BCR nu a reușit să găsească un cumpărător pentru pensiunea fostului primar de la Călinești, Nicolae Gavrilescu

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Intrată într-un colaps financiar încă din anul 2010, pe fondul crize economice, societatea Gyp Star, condusă de către fostul primar al comunei Călinești, Nicolae Gavrilescu, și omul de afaceri Ion Postolache pare că nu a reușit să treacă peste acest impas financiar și cei doi oameni de afaceri au trebuit să își declare falimentul și să își vândă bunurile pentru achitarea datoriilor.

În urma unui proces amplu de reorganizare, lucrurile tot nu păreau să fie mai bine și să se meargă în direcția dorită de cei doi patroni ai societății; astfel, societatea Gyp Star a fost nevoită să își declare falimentul.

ANAF a anulat licitația pentru apartamentele ICDP Mărăcineni

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:22

Peste 30 de locuinte aflate în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Pitești-Mărăcineni (ICDP) au fost scoase la licitație de catre ANAF Argeș, în data de 23 ianuarie. Imobilele urmau să fie valorificate pe data 8 februarie, spre disperarea ocupanților apartamentelor cu pricina, care, în mijlocul iernii, se puteau trezi lăsați în stradă de procedura declanșată.

 

Scandal între producătorii auto, din cauza programului ”Rabla”

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:18

# AUTOMOBILE DACIA ŞI RENAULT COMMERCIAL ROUMANIE se retrag din Asociația Producătorilor de Automobile

La o săptămână de la conferinţa anuală a Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), în care Brent Valmar, vicepreşedintele asociaţiei declara că programul Rabla trebuie oprit, Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie anunţă oficial că ies din APIA. Pentru prima dată, în cadrul conferinţei, nici Dacia şi nici Ford România nu au trimis niciun reprezentant, nici măcar la nivel de PR.

Argeșeanul Daniel Constantin anunță că programul ”Rabla” va continua și anul acesta

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:31

# Anul acesta, programul rabla va începe cel mai târziu la finalul lunii aprilie

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Daniel Constantin, a anunţat că programul de casare al rablelor în schimbul unor tichete cu valoare fixă utilizabile la achiziţia unei maşini noi va avea o nouă ediţie şi în acest an. 

 

Convinși că părăsește fotoliul de prefect, primarii și președintele Camerei de Comerț și Industrie Argeș i-au oferit distincții de onoare prefectului Cristian Soare

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:26

Săptămâna trecută, în cadrul ședinței de colegiu prefectural unde s-au reunit șefii instituțiilor deconcentrate dar și primarii comunelor din județ, prefectul Cristian Soare, care este la final de mandat, a primit o plachetă  de onoare din partea edililor argeșeni pentru activitatea meritorie depusă. Și președintele CCIA, George Caval, a dorit să îi înmâneze o astfel de plachetă prin care dorea să îi mulțumească actualului prefect pentru implicarea  în comunitatea de afaceri din județ.

Dolo Trans Olimpic - pariul european al unui tânăr argeșean de 29 de ani care a mizat pe o flotă Mercedes-Benz

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:16

Deși are numai 29 de ani, patronul Dolo Trans OIimpic, Cristian Dolofan, nepotul cunoscutului om de afaceri Gheorghe Dolofan, poate să se mândrească cu una dintre cele mai performante flote de camioane din țară, având, la acest moment, 250 de unități. Acesta intenționează ca în acest an să mărească parcul auto, extinderea implicând o investiție de câteva milioane de euro.

 

ANAF propune modificarea procedurii de publicare a listelor cu obligații fiscale restante

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:06

# Datornicii – persoane fizice – vor apărea pe liste numai dacă au restanțe de peste 15.000 lei
Agenția Nationalã de Administrare Fiscalã propune modificarea procedurii de publicare a listelor cu obligatii fiscale restante, respectiv a plafoanelor sub care cuantumul total al obligatiilor fiscale restante nu mai fac obiectul publicãrii pe site.  
Aceste plafoane sunt:

Magiunul de prune din Topoloveni a ajuns la San Francisco

Luni, 30 Ianuarie 2017 22:36

Sonimpex Topoloveni a deschis seria evenimentelor de promovare a României și a tradiției gastronomice românești în anul 2017 la Winter Fancy Food San Franciso, eveniment la care a prezentat, săptămâna trecută, consumatorilor americani minunatul Magiun din prune Topoloveni. Drumul Magiunului din prune în lume ajunge pentru a doua oară consecutiv la această expoziție internațională dedicată alimentelor de calitate din toată lumea, ca parte a programului de promovare pe fonduri europene 'I love European Fine Food' accesat de Sonimpex Topoloveni în anul 2014 și implementat de societatea Economotechniki Greece.

 

Lucrările la noul bloc al omului de afaceri Aurel Rădulescu, aproape finalizate

Luni, 30 Ianuarie 2017 22:30

Aurel Rădulescu, patronul rețelei de farmacii Eva din Pitești a decis să își încerce norocul și în alt domeniu, diferit decât sectorul farmaceutic unde activează de mai multă vreme; astfel, omul de afaceri a dorit să intre și pe piața imobiliară din județ, acesta începând în urmă cu mai mult timp construcția unui nou bloc de locuințe în Pitești. Astfel, pe strada Smeurei, în spatele Colegiului Brătianu, noul imobil, la care se lucrează intens, ce va fi compus din demisol+parter+cinci etaje, fiind prevăzut și cu o parcare subterană dar și spații comerciale, avea ca termen de finalizare a lucrărilor luna decembrie a anului trecut. Proiectantul general al lucrării este SC Arca Proiect 2000 SRL , iar firma ce execută lucrările este Proinstal Pipe SRL, societate aflată sub patronajul omului de afaceri Ștefan Ciocănel. A.N

Golf Select - ofertă specială la dealerul VW, Euro Tehno Group, Pitești

Luni, 30 Ianuarie 2017 22:05

Rate începând de la 59 Euro/lună TVA inclus*
Preț recomandat: 14.796 EURO TVA inclus pentru Golf Select 1.2 TSI 110 CP
Dotări:
Aer condiționat CLIMATRONIC
Sistem Multimedia cu touchscreen

 

Firmele pot primi avize de forță majoră din partea Camerei de Comerț și Industrie Argeș

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:52

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș le transmite firmelor de pe raza judeţului că pot face o solicitare la sediul instituției pentru eliberarea unui aviz de forţă majoră, în urma unor condiții meteo extreme, cu scopul de exonerare a răspunderii contractuale pentru partea care invocă evenimentul de forţă majoră şi care nu şi-a îndeplinit sau nu-şi poate îndeplini, total sau parţial, obligaţiile asumate printr-un contract. CCIA Argeș este singura instituţie care poate aviza cazurile de forță majoră de pe raza județului nostru.

Noul ARO, aproape de relansare. Dar nu la Câmpulung, ci la Iaşi

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:47

# Prototipul noului Aro a fost realizat de studenţi din fiare vechi şi din piese preluate de la alte maşini.
Alură îndrăzneață, praguri și bull-bar din inox, ținută înaltă. Este vorba de noul ARO, mașină care, iată, nu vrea să moară. Culmea, autoturismul de teren legendar nu este resuscitat la Câmpulung Muscel, acolo unde a scris istorie, ci tocmai la Iași.

 

Pentru că nu mai au unde să țină mașinile, frații Adrian și Liviu Pătrașcu scot la vânzare un Mercedes SL AMG

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:46

Cei doi tineri frați afaceriști, Adrian și Liviu Pătrașcu, sunt posesorii celor mai luxoase mașini din județ. Pe care le și schimbă destul de des, odată cu apariția de noi modele. Nenumărate modele de Mercedes, Audi, BMW, dar și mărci exotice precum Aston Martin DB9 au trecut prin mâinile celor doi tineri patroni, a căror principal afacere este stația de betoane VSC din Albota. Doar că, odată cu achiziționarea de noi modele, cele mai vechi trebuie să dispară din garaj.
Așa încât, iată, un superb Mercedes SL este oferit spre vânzare. Mașina datează din 2012, are motor de 5500 cmc. și dezvoltă 564 cai putere.

APIA Argeș va efectua plăți pentru subvențiile la motorină

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:44

Având la bază ordinul cu numărul trei al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, din data de 11 ianuarie,  centrele județene APIA au primit suma de aproximativ 120 milioane de euro pentru efectuarea plăților aferente cantităților de motorină utilizate în perioada 1 iunie și până la sfârșitul lunii septembrie 2016, urmând ca aceste centre să emită ordine de plată pentru cei aproape 11.700 de fermieri.

 

ANAF propune spre aprobare formulare pentru stabilirea din oficiu a CAS pentru persoanele fizice

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:27

ANAF adaptează formularele utilizate de organele fiscale pentru stabilirea din oficiu a CAS pentru presoanele fizice, în cazul în care acestea nu-si indeplinesc obligatiile declarative conform prevederilor legale stabilite la art.106, art.107 si art.342 alin. (1) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală.
Persoanele fizice care datorează contributie de asigurări sociale au, potrivit legii, obligatii declarative.

Deși încasează anual sume fabuloase din chirii, patronul Vinalcool, Marian Drăgușin, este executat silit pentru datorii neachitate la bancă

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:38

Omul de afaceri Marian Drăgușin este o figură binecunoscută în zona de business a județului. Proprietar al fabricii de oțet de la Topoloveni, a încercat mai multe domenii de activitate de-a lungul timpului. După ce a eșuat cu supermarketul din Exercițiu, ”New Planet”, Drăgușin a dat, efectiv, lovitura. Pentru că, după închiderea afacerii, a închiriat spațiul, pe o grămadă de bani, unui alt om de afaceri, Liviu Ionică, proprietarul lanțului de magazine ”JAM”. Ulterior, încă două etaje au fost închiriate pentru o sală de sport, din cele două chirii Marian Drăgușin încasând, lunar, câteva sute de milioane de lei vechi.

 

Dacia şi-a consolidat anul trecut poziţia de lider pe piaţă din România, având aproape 30% din vânzările de vehicule noi

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:24

# Nou record de vânzări pentru producătorul autohton: 584.219 unităţi livrate în 2016 la nivel mondial, creştere 6%

Un total de 584.219 autovehicule Dacia au fost vândute în 2016, la nivel global, în creştere cu 6% faţă de 2015 (când au fost livrate aproape 551.000 unităţi), ceea ce marchează un nou record pentru marca românească deoarece vârful maxim al vânzărilor a fost din nou depăşit. În 2014 marca Dacia reuşea, în premieră, să treacă de pragul de jumătate de milion de autovehicule livrate la nivel mondial şi iată că şi în 2015 şi 2016 performanţă s-a repetat şi chiar a fost depăşită.

Noul Audi A5 şi A5 Coupe

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:21

A două generaţie Audi A5 Coupe aduce la un nivel superior eleganța şi sportivitatea consacrate deja de generaţia anterioară. Construite pentru a performa, noile modele beneficiază de o aerodinamică sofisticată, un şasiu complet nou, o greutate redusă, motoare puternice şi sisteme tehnologice de ultima generaţie.
Noul Audi A5 Coupe debutează cu cinci versiuni de motorizare: două TFSI şi trei TDI, care vor livra între 190 şi 210 CP. Varianta S line cu V6 3.0 TFSI de 354 CP, atinge 100 km/h în 4,7 secunde şi consumă 7,3 litri de carburant la 100 km.

 

Casa lui Ion Vâlcu, fostul șef de la Hotel Muntenia, a fost scoasă, din nou, la vânzare

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:13

# Deși executorul judecătoresc a redus prețul cu 25%, acesta depășește, în continuare, 200.000 de euro

Fostul șef al restaurantului Muntenia, odată plin de bani, din cauza războaielor duse cu foștii parteneri de afaceri, a ajuns cu casa scoasă la vânzare. Este vorba chiar de somptuoasa vilă din strada Câmpului, un imobil de mari dimensiuni, ridicat pe patru nivele. Suprafața construită a vilei este de aproximativ 300 m.p., aceasta beneficiind și de terenul aferent, de cca. 1000 m.p. Deși executorul Ion Iordache a redus cu 25% prețul pentru vânzare, acesta rămâne destul de sus. Mai exact, pentru licitația din 26 ianuarie, se cer 961.795 lei, care reprezintă 75% din prețul la care a fost evaluată proprietatea, acesta fiind de 1.282.394 lei.
Laurențiu STOICA

Click AICI pentru vizualizerea anunțului de vanzare

Executare silită fără precedent! 30 de apartamente ale Institutului Mărăcineni, scoase la vânzare de fisc, în februarie. Prețuri mici!

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:00

Așa cum am mai scris, stațiunile și institutele de cercetare din România respiră greu. Cele care încă mai respiră, pentru că multe, deja, s-au stins. În Argeș, la Albota nu mai este nimic de mulți ani,, Institutul de la Ștefănești se zbate în datorii din ce în ce mai mari. Iată că nici ICDP Mărăcineni nu o duce mai bine. ANAF-ul scoate la vânzare, la acest început de an, 30 de apartamente din proprietatea debitorului menționat, pentru datorii restante. Vânzarea, fixată pentru 8 februarie, este una deloc de neglijat, mai ales că imobilele cu pricina au prețuri de pornire destul de mici.
Laurențiu STOICA

Click AICI pentru vizualizare

 

Pagina 63 din 77

«ÎnceputAnterior61626364656667686970UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea