. Acest proiect este derulat în parteneriat cu compania Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares și cu Asociația Producătorilor și Utilizatorilor Gazului Comprimat din România. Noile stații vor fi amplasate în orașele ce sunt tranzitate de drumurile europene, printre care și municipiul Pitești.  Antoniu Neguț

Un consorțiu de trei firme cunoscute din județ va reabilita Colegiul Zinca Golescu pentru aproximativ 40 de miliarde de lei vechi

Luni, 16 Ianuarie 2017 21:01

La aproape jumătate de an de la lansarea licitației pentru reabilitarea Colegiului Zinca Golescu, după ce procedura de atribuire a fost încetinită de Finanțele Argeș pentru că au cerut o parte din actele proiectului pentru un control de rutină, a fost selectată asocierea de fime ce se va ocupa de consolidarea uneia dintre instituțiile de elită din Argeș.

 

Deși omul de afaceri a decedat, averea lui Vatică Bold este urmărită, în continuare, de creditori

Luni, 16 Ianuarie 2017 20:59

Crăciunul care tocmai a trecut a adus o veste proastă pentru oamenii de afaceri din Argeş. Vatică Bold s-a stins din viaţă, asta după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Vatică Bold a fost unul dintre primii întreprinzători din judeţul nostru, după Revoluție făcând bani din diverse domenii de activitate, principalele fiind construcții, comerț și reparații auto, imobiliare. La un moment dat, la firmele întreprinzătorului argeșean lucrau câteva sute de oameni.

S-au stabilit taxele pentru parcarea supraetajată de la Mioveni

Luni, 16 Ianuarie 2017 13:16

Amplasată pe strada Stadionului, la nr.74, parcare supratetajată are 344 de locuri(parter - 62, etajul I – 93, etajul II – 93, etajul III – 96) şi 16 spaţii comerciale.
Reamintim că din data de 23 decembrie 2015, conducerea  Primăriei Mioveni a decis ca aceasta să funcţioneze cu titlu gratuit(pentru o perioadă determinată), atât pentru comercianții din zonă, cât și pentru locuitorii orașului.
Parcarea a fost construită cu bani de la bugetul local și de la 1 februarie 2017 va funcţiona cu taxă.

 

ANAF îşi întregeşte echipa şi angajează 132 de inspectori antifraudă fiscală

Luni, 16 Ianuarie 2017 13:12

Agentia Naţională de Administrare Fiscală organizează în data de 11 februarie 2017 concurs pentru ocuparea a 132 de funcţii publice de inspector antifraudă la Directia generalã antifraudã fiscalã. Posturile vacante sunt în Bucureşti, Alexandria, Târgu Jiu, Constanţa şi Suceava. Condiţiile de participare şi de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte informaţii cu privire la concurs pot fi consultate pe pagina de internet a Agenţiei la adresa www.anaf.ro, secțiunea DESPRE ANAF - Organizare - Resurse umane - Concurs Directia generalã antifraudã fiscalã. De asemenea, relațţi suplimentare se pot obține la telefon 021/319.97.59 /int. 2018, 2011 sau 1342, precum şi la sediul ANAF din Bucureşti, str. Apolodor nr. 17, sector 5.

Întâlnire cu contribuabilii organizată de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș

Luni, 16 Ianuarie 2017 13:11

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor în domeniul fiscal, AJFP Arges va organiza MIERCURI,  18  IANUARIE  2017, începând cu ORA 12,00,  în sala de şedinţe a instituţiei o întâlnire cu contribuabilii, având următoarea tematică:
1. Calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna ianuarie 2017;
2. Noutăţi legislative aplicabile  incepand cu data de 1 ianuarie 2017.
Contribuabilii interesaţi vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii, dacă transmit solicitarea în perioada 13 - 17 ianuarie pe una dintre adresele de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

 

IPEE-ATI, ambasador al României în lume, încearcă să supraviețuiască pirateriei economice

Luni, 16 Ianuarie 2017 13:02

# Liviu Nicolae, dir. comercial: ”Dorim, de la guvernanți, șanse egale și corectitudine… Producătorul român este cel care ține economia, cel care trudește să meargă treaba și plătește impozite” # Deși 2017 este, încă, în ceață, managerii IPEE ”încearcă” o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro

La a XXI-a ediție a INDAGRA, desfășurată la începutul lunii noiembrie a anului trecut, IPEE AMIRAL TRADING din Curtea de Argeș a prezentat, în premieră, un incubator pentru ouă de găină de mare capacitate (cca. 350 ouă). Produsul a suscitat imediat interes, atât pentru partenerii tradiționali de afaceri, cât și pentru firme din străinătate, firme care doresc să schimbe incubatoarele fabricate în zona Chinei, prea puțin fiabile, cu cele produse în Cetatea Basarabilor.

Dr. Oetker a cumpărat brandul de patisserie congelată ”Morărița”

Luni, 19 Decembrie 2016 22:14

Producătorul de aditivi alimentari Dr. Oetker, care deţine o fabrică în judeţul Argeş, a preluat brandul de patiserie congelată Morăriţa de la Panovia Prod, companie controlată de familia libaneză Halawani.
Astfel, potrivit zf.ro, grupul german semnează a treia tranzacţie pe plan local de la intrarea pe piaţă după ce anul trecut a cumpărat brandul de ingrediente pentru prăjituri Alex de la compania gălăţeană Alex&Comp şi firma Regal Corporation în 1998, atunci când a şi intrat pe piaţă.

 

Pagina 57 din 70

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea