Sediul firmei de construcții INSTAG, vis-a-vis de NORDCO, din nou, de vânzare

Luni, 18 Septembrie 2017 23:49

# Anul trecut, un afacerist și-a adjudecat licitația, a plătit avansul de 10%, după care a renunțat la achiziție, pierzând, astfel, banii deja dați
O altă firmă ce nu a mai reușit să iasă din dificultățile financiare – printre multele altădată prospere, precum Apartamentul, Nordco etc., toate situate în aceeași zonă - este INSTAG, profilată, așa cum sugerează și propriul nume, pe instalații. Sediul INSTAG este oferit celor interesați spre vânzare, de către executorul judecătoresc Ion Iordache, în contul unor datorii mai vechi ale firmei către Leumi Bank. Astfel, se vinde sediul din Strada Depozitelor nr. 29, în suprafață de 87 m.p., dar și terenul aferent, de 387 m.p. Prețul solicitat este de 230.000 lei.

Lactag vinde tot… de la case de marcat la camere frigorifice

Luni, 18 Septembrie 2017 13:28

# Au fost scoase la vânzare peste 300 de bunuri mobile ce aparțin firmei Lactag
Recent, producătorul de lactate și mezeluri Lactag, cu sediul în Costești, a scos la vânzare fabrica de mezeluri „Pe Gustate”, pe care compania o deține din 2013. În afară de această fabrică, pe site-ul Casei de Insolvență Transilvania se vând și mai multe pachete de bunuri ce aparțin firmei Lactag S.A, al cărei manager este omul de afaceri Adriean Asan.

 

UE investește 18 milioane de euro în domeniul infrastructurii de gestionare a apei în Argeș

Luni, 11 Septembrie 2017 23:01

Șase mari proiecte de infrastructură în domeniul gestionării apei vor beneficia de investiții în valoare de 155 milioane de euro din Fondul de coeziune, în scopul îmbunătățirii colectării, tratării și distribuției apei în întreaga țară. Unul dintre cele șase proiecte pentru care comisarul european Corina Crețu (foto) a aprobat investiții este în Argeș.
Concret, este vorba de o investiție de 18 milioane de euro pentru, între altele, construcția și renovarea a 18 puțuri de adâncime și a 3 stații de tratare a apei în județul Argeș, pentru aproximativ 200.000 de persoane ca beneficiari finali. A.V.

Dacia vrea să se dezvolte, oficialii însă îi trag frâna. Statul român ar putea anula licitația autostrăzii Pitești-Sibiu

Luni, 04 Septembrie 2017 12:32

# Motivul? – U.E. ar putea să nu mai finanţeze construcţia Sibiu – Piteşti # Parlamentarii argeșeni, imunizați de câștigarea alegerilor, ridică, probabil, din umeri
De câțiva ani, se tot vorbește de importanța vitală a construirii, cu prioritate, a Autostrăzii Pitești-Sibiu. Campania electorală  de anul trecut a abundant în minciuni, care de care mai sfruntate, cu privire la susținerea proiectului. În timpul promisiunilor, francezii, știind cu cine au de-a face, au mutat o parte a producției în Maroc. Alegerile au trecut, importanța vitală a scăzut. Acum, se vorbește chiar de posibilitatea amânării, pe o perioadă nedeterminată, a investiției, pentru că banii europeni nu sunt siguri.

 

Harta salariilor pe județe. Un angajat din Argeș are un salariu mediu de 2.486 lei net pe lună

Luni, 04 Septembrie 2017 12:17

# Județul Argeșul se află în primele cinci din țară în ceea ce privește salariul mediu net pe lună
Un angajat din Argeș are un salariu mediu net de 2.486 lei pe lună, aproximativ 105% din media de la nivel național, de 2.363 de lei, arată datele centralizate de Ziarul Financiar pe baza informaţiilor de la Institutul Naţional de Statistică. În comparație cu anul trecut, în județul Argeș salariile angajaților au crescut cu 25%, în timp ce la nivel național a fost o creștere în medie de 15%.

Continuă procedura de insolvență pentru două firme importante de pază din Argeș

Luni, 04 Septembrie 2017 12:10

La Tribunalul Specializat Argeș continua procedura de insolvență pentru mai multe firme cunoscute de pază și protecție. Este vorba de Magic Safe Security SRL și Spartacus - Pază și Protecție SRL.

Spartacus - datorii de 1,81 milioane lei

Pe 7 iulie, la Tribunalul Specializat Argeș a fost admisă cererea formulată de debitoarea Spartacus - Paza Protectie SRL - prin reprezentant legal, Idoraşi Cornel și s-a deschis procedura insolvenţei în forma generală a societății piteștene. În calitate de administrator judiciar provizoriu al firmei Spartacus - Pază și Protecție a fost numit Projuridic IPURL.

 

Eveniment organizat de CCIA Argeș

Luni, 04 Septembrie 2017 12:03

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Căpitan Puică Nicolae”  Argeș, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș organizează marți, 05 septembrie 2017, la  sediul din Pitesti, Bd. Republicii nr.63, cu începere de la ora 11.00, dezbaterea cu tema ”Aspecte privind prevenția și avizarea-autorizarea din punct de vedere al securității la incendiu și a protecției civile”.

Echipa renaște, dar va circula... cu trenul! S-a vândut singurul autocar din patrimoniul FC Argeș

Luni, 04 Septembrie 2017 12:01

Bio Consult SPRL, lichidatorul judiciar al debitorului A.S. Fotbal Club Argeș Pitești a vândut prin licitație, de curând, singurul autocar al echipei alb-violete rămas necumpărat. Este vorba despre un autobuz, marca Rocar, având an de fabricație 1990. Conform lichidatorului Ionel Oprea-Barac, autobuzul a fost vândut în urmă cu două luni unei societăți comerciale. „S-a vândut autobuzul. Era în curtea stadionului nefuncțional. Am găsit  pe cineva care l-a luat, dar nu știu exact pentru ce… Am obținut pe el în jur de 1.500 de euro, adică circa 7.000 de lei”.

 

Insolvența, bat-o vina! Firma argeșeană Building Astrom pierde la licitație bunuri cu preț de pornire de peste 300.000 de euro

Luni, 28 August 2017 11:57

# Printre bunurile scoase la licitatie de CITR Filiala București SPRL s-au numărat cinci apartamente cu două camere, patru garsoniere, un apartament cu trei camere, precum și mai multe terenuri din comuna Moșoaia # Building Astrom are datorii de peste 25 de milioane lei
Pe 11 noiembrie 2015, debitoarea BUILDING ASTROM SRL, firma patronată de Marian (foto) și Nicolae Drăgoi s-a recunoscut în incapacitate de plată şi a formulat cerere de deschidere a procedurii generale de insolvenţă. Tribunalul Specializat Argeş a admis solicitarea şi a numit Casa de Insolvență Transilvania Filiala București SPRL în funcţia de administrator judiciar.

Bunurile lui Euro Construct Edilitar 2008 S.A., ventuza S.C. APĂ CANAL 2000 S.A., scoase la licitație de lichidator

Luni, 28 August 2017 11:13

# Printre cei 37 de creditori, Primăria Pitești și Primăria Ștefănești
Cine nu mai ține minte, din vremurile bune, de dinainte de criză, satelitul celebru al găunoasei S.C. APĂ CANAL 200 S.A.?  S.C. EURO CONSTRUCT EDILITAR 2008 S.A., căci despre acest satelit este vorba, era punctul în care toate combinațiile și, uneori, matrapazlâcurile, își găseau, în mod fericit, rezolvarea. După cum fericită a fost, până la un punct, și colaborarea între nașul Gelu Mujea, șeful absolut al Apă Canal, și finul Teodor Cudalbu, uns imediat șef la satelitul-sugativă al firmei mamă.

 

Pentru curse interne, dar și internaționale! Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni oferă spre închiriere autocar Iveco și microbus Mercedes

Luni, 28 August 2017 11:08

S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate S.R.L. oferă spre închiriere mijloace de transport  pentru efectuarea de curse în trafic intern, cât și în trafic internațional.
Oferta noastră cuprinde servicii de transport persoane - închirieri pentru grupuri organizate, excursii și tabere școlare, curse ocazionale.
Având în vedere experiența personalului care efectuează cursele și autocarele pe care le deținem, vă asigurăm că deplasările se vor realiza în condiții de confort și deplină siguranță.

Pe 23 august, întâlnire cu contribuabilii argeșeni

Luni, 21 August 2017 13:15

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza miercuri, 23 august 2017, ora 12.00, o întâlnire cu contribuabilii persoane fizice și juridice. Întâlnirea va fi organizată în sala de ședinte a instituției, mezanin I, corp B, capacitate 160 locuri, și va avea următoarea tematică: calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna august 2017; alte aspecte fiscale de interes.
Contribuabilii interesaţi vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii, dacă transmit solicitarea în perioada 18 – 22 august 2017 pe una dintre adresele de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

 

Lactag vinde la licitație fabrica de mezeluri „Pe Gustate”

Luni, 21 August 2017 13:08

Casa de Insolvență Transilvania, administratorul judiciar al producătorului de lactate și mezeluri Lactag, cu sediul în Costeşti, a scos la vânzare fabrica de mezeluri „Pe Gustate” pe care compania o deține din 2013. Producătorul de lactate din județul Argeș a fost preluat în anul 2012 de către oamenii de afaceri Adriean Asan-Mic și Robert Iriza. Businessul a fost extins un an mai târziu, odată cu preluarea fabricii de mezeluri din județul Dolj. Totodată, producătorul a dezvoltat de-a lungul timpului și o rețea proprie de magazine, care ajunsese la 28 de unități comerciale în București și județele Dolj, Olt, Vâlcea și Argeș.

George Caval, Președinte al CCIA Argeș: Orice persoană juridică poate activa clauza de forţă majoră şi poate solicita un aviz de forţă majoră

Luni, 14 August 2017 13:23

Fidelă rolului său de furnizor de servicii de calitate către mediul de afaceri argeșean, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură  Argeș continuă demersul de prezentare a informațiilor de interes cu privire la serviciile pe care le oferă. În cele ce urmează, discutăm cu dl George Caval, Președinte al CCIA Argeș, despre emiterea Avizului de Forță Majoră.

 

Ștranduri și piscine amendate de ANAF cu 758.000 lei

Luni, 24 Iulie 2017 12:22

În perioada 15-16 iulie 2017, ANAF, prin DGAF, a desfăşurat acţiuni de control operativ la societăţi care au în proprietate, administrare/gestiune bazine de înot, piscine, ştranduri sau spaţii similare destinate activităţilor de divertisment, petrecere a timpului liber, agrement etc., cu precădere a celor care înregistrează o intensificare a activităţii în sezonul estival  (în aer liber).

Autostrada Sibiu - Piteşti va avea un preţ dublu faţă de cel din Master Plan: 3,3 mld. euro în loc de 1,6 mld. Euro

Luni, 24 Iulie 2017 12:14

Românii sunt buni de plată. Cea mai aşteptată autostradă din România a devenit mai scumpă. Conform unui proiect de act normativ postat pe site-ul Ministerului Transporturilor valoarea totală a investiţiei pentru Autostrada Sibiu-Piteşti va fi de 3,34 miliarde de euro, circa 15 miliarde de lei, preț dublu față de Master Planul General de Transport, adoptat anul trecut, care prevedea investiţii de 1,6-1,8 mld. euro.

 

Noul VW ARTEON, o mașină spectaculoasă, în show-room-ul dealerului EURO TEHNO GROUP Pitești

Luni, 24 Iulie 2017 11:45

Profil aerodinamic, geamuri laterale fără ramă, design posterior plin de personalitate: noul Arteon nu impresionează doar la prima privire. Iar cu la linia de echipare R-Line, exteriorul prezintă detalii suplimentare pentru accentuarea caracterului său dinamic. Silueta sa alungită, cu ampatament lung creează un profil inconfundabil - şi confort pe toate locurile.

Cele mai bune prețuri la magazinul S.C. S. Ed. C. Mioveni!

Luni, 24 Iulie 2017 11:44

Vă așteptăm la magazinul nostru situat pe strada Stadionului, în incinta parcării supraetajate de lângă Piața Agroalimentară „Dacia”, cu sortiment variat de mărfuri din sectorul nealimentar: produse de menaj, produse de curățenie, dezinfectanți, detergenți, vopsele și lacuri, materiale și accesorii electrice (prize, întrerupătoare, cabluri, surse de iluminat), echipamente de protecție, obiecte sanitare și o gamă vastă de accesorii de asamblare. Magazinul va funcționa în intervalul Luni - Vineri între orele 08.00 – 20.00, iar Sâmbăta între orele 08.00 – 13.00. Vă așteptăm să ne treceți pragul!

 

În Bascov, se amenajează un parc de aventură în satul Prislop

Luni, 17 Iulie 2017 12:50

Parcurile de aventură au devenit în ultimii ani una dintre modalităţile preferate ale românilor de petrecere a timpului liber. Este, practic, varianta modernă a căţăratului în copaci, de această dată în cadru organizat şi cu riscuri reduse la minimum. Un astfel de parc este pe cale să se deschidă şi în comuna Bascov, mai exact în satul Prislopu Mic, în zona străzii Aleea Constantinescu.

Argeșeanul Robert Tudorache - șeful delegației oficiale a României, la Congresul Mondial al Petrolului

Luni, 17 Iulie 2017 12:40

Ministrul secretar de stat în Ministerul Energiei, argeșeanul Robert Tudorache, a condus delegația oficială a României care a fost prezentă la Instanbul, la cea de-a 22-a ediție a Congresului Mondial al Petrolului. Evenimentul a avut loc în perioada 9-13 iulie 2017, în Turcia. Reprezentantul guvernului a fost prezent alături de oficialii  companiei românești CONPET S.A. (având o delegație condusă de către ing. Liviu Ilași, director general și membru în consiliul de administrație). 

 

Pagina 58 din 79

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea