Sandero RS, Dacia cu 145 cai putere, deocamdată numai în America de Sud

Luni, 06 Iulie 2015 21:46

Renault a prezentat la Salonul Auto de la Buenos Aires, Motor Show, un nou model de Duster, şi anume modelul Oroch care este primul model pickup din clasa compactă din istoria celor de la Renault. Cel de al doilea model este un Sandero RS 2.0, prima versiune sportivă a maşinii produsă şi sub sigla Dacia, dar în alte versiuni.
Noul Sandero RS e pus în mişcare de un propulsor de 2,0 litri pe benzină, aspirat natural, care dezvoltă 145 CP şi trimite tot ce are el mai bun către roţile

Alprom, firmă cu zeci de hectare de teren în Pitești, transformată de Chelu în chiriașă!

Luni, 29 Iunie 2015 21:30

# Avocații lui Văsâi încearcă să demonteze actele ”meșterite” între firmele defunctului # Falimentul Alprom se judecă abia în septembrie # Autoritatea pentru Administrarea  Activelor Statului  și Finanțele Argeș așteaptă rapoartele de expertiză  care să facă lumină asupra creanțelor deținute de cele două  creditoare

Încă un impas în soluționarea  insolvenței Alprom.  Expertul pus să evalueze bunurile fabricii de mobilă  nu-și mai poate exercita atribuțiile pentru că .... nu se mai află pe lista experților contabili. Procesul stagnează, fiind în faza în care noului expert numit de instanță abia i-au fost  indicate obiectivele lucrării.

 

Război pentru cadavrul Biff Internaţional

Luni, 29 Iunie 2015 21:24

# Curg contestațiile la anunțurile de vânzare a bunurilor firmei lui Vatică Bold (foto)
La începutul acestui an, Lichidări Info Consult SPRL, lichidatorul judiciar al SC Biff Internaţional, firma omului de afaceri Vătică Bold, anunța scoaterea la licitație a bunurilor debitoarei. Anunțurile publicate făceu referire inclusiv la  casele familiei Bold, terenuri,  echipamente și mobilier, plus stocurile de marfă ale Biff Internațional. La o jumătate de an de la deschiderea licitațiilor, vânzarea bunurilor  lui Vatică Bold  n-a fost finalizită. În dosarul cauzei au apărut o serie de contestații  privitoare la anunțurile de vînzare și nu numai, iar creditorii se bat între ei pe sumele din tabelul creanțelor.

Agrolact, un brand urmărit de ghinion

Luni, 29 Iunie 2015 21:21

#  Administratorul judiciar scoate la licitație mai multe terenuri, construcții, mașini și utilaje aparținând fabricii de lactate
După ce, în toamna anului trecut, producătorul de mezeluri și lactate și-a văzut mistuită de flăcări fabrica de de procesare carne de la Mărăcineni,  Agrolact rămâne și fără o parte a activelor fabricii de lactate. Până în septembrie 2015, lichidatorul judiciar al firmei intrate în insolvență tebuie să  finalizeze procedura de valorifiacre a mai multor terenuri  construcții, mașini și utilaje.

 

Adrian Florea a pierdut prima bătălie cu așa-zisul grup de interese de la Astra

Luni, 29 Iunie 2015 21:20

Din  aprilie 2015, Adrian Florea, acționar semnificativ la SC Astra Pitești, se chinuie să demaște o serie de acte presupus frauduloase – falsificare de înscrisuri și uz de fals – care ar fi avut loc la nivelul adunărilor generale ale acționarilor societății comerciale. Deși solicitarea sa adresată instanței (respinsă de magistrați, cu posibilitate de recurs, însă) se referă la suspendarea unei recente hotărâri AGA Astra, acuzațiile formulate de Adrian Florea vizezază nereguli suspectate la nivelul acestor adunări care ar fi fost săvârșite de mai bine de 7 ani încoace. 
Instanța a respins ca inadmisibilă cererea formulată de Adrian Florea şi Astra SA, privind suspendarea executării Hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Astra SA din 17 aprilie 2015. Acționarul semnificativ de la Astra a acuzat, fără izbândă, deocamdată, o serie de nereguli de care, din

Romsteel, în război cu Finanțele pentru 531 de mii de lei

Luni, 22 Iunie 2015 13:56

# Administratorul special spune că inspecția fiscală ce a vizat SC Romsteel s-a făcut cu încălcarea prevederilor legale

Reprezentanții S.C. Romsteel contestă în instanță creanța de 534.171 de lei cu care DGRFP Ploiești- AJFP Argeș s-a înscris la masa credală a debitoarei și acuză că Finanțele ar fi încălcat procedurile de formă și de fond la efectuarea unei inspecții fiscale a cărei perioadă de verificare s-a întins pe nu mai puțin de 6 ani. Mai mult, administratorul special al SC Romsteel  mai spune că, în mod nelegal, organele de inspecție fiscală  nu au dat drept de deducere a cheltuielilor de avion pentru doi dintre asociații de origine israeliană ai firmei argeșene și cataloghează modul de redactare a constatărilor inspectorilor care au făcut verificările drept unul “aliterar”.

 

Afacerea Regent din Frații Golești, scoasă la mezat

Luni, 22 Iunie 2015 13:55

# Executorul  Emil Gigoi speră să obțină circa 15 miliarde lei vechi din vânzarea bunurilor companiei Regent
Altădată o afacere de succes, firma Regent Grande Company este scoasă, din cauza datoriilor, la vânzare pe bucăți. Terenuri agricole sau afacerea din strada Frații Golești – constând în stație Peco și clădire birouri – sunt de vânzare pentru cei interesați. Este  vorba de un teren situat în comuna Mărăcineni, arabil, în suprafață de 4379 m.p., pentru care prețul a scăzut la 58.737 lei, dar șI de stația peco și clădirea de birouri din Frații Golești, cu terenul aferent, pentru care prețul stabilit este de 1.440.387 lei. A.S.

Falimentul S.C. Dracones, firma omului de afaceri Ștefan Lăzăroiu, se complică

Luni, 22 Iunie 2015 13:51

# În schema falimentului a intrat Volksbank, pentru datorii de peste 36 miliarde lei vechi!
O listă consistentă de creditori așteaptă să recupereze sume de ordinul milioanelor  din falimentul SC Dracones. Cifra totală din tabelul creanțelor s-a îngroșat, ca urmare a soluționării irevocavbile a unei contestații dintr-un dosar  asociat, Volksbank obținând înscrierea a 3,63 de milioane în tabelul definitiv al creanțelor firmei lui Ștefan Lăzăroiu.

 

Licitație uriașă atribuită de DGASPC firmei nepotului lui Constantin Nicolescu

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

# În plin scandal iscat de anchetele DNA la Direcția Copilului Argeș, pentru lucrări atribuite lui Zeus, firma de casă a fostului președinte al C.J. a câștigat o licitație uriașă

Instituția condusă, de foarte mulți ani, de Adrian Macovei, este consumatoarea, de foarte mulți ani, deasemenea, a jumătate din bugetul Consiliului Județean Argeș. Bani mulți, bani foarte mulți, cu un magnetism aparte pentru oamenii de afaceri ai județului, și nu numai. Suspiciunile că banii nu au fost cheltuiți tocmai după criterii legale au devenit evidente în urma declarațiilor și chiar a denunțului făcut la DNA de un specialist din interior.

Andrei Gerea: ”Prin Noul Cod Fiscal, vom asigura predictibilitate pentru stimularea mediului de afaceri”

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

Ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, a precizat că Guvernul va continua, prin adoptarea noului Cod Fiscal, să asigure un mediu economic și legislativ stabil și previzibil pentru dezvoltarea și stimularea antreprenoriatului din țara noastră.  Declarațiile au fost făcute miercurea trecută, cu ocazia lucrărilor Consiliului de Administrație și Adunării Generale a Asociației Europene a Artizanatului și Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Noul Cod Fiscal, a susținut ministrul Andrei Gerea, va aduce predictibilitate și stabilitate în mediul economic, subliniind o serie de măsuri care,

 

Persoanele interesate pot depune dosarele pentru închirierea locuințelor noi, în cadrul corpului B de la Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

În vederea soluţionării dosarelor privind repartizarea unei locuinţe cu chirie în cadrul corpului B de la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, autoritatea publică din Mioveni a stabilit criteriile şi punctajele necesare (HCL nr. 24/31.03.2015).
Până în prezent au fost aprobate 21 de dosare (au fost depuse la sediul insituţiei 35, dar cei care constituie diferența nu au întrunit criteriile de acordare).

Patronul Astra S.A., Adrian Florea, vorbește de un grup de interese care ar fi comis falsuri

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

# Acesta arată cu degetul inclusiv spre omul de afaceri  Dan Săndulescu

Adrian Florea a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială, în care solicită suspendarea Hotărârii nr.1/17.04.2015 a Adunării Generale a Acţionarilor SC Astra Pitești până la  soluționarea acțiunii în anulare.
Acționarul majoritar al SC Astra, Adrian Florea, a atacat hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor, acuzând o serie de nereguli de care, din punctul său

 

Grupul care controlează Turism Muntenia cere înlocuirea administratorului judiciar

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

# Acest lucru se întâmplă la doar câteva săptămâni de la desemnarea, în instanță, a acestuia # Se schimbă schimbarea la Turism Muntenia?

Creditorii care au cerut, în repetate rânduri, schimbarea lichidatorului judiciar al S.C. Turism Muntenia, invocând, printre altele, suspiciuni legate  de prietenia lui Nicolae Ivănescu cu familia Motrun şi care  obținuseră, în sfârșit, înlăturarea Art Insolv de la cârma falimentului firmei debitore, sunt puși în fața unei încercări de înlocuire a administratorului numit de instanță.

La împlinirea a 12 ani, Piky, mascota Apă Canal 2000, a fost celebrat de mai mulți elevi ai școlilor argeșene

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

Societatea Apă Canal 2000 SA participă activ la educaţia copiilor în ceea ce priveşte rolul şi importanţa apei, folosirea raţională a acesteia, protejarea mediului înconjurător, respectul pentru natură. In acest scop, a fost  conceput Programul educaţional Piky, care a debutat în anul 2003. De atunci şi până în prezent au avut loc mai multe acţiuni la care au participat elevi din judeţul Argeş.
Așadar, de 12 ani, Piky, mascota societății Apă Canal 2000 SA, face parte din viața elevilor din Argeș implicați în diferite proiecte educaționale.

 

Finanțele Argeş, în război cu SC Puy Trading SRL pentru o creanță de aproape un milion de euro!

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

# Firma omului de afaceri Mihai Dumitru a obținut anularea unei părţi din suma ce i-a fost pusă în sarcină de finanţişti, dar n-a scăpat de dosarul penal aflat pe rolul DIICOT - Pitești

Războiul pe care  Puy Trading SRL îl duce de câțiva ani cu DGFP Argeș (acum, DGRFP Ploiești) a pornit de la un mai vechi raport de inspecție fiscală, prin care firmei omului de afaceri  Mihai Dumitru  i-a fost pusă în sarcină suma de  2,82 mil lei, cifră pe care Finanțele au inclus-o în creanța de peste 4

Mașinile Poliției Argeș vor fi reparate de service-ul lui Constantin Nicolescu

Luni, 25 Mai 2015 14:23

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a scos la licitație contractul pentru servicii de reparare și întreținere a autovehiculelor din parcul auto propriu. Criteriul de atribuire a fost cel al prețului cel mai scăzut. Atribuirea s-a făcut către două firme, ”partea leului” fiind adjudecată de Auto Pro Mond, firmă în care fostul președinte al C.J. Argeș, Constantin Nicolescu, deține peste 90% din acțiuni. L.G.

 

IATSA Ștefănești s-a ales cu o țeapă de peste 660 milioane lei vechi din contractele cu chiriașa Industrial MB Plus

Luni, 18 Mai 2015 23:01

# Debitele urmează să fie recuperate în instanță.

IATSA Ștefănești a formulat, recent, cerere de deschidere a procedurii  generale de insolvență  impotriva SC Industrial MB Plus, societate comercială căreia i-a închiriat terenuri și imobile care au generat  restanțe și penalități de întârziere pe care creditoarea speră să le recupereze inscriindu-se la masa credală a  debitoarei. Dosarul a permit termen pe 28 mai.

Finanțele Argeș - întâlnire cu contribuabilii

Luni, 18 Mai 2015 22:03

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor şi având în vedere modificările legislative intervenite în această perioadă, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o întâlnire cu toţi contribuabilii de pe raza judeţului Argeş, pe următoarele teme:
- Introducerea unor prevederi legale cu privire la noţiunea de „bacşiş” şi obligaţia constituirii „Registrului de bani personali”.
- Obligaţii declarative în ceea ce priveşte impozitul pe venit cu termen de depunere până la data de 25 MAI 2015

 

Se vinde Moara Domnească! Prețul de pornire este de aproape un milion de euro

Luni, 11 Mai 2015 22:45

Celebra moară a Pati Pan Mariano – proiectul de investiții finanțat cu fonduri Phare și dat în folosință în 2004, e  vândut în cadrul procedurii insolvenței firmei debitoare, care nu se vrea  în faliment, ci, iată, încearcă, în această etapă, o reorganizare  a activității. Singura firmă care a venit cu o ofertă de achiziție, până acum,  este Valmo Detal Construct Bascov, care oferă 4 mil. de lei pentru moara propriu-zisă, anexele,  terenul de peste 13.000 de metri pătrați si stația de epurare aferentă.

Șapte firme s-au bătut pentru un milion de euro, la Recea

Luni, 11 Mai 2015 22:44

# Câștigător: Florimar Construct Total, firmă care construiește, printre altele, și Filarmonica Pitești
S.C. Florimar Construct Total S.R.L. este câștigătoarea bătăliei de la Recea, cu miză de un milion de euro. Contractul a fost atribuit la sfârșitul lunii trecute, criteriul  fiind cel al prețului cel mai scăzut.

 

Pagina 58 din 60

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea