Dr. Oetker a cumpărat brandul de patisserie congelată ”Morărița”

Luni, 19 Decembrie 2016 22:14

Producătorul de aditivi alimentari Dr. Oetker, care deţine o fabrică în judeţul Argeş, a preluat brandul de patiserie congelată Morăriţa de la Panovia Prod, companie controlată de familia libaneză Halawani.
Astfel, potrivit zf.ro, grupul german semnează a treia tranzacţie pe plan local de la intrarea pe piaţă după ce anul trecut a cumpărat brandul de ingrediente pentru prăjituri Alex de la compania gălăţeană Alex&Comp şi firma Regal Corporation în 1998, atunci când a şi intrat pe piaţă.

Vânzările Dacia, în creștere în România

Luni, 19 Decembrie 2016 13:01

# Un client intern este proprietarul modelului Duster cu numărul 1.000.000 produs la Mioveni

În România, înmatriculările în primele 11 luni au crescut cu 18,2%, faţă de perioada similară din 2015. În ianuarie-noiembrie 2016, s-au înregistrat 85.593 de înmatriculări, faţă de 72.423 în aceeaşi perioadă din 2015. În noiembrie 2016 s-au înmatriculat 9.645 de maşini, cu 20,2% mai mult decât în aceeaşi lună din 2015, când au fost 8.022 de înmatriculări.

 

ANAF. Decembrie - luna licitațiilor pentru valorificarea bunurilor confiscate

Miercuri, 14 Decembrie 2016 23:38

Agentia Natională de Administrare Fiscală organizează în perioada 06 – 31 decembrie 2016 zeci de licitații pentru valorificarea unor bunuri mobile și imobile și recuperarea sumelor stabilite prin hotărâri judecătorești pronunțate în materie penală și rămase definitive.
Astfel, la Bucuresti se valorifică bunuri mobile  si imobile care apartin debitorilor Akparom S.R.L. si Săvulescu Vlad Nicolae, la Iasi  se valorifică bunuri ale debitorilor Deleanu Mihai Tudor,  Amisculesei Andrei si Usturoi Marius Florin, la Ploiesti se valorifică bunurile debitorilor Cunesteanu Ion-Claudiu, Vlad Costel, Dinu Marian, Matei Ionel, Ciobanu

Mașina de intervenție a Kriss Guard, scoasă la vânzare de ANAF

Miercuri, 14 Decembrie 2016 22:23

Înființată cu câțiva ani în urmă, Kriss Guard Company a reușit să acapareze o bună parte din piața serviciilor de protecție și pază. Kriss Guard a ajuns, repede, un nume cunoscut, oferind o gamă variată de servicii, printre care cele de protecție obiective, gardă de corp, protecție și transport valori, agenți de intervenție rapidă, monitorizare video non-stop și chiar și câini de pază și intervenție. Doar că, iată, oarecari probleme financiare și-au făcut, și ele, loc în interiorul companiei. Iar ANAF, pe 21 decembrie, scoate la licitație autoturismul etalon al companiei, un Porsche Cayenne. Prețul cerut pentru acesta este de 51.450 lei, adică aproximativ 11.400 de euro.

Click AICI pentru vizualizarea anunțului de vânzare

 

Anul acesta, Moș Nicolae și-a umplut sacul cu globuri de la Argcoms din Curtea de Argeș

Miercuri, 14 Decembrie 2016 22:14

Chemat de conducerea Consiliului Județean Argeș, pentru prima dată, Moș Nicolae a sosit, în Pitești, pe Strada Mare. Și a împărțit, cu dărnicie, bomboane, covrigi și nuci copiilor prezenți. Mulți dintre aceștia au primit însă și globuri superbe, pictate manual, pe care Moșul le-a luat direct din fabrica de la Curtea de Argeș. Generoșii producători de obiecte artizanale au fost de acord să dăruiască celor mici, prin intermediul Moșului, câteva sute de astfel de miniaturi.
Fabrica Argcoms din Curtea de Argeş este una dintre puținele din ţară care încă mai produc globuleţe de Crăciun din sticlă, făcute şi decorate manual. Baghetele din sticlă se transformă în mod aproape magic în cele mai frumoase decoraţiuni pentru pomii de Crăciun din întreaga lume. „Globurile din sticlă sunt nobile, sunt globuri adevărate, din sticlă pură. Ceea ce facem noi aici este o artă", spune Nichita Sandu, directorul fabricii.

Bascov - încă 1,8 km. de trotuare aproape gata

Miercuri, 14 Decembrie 2016 22:06

Se lucrează de zor la investiția publică "Amenajare trotuare " pe DN 7! Edilii peră ca până la finele anului 2016 să finalizeze încă un tronson de 1,8km, care să completeze cei 10 km de trotuare realizați în com. Bascov pe DN7 și DN7-C!

 

La Spitalul din Mioveni se lucrează cu îndârjire

Miercuri, 14 Decembrie 2016 21:57

# Dacă vremea va permite, în jurul datei de 21 decembrie se va turna placa de la etajul al doilea

Lucrările de construcție la noul Spital „Sfântul Spiridon” din Mioveni evoluează nu doar la exterior. La subsol și la etajele inferioare se lucrează deja la instalațiile sanitare, cele de ventilațe, la conexiunile de rețele, la compartimentarea spațiilor și la finisări. Ambele echipe, atât cele care desfășoară lucrări la exteriorul clădirii, cât și cele din interior funcționeză după un sistem sincronizat, pentru realizarea fiecărui etaj într-un ritm de lucru avansat.

S-a deschis! Vis-à-vis de Teatrul Davila!

Miercuri, 14 Decembrie 2016 21:53

Este în Pitești, începând de sâmbătă. În centru. Hercule oferă produse fresh greceşti şi este o tavernă stilizată, o combinaţie originală de elemente tradiţionale mediteraneene cu sosuri proaspete şi pizza făcută în casă. Sosurile sunt  mărci înregistrate care au, pe lângă specificul tradiţional grecesc şi un aport de inovaţii culinare proprii.

“Noi, spre deosebire de alte restaurante asemănătoare, am ales să ne facem sosurile în locaţie după reţete cu specific grecesc dar pe care am înţeles să le îmbunătăţim cu ajutorul unor inovaţii culinare

 

Banii pentru înființarea de livezi de pomi fructiferi, cu fonduri europene, s-au terminat!

Luni, 05 Decembrie 2016 22:57

# Cele mai multe proiecte au fost avizate de ICDP Mărăcineni. # Deficit uriaș! România nu produce pomi certificaţi. În cazul alunului, furnizorul din România este Staţiunea din Vâlcea, ce produce 10.000 - 20.000 de aluni, însă necesarul este de 254.000 de pomi pentru 2017

Suma alocată în acest an pe submăsura 4.1a 'Investiţii în exploataţii pomicole' din PNDR 2014-2020, respectiv 74 de milioane de euro, a fost cheltuită în totalitate, numărul proiectelor tehnice de exploataţii pomicole avizate fiind de 159, a declarat Mihail Coman, directorul general al Institutului de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Piteşti-Mărăcineni, la o conferinţă de specialitate.

Licitaţiile pentru autostrada Sibiu-Piteşti se apropie

Luni, 05 Decembrie 2016 22:56

# Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe: ”Vedem cum putem lansa capetele şi cum putem face joncţiunile”

Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, a declarat, săptămâna trecută, întrebat despre nouătăţile în privinţa autostrăzii Sibiu – Piteşti, că intenţia ministerului este să lanseze licitaţiile pentru capetele de autostradă, pentru a demara lucrarea ce va fi terminată în 2021, transmite corespondentul MEDIAFAX.
„Am vrut să începem, nu mai vreau să vorbim despre acest proiect important. Vreau să-l începem. Intenţia noastră a fost să şi lansăm licitaţiile pentru capete, ca să

 

Plafonul programului ”Prima Casă” se suplimentează cu 250 de milioane de lei

Luni, 05 Decembrie 2016 22:54

# O șansă în plus pentru tinerii în căutare de locuință

Ministerul Finantelor Publice propune suplimentarea plafonului alocat pe anul 2016 pentru programul guvernamental ”Prima casă”, cu 250 de milioane de lei, ca urmare a solicitărilor transmise de băncile înregistrate în Program.
Nivelul plafonului suplimentar de garantare pentru 2016 este fundamentat de perioada scurtă rămasă până la finalul anului. Decizia suplimentării a fost luată ca urmare a

ANAF: Contribuabilii care nu si-au încasat la timp creantele comerciale de la instituții ale statului vor fi protejați de executare silită

Luni, 21 Noiembrie 2016 22:49

Prin art.230 din Codul de procedură fiscală a fost reglementată o procedură specială de executare silită aplicabilă doar contribuabililor care, concomitent cu obligatiile fiscale pe care le au de plătit statului, detin si creante asupra statului, concretizate în sume certe, lichide si exigibile pe care le au de încasat de la institutii sau autorităti publice.
Pentru a asigura o bună implementare a acestei noi reguli, ANAF propune aprobarea unui ordin de procedură prin care contribuabilii care nu si-au putut încasa la timp

 

Transelectrica plăteşte peste 250 miliarde de lei vechi pentru a moderniza staţa electrică de la Arefu - Argeş

Luni, 21 Noiembrie 2016 22:19

Transelectrica (TEL), monopolul pe piaţa românească de energie electrică, va achiziţiona de la filiala de mentenanţă Smart servicii de peste 25 milioane de lei pentru modernizarea staţiei electrice de transformare de la Arefu, judeţul Argeş.
Pe 19 noiembrie 2015, procurorii DNA făceau 16 percheziţii în Bucureşti şi în Craiova la Transelectrica şi la Smart, fiind vizate atunci fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2011-2015.

Bascov. A început reamenajarea stadionului de la Valea Ursului

Luni, 21 Noiembrie 2016 22:08

# Acesta va fi dotat cu o tribună de 2000 de locuri
Comuna Bascov are o bogată activitate sportivă, dovadă numeroasele premii şi medalii obţinute de sportivii din localitate la competiţiile judeţene şi naţionale.
Fotbalul bascovean a înregistrat în ultimii ani un progres remarcabil, Unirea Bascov fiind una dintre echipele etalon ale judeţului, care luptă cu şanse reale pentru promovarea în eşalonul superior.

 

Primăria Pitești vrea să dea 25 miliarde lei vechi pe servicii poștale

Luni, 14 Noiembrie 2016 23:03

Primăria Pitești și-a propus să contracteze serviciile poștale ale unei firme specializate, pentru următorii doi ani. Și este dispusă ca, pentru aceste servicii, să plătească o sumă de aproximativ 2,5 milioane de lei fără TVA.
Este vorba de intenția de a contracta servicii poştale şi de curierat, care constau în preluarea, sortarea, transportul şi livrarea trimiterilor poştale ale Primăriei Municipiului Piteşti către destinatari – persoane fizice şi juridice:

Adi Sevsal dispune, la ora actuală, de un fond de investiții uriaș, de peste 1,6 milioane de euro

Luni, 14 Noiembrie 2016 22:55

# Înregistrare în studio pentru primarul din Băbana, ca să nu mai strige la microfon prin comună

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeș – A.D.I. Servsal a fost înființată în vederea derulării proiectului „Managementul Integrat al deșeurilor solide în Județul Argeș”.  Are, în prezent, 102 membri, respectiv toate administrațiile publice locale, inclusiv Consiliul Județean Argeș. Fiecare membru al asociației are drept de vot egal. Cât privește eficiența proiectului, reflectată  în rezultatele obținute la nivelul ultimilor doi ani, în mediul rural, activitatea de colectare și depozitare a deșeurilor a cunoscut o creștere de peste 450%.

 

Societatea Apă Canal 2000 se implică în organizarea programului Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei

Luni, 14 Noiembrie 2016 22:52

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti se implică în organizarea programului Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei (ZIMA) - eveniment global de educaţie menit să stimuleze organizarea şi implicarea publică în acţiunea de protejare a resurselor de apă ale planetei.
În cadrul ZIMA, în anul 2012 a rezultat World Water Monitoring Challenge, un program educaţional internaţional care încurajează oamenii de pretutindeni să testeze calitatea apelor prin efectuarea de monitorizări de bază ale acestora.
Programul, care în prezent este coordonat de EarthEcho International, se desfăşoară anual din 22 martie (când se aniversează Ziua Mondială a Apei) până în 31

Arhiepiscopia Argeşului, profit de peste 400.000 euro în 2015

Luni, 14 Noiembrie 2016 22:48

# Preoții nu se mai împrumută la propria bancă?! # Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului - ”divizia” de C.A.R. - profit în 2015 în scădere, de doar 368 milioane de lei vechi

Profituri în scădere la Arhiepiscopie, în exercițiul financiar 2015, față de anul anterior, când  a realizat un profit mai mare chiar și decât al Administrației Patriarhale, situându-se pe locul a VI-lea pe țară
Conform legislației în vigoare,  veniturile realizate de unităţile bisericeşti din donaţii şi din activităţi economice (producerea şi vânzarea de lumânări, calendare, carte religioasă, vin cultic şi alte obiecte bisericeşti etc.) sunt scutite de impozit. Cu condiția, însă, ca aceste venituri să fie folosite strict în scopuri care privesc întreținerea și

 

Finanțele Pitești - întîlnire cu contribuabilii, miercuri, 16 noiembrie

Luni, 14 Noiembrie 2016 21:54

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor în domeniul fiscal, AJFP Arges va organiza MIERCURI,  16 NOIEMBRIE  2016, începând cu ORA 12,00,  în sala de şedinţe a instituţiei o întâlnire cu contribuabilii, având următoarea tematică:
1. Calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna noiembrie  2016
2. Aspecte referitoare la promovarea serviciilor oferite de către A.N.A.F. contribuabililor

Câștigător surpriză al lucrării uriașe de la Rucăr!

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:41

#  După ce firma de pe locul al treilea s-a judecat cu cea de pe primul loc, cei 170 miliarde lei vechi au mers la… firma de pe 2!

Bătălia pentru cei 170 de miliarde puși la bătaie de comuna Rucăr a desemnat, la sfârșitul lunii trecute, un câștigător surpriză. Este vorba de lucrarea de introducere a rețelei de canalizare, construire a unei stații de epurare, stație de pompare și cămine de vizitare. Prețul uriaș estimat, de peste 170 miliarde de lei vechi, sumă fără TVA, a fost cel care a adus, pe lângă firmele autohtone, și câțiva grei ai construcțiilor din țară.

 

Pagina 64 din 77

«ÎnceputAnterior61626364656667686970UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea