Transelectrica plăteşte peste 250 miliarde de lei vechi pentru a moderniza staţa electrică de la Arefu - Argeş

Luni, 21 Noiembrie 2016 22:19

Transelectrica (TEL), monopolul pe piaţa românească de energie electrică, va achiziţiona de la filiala de mentenanţă Smart servicii de peste 25 milioane de lei pentru modernizarea staţiei electrice de transformare de la Arefu, judeţul Argeş.
Pe 19 noiembrie 2015, procurorii DNA făceau 16 percheziţii în Bucureşti şi în Craiova la Transelectrica şi la Smart, fiind vizate atunci fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2011-2015.

Bascov. A început reamenajarea stadionului de la Valea Ursului

Luni, 21 Noiembrie 2016 22:08

# Acesta va fi dotat cu o tribună de 2000 de locuri
Comuna Bascov are o bogată activitate sportivă, dovadă numeroasele premii şi medalii obţinute de sportivii din localitate la competiţiile judeţene şi naţionale.
Fotbalul bascovean a înregistrat în ultimii ani un progres remarcabil, Unirea Bascov fiind una dintre echipele etalon ale judeţului, care luptă cu şanse reale pentru promovarea în eşalonul superior.

 

Primăria Pitești vrea să dea 25 miliarde lei vechi pe servicii poștale

Luni, 14 Noiembrie 2016 23:03

Primăria Pitești și-a propus să contracteze serviciile poștale ale unei firme specializate, pentru următorii doi ani. Și este dispusă ca, pentru aceste servicii, să plătească o sumă de aproximativ 2,5 milioane de lei fără TVA.
Este vorba de intenția de a contracta servicii poştale şi de curierat, care constau în preluarea, sortarea, transportul şi livrarea trimiterilor poştale ale Primăriei Municipiului Piteşti către destinatari – persoane fizice şi juridice:

Adi Sevsal dispune, la ora actuală, de un fond de investiții uriaș, de peste 1,6 milioane de euro

Luni, 14 Noiembrie 2016 22:55

# Înregistrare în studio pentru primarul din Băbana, ca să nu mai strige la microfon prin comună

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeș – A.D.I. Servsal a fost înființată în vederea derulării proiectului „Managementul Integrat al deșeurilor solide în Județul Argeș”.  Are, în prezent, 102 membri, respectiv toate administrațiile publice locale, inclusiv Consiliul Județean Argeș. Fiecare membru al asociației are drept de vot egal. Cât privește eficiența proiectului, reflectată  în rezultatele obținute la nivelul ultimilor doi ani, în mediul rural, activitatea de colectare și depozitare a deșeurilor a cunoscut o creștere de peste 450%.

 

Societatea Apă Canal 2000 se implică în organizarea programului Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei

Luni, 14 Noiembrie 2016 22:52

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti se implică în organizarea programului Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei (ZIMA) - eveniment global de educaţie menit să stimuleze organizarea şi implicarea publică în acţiunea de protejare a resurselor de apă ale planetei.
În cadrul ZIMA, în anul 2012 a rezultat World Water Monitoring Challenge, un program educaţional internaţional care încurajează oamenii de pretutindeni să testeze calitatea apelor prin efectuarea de monitorizări de bază ale acestora.
Programul, care în prezent este coordonat de EarthEcho International, se desfăşoară anual din 22 martie (când se aniversează Ziua Mondială a Apei) până în 31

Arhiepiscopia Argeşului, profit de peste 400.000 euro în 2015

Luni, 14 Noiembrie 2016 22:48

# Preoții nu se mai împrumută la propria bancă?! # Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului - ”divizia” de C.A.R. - profit în 2015 în scădere, de doar 368 milioane de lei vechi

Profituri în scădere la Arhiepiscopie, în exercițiul financiar 2015, față de anul anterior, când  a realizat un profit mai mare chiar și decât al Administrației Patriarhale, situându-se pe locul a VI-lea pe țară
Conform legislației în vigoare,  veniturile realizate de unităţile bisericeşti din donaţii şi din activităţi economice (producerea şi vânzarea de lumânări, calendare, carte religioasă, vin cultic şi alte obiecte bisericeşti etc.) sunt scutite de impozit. Cu condiția, însă, ca aceste venituri să fie folosite strict în scopuri care privesc întreținerea și

 

Finanțele Pitești - întîlnire cu contribuabilii, miercuri, 16 noiembrie

Luni, 14 Noiembrie 2016 21:54

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor în domeniul fiscal, AJFP Arges va organiza MIERCURI,  16 NOIEMBRIE  2016, începând cu ORA 12,00,  în sala de şedinţe a instituţiei o întâlnire cu contribuabilii, având următoarea tematică:
1. Calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna noiembrie  2016
2. Aspecte referitoare la promovarea serviciilor oferite de către A.N.A.F. contribuabililor

Câștigător surpriză al lucrării uriașe de la Rucăr!

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:41

#  După ce firma de pe locul al treilea s-a judecat cu cea de pe primul loc, cei 170 miliarde lei vechi au mers la… firma de pe 2!

Bătălia pentru cei 170 de miliarde puși la bătaie de comuna Rucăr a desemnat, la sfârșitul lunii trecute, un câștigător surpriză. Este vorba de lucrarea de introducere a rețelei de canalizare, construire a unei stații de epurare, stație de pompare și cămine de vizitare. Prețul uriaș estimat, de peste 170 miliarde de lei vechi, sumă fără TVA, a fost cel care a adus, pe lângă firmele autohtone, și câțiva grei ai construcțiilor din țară.

 

Târg de Crăciun la Mioveni

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 22:38

Primăria Mioveniului își exprimă intenția ca, în premieră pentru oraș, să organizeze în luna decembrie a acestui an Târgul de Crăciun, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia. În perioada de funcționare a Târgului (15-17 decembrie) vor fi organizate zilnic programe artistice, momente de animație pentru copii și multe alte surprize.  Persoanele care doresc să beneficieze de această oportunitate pentru a-și promova sau vinde produsele specifice sărătorilor de iarnă sunt rugate să ne transmită intenția de organizare a acestui târg și de participare ca sponsor/partener la Registratura Primăriei orașului Mioveni, prin e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , prin fax 0248/260.500.

Tarifele pentru tona de asfalt practicate de RAJD Argeș, mai mici decât cele ale particularilor din județ

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 22:32

Noua (din punct de vedere al punerii în funcțiune) stație de asfalt de la Căteasca, începe să producă, numai pentru nevoile Consiliului Județean Argeș, deocamdată. Astfel, pentru asfaltările și peticirile drumurilor județene, autoritățile vor fabrica, aici, asfaltul necesar. Iar prețurile cu care Regia va da acest asfalt, în relația cu CJ Argeș, sunt destul de competitive.
În ședința ordinară de consiliu de joi, s-au aprobat aceste tarife

 

Vrei publicitate pe Teatrul Davila? Te costă de te rupe!

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 21:32

# 35 de lei pe metrul pătrat, lunar, este taxa de afișaj pentru bannerele publicitare # Sala Mare a Teatrului poate fi închiriată cu prețuri ce variază între 140 și 240 lei pe oră

Ultima ședință a Consiliului Județean Argeș a bifat multe premiere. 21 de puncte au fost votate în 15 minute, iar, din sfertul de oră cu pricina, cel mai mult a durat lecturarea acestora. Votul a mers ca uns, deși în sală s-a aflat și opoziția, ba chiar și Mircea Andrei, despre care nimeni nu mai știe pe cine sau ce mai reprezintă. Dan Manu a călcat atât de tare accelerația, încât, la finalul ședinței, unii consilieri județeni se priveau, nelămuriți, unii pe alții, nevenindu-le să creadă că s-a terminat. Pe vremea (ehei, taică!) lui Tecău, un sfert de oră dura doar să se așeze toți…

Pitești și Mioveni, singurele orașe din Argeș cu priză pentru automobile electrice

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 21:31

România, și la capitolul de facilități acordate automobilelor electrice, este departe de realitatea europeană. Din punct de vedere al legislației fiscale, da, se simte interesul acordat autovehiculelor hibrid și electrice, acestea beneficiind de reduceri substanțiale, chiar de scutiri totale de la plata acestora. Doar că… un automobil electric nu duce mai mult de 100-200 km., iar punctele de încărcare, adică prizele publice îi fac, din păcate, pe proprietarii unor astfel de vehicule, să alerge spre… pompele de benzină.

 

Primul Logan electric, gata pentru testele de teren

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 21:29

# Mașina a fost testată în laborator și promite o autonomie de 500 km # Varianta cu cea mai mare baterie ajunge la un preț estimat de 26.000 euro
Acest Logan electric vine cu prețuri accesibile și promite o autonomie maximă mai bună decât cea oferită de Tesla Model S, arată stiridinlume.ro. Mașinile electrice devin din ce în ce mai populare, iar tehnologia prinde din ce în ce mai mult la public, pe întregul mapamond. Condusul pe deplin economic este oferit și de câteva inițiative românești, cea mai nou și mai promițătoare la acest moment fiind cea a celor de la Prime Motors Industry.

După divorțul de PMP, pierzând chiriașul principal, Frătică a scos la vânzare imobilul din strada Sf. Vineri

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 21:06

# Prețul cerut este de 254.900 euro

Cu ani în urmă, prosperul primar – pe atunci – al comunei Bradu, Florin Frătică, a cumpărat, în centrul orașului, o vilă deosebită, monument istoric, situată vis-à-vis de biserica Sf. Vineri, pe strada cu același nume. Fostul primar a renovat imobilul, unul cu o suprafață foarte mare, după care  l-a închiriat partidului Mișcarea Populară, actualul PMP.
Apariția lui Mircea Andrei pe piața politică a județului l-a determinat pe Frătică să plece de la PMP și să se încrie în partidul prietenului său. L-au imitate fostul primar de la Călinești, Nicolae Gavrilescu și mulți alții. Doar că… ghinion maxim! Frătică a pierdut alegerile la Bradu. Iar plecare sa din partid a fost sancționată cu pierderea chiriașului,

 

Magazin Profi, inaugurat la Slobozia

Luni, 24 Octombrie 2016 11:35

# Primul client a fost primarul localității, Petre Funie

Magazin Profi, nou-nouț, inaugurat, săptămâna trecută, în comuna argeșeană Slobozia. Panglica, așa cum era normal, a fost tăiată de primarul Petre Funie, care, iată, bifează destul de repede o reușită de proporții în noul mandat. Evenimentul a debutat, așa cum stă bine unei zone de oameni credincioși, cu o slujbă de binecuvântare oficiată de un sobor de preoți din localitate.

Barajul din Prundu intră în reparații

Luni, 24 Octombrie 2016 11:33

# Direcția Apelor a atribuit deja serviciile de proiectare

Barajul din Prundu constituie, în momentul de față, o rută importantă de comunicații. După asfaltarea Drumului Sticlelor, din Ștefănești, legătura dintre orașul menționat și municipiul Pitești se face, preponderent, traversând podul – baraj Prundu. Care, din punct de vedere al căii de rulare, este o mizerie! Barajul din Prundu are un asfalt plin

 

Aurel Rădulescu, managerul farmaciilor Eva, a preluat proiectul imobiliar ”Torre del Sol” din Frații Golești

Luni, 24 Octombrie 2016 11:31

Cunoscutul om de afaceri Aurel Rădulescu, proprietarul lanțului de farmacii Eva, a intrat, de câțiva ani, în afacerile din domeniul construcțiilor. Blocul din zona centrală a orașului, din spatele stației Baia Comunală, este aproape gata. Iată însă că un nou proiect își începe aventura către înălțimile orașului. Este vorba de celebrul ”Torre del Sol”, imobil abandonat la stadiul de fundații de către un investitor spaniol, investitor care, după ce a dat faliment, și-a luat catrafusele și a dispărut în țările calde. Blocul cu pricina, situat în zonă semicentrală, aproape de Gară, pe strada Frații Golești, s-a dorit a fi unul din cele mai înalte din oraș, fiind proiectat pentru 14 nivele. Falimentul a

Geoter Proiect, firma lui Vernel Crăciunescu, va încasa de la Primăria Pitești peste 2 miliarde de lei vechi

Luni, 24 Octombrie 2016 11:30

# Pentru această sumă, va întocmi 700 documentații cadastrale

Vernel Crăciunescu este un afacerist bogat, care se ferește, însă, de lumina  reflectoarelor. Firma sa, Geoter Proiect, este cunoscută în toată țara pentru lucrările de specialitate efectuate. Iată că Geoter a ater…izat și în propriul oraș, și nu oricum, ci în stil mare. Este vorba de punerea în ordine a domeniului public al orașului, pentru

 

Peste o tonă de votcă, de vânzare, la Magazinul Fiscului din Găvana

Luni, 17 Octombrie 2016 21:37

# Băutura este îmbuteliată în… 34.000 de sticluțe de 0,04 litri

Sezonul rece a cam venit, consumul de bere este în scădere liberă. Cum, însă, românul trebuie să beneficieze de ceva grade… la stomac, iată, magazinul ANAF-ului din Găvana vine cu o ofertă… fierbinte! Peste o tonă de votcă este oferită, aici, la vânzare. Doritorii trebuie să mai știe doar faptul că marfa este oferită în 34.000 de sticluțe de 0,04 litri. Da, așa este. Votca cu pricina, marca Alkenoff, este îmbuteliată în sticluțe de 40 ml. fiecare. Băutura cu pricina se vinde la bucată sau la cutie de 12 sticluțe.

“CASA VERDE” pentru persoane fizice - SESIUNEA 2016 - a luat sfârșit

Luni, 17 Octombrie 2016 21:14

Sesiunea de înregistare în cadrul programul “Casa verde” – beneficiari  persoane fizice – sesiunea 2016  s-a încheiat în data de 13 octombrie 2016. Inițial, pentru județul Argeș a fost alocată  suma de 1,826,186 lei, fiind suplimentată pe parcursul derulării sesiunii cu 33%. În cadrul acestei sesiuni, au fost înregistrate 406 dosare de finanțare, care vor fi transmise către Administrația Fondului de Mediu - finanțatorul acestui program, în vederea analizării.

 

Pagina 65 din 77

«ÎnceputAnterior61626364656667686970UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea