Apă Canal 2000 SA angajează instalator

Luni, 16 Martie 2020 22:08

S.C. Apă Canal 2000 S.A. Piteşti, cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de instalator la Secţia Operare Limitrofe. Sarcinile de bază ale postului de instalator constau în execuţia lucrărilor de întreţinere/montare a reţelelor de distribuţie apă şi de canalizare.

Întâlniri interactive cu contribuabilii argeșeni la Finanțe, în luna martie

Luni, 09 Martie 2020 22:30

În cursul lunii martie, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş, prin șef administrație Georgeta Iliuță, organizează mai multe întâlniri interactive cu contribuabilii din judeţul Argeş, atât la sediul din Piteşti, cat şi la nivelui unităţilor fiscale subordonate. Dacă săptămâna trecută au fost realizate două întâlniri la Serviciul Fiscal Orăşenesc Topoloveni și Serviciul Fiscal Orăşenesc Costești, în perioada următoare urmează a avea loc următoarele întâlniri:

 

Secțiunile montane din autostrada Sibiu - Pitești, licitate în baza unor studii criticate de experții europeni

Luni, 09 Martie 2020 22:28

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere vrea să scoată la licitație pentru proiectare și execuție o mare parte din sectoarele montane – cele mai grele – ale autostrăzii Sibiu - Pitești, cu toate că vechile studii nu au fost refăcute, iar forajele geotehnice cerute de experții europeni lipsesc aproape cu desăvârșire. Compania de Autostrăzi se bazează pe câteva investigații suplimentare, dar considerate sumare de către experți, dar și pe o analiză BEI PASSA.

Bloc nou, ridicat de familia Enescu, lângă Teatrul Așchiuță!

Luni, 02 Martie 2020 14:48

# Zona este deja sufocată de trafic. Proiectul a fost, inițial, respins în Consiliul Local Pitești

Minune urbanistică reușită de celebra familie Enescu, proprietara hotelului Victoria, din centrul orașului. Minunea o reprezintă faptul că au obținut autorizație de construcție a unui bloc P+2 pe un teren minuscul, într-o zonă realmente sufocată (și sufocantă) a orașului. Construcția este aproape lipită de gardul Grădiniței Nr. 4, într-o parte, și de un Punct Termic, pe alta.

 

ANAF vă informează: declarația unică se depune până la data de 25 mai 2020

Luni, 02 Martie 2020 14:33

# Aceasta se depune de cãtre persoanele fizice care realizeazã venituri/pierderi din România

Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã informeazã contribuabilii cã termenul de depunere a Declarației unice este 25 mai 2020.
Acest formular se utilizeazã atât pentru declararea impozitului pe veniturile realizate și a contribuțiilor sociale datorate pentru anul 2019, cât și pentru estimarea obligațiilor datorate pentru anul 2020.

GRAFICUL DE COLECTARE A DEȘEURILOR RECICLABILE ÎN PITEȘTI - LUNA MARTIE

Luni, 02 Martie 2020 14:17

Salubritate 2000 S.A., operator al serviciului de salubrizare în zona de sud a municipiului Pitești, aduce în atenția abonaților casnici graficul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru luna martie, după cum urmează:

 

Furnizorul de energie termică din Pitești trece la executarea datornicilor

Luni, 02 Martie 2020 14:16

Având în vedere că o serie de asociații de proprietari, agenți economici și titulari de convenții individuale de facturare a energiei termice în sistem centralizat nu înțeleg să-și plătească facturile, TERMO CALOR CONFORT S.A. le atrage atenția acestora că vor fi somați și executați silit, prin executor judecătoresc, dacă nu își achită restanțele către societatea noastră.

Prefectul Emanuel Soare, despre situația de la DanBred: „Din punct de vedere economic o să fie un dezastru acolo”

Luni, 24 Februarie 2020 23:49

# Peste 1000 de porci, sacrificați în două zile

Săptămâna trecută, cunoscutul grup de ferme DanBred din comuna Slobozia a fost afectat din nou de virusul pestei porcine africane. De această dată a apărut un focar chiar în cea mai mare exploatație a societății, o fermă de reproducție-creștere, cu un efectiv de 42.090 capete. Toți porcii urmează a fi sacrificați și apoi îngropați. Societatea nu mai are nicio fermă activă, toate exploatațiile fiind afectate.

 

Comuna Corbi , prezentă la Târgul de Turism al României

Luni, 24 Februarie 2020 22:50

# Rapsodia Păstorească și Stonebird Festival – acorduri comune
Comuna Corbi, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, a participat la Târgul de Turism al României, ce s-a desfășurat în perioada 20-23 februarie 2020 la Romexpo,  pavilionul B2 – București.

Ștefan Ciocănel i-a bătut, în luptă dreaptă, pe Bobby Marinescu și pe Grigore Dobre

Luni, 24 Februarie 2020 21:49

# Miza? O lucrare de 240 miliarde lei vechi

Școala ”Mircea cel Bătrân”  mai are de așteptat puțin pentru extindere și reabilitare, cam cât să se reia procedura de evaluare a ofertelor depuse. Pentru că Ștefan Ciocănel (Pro Instal Pipe) a câștigat, la CNSC, lupta împotriva lui Grigore Dobre (Zeus), Bobby Marinescu (Star Trading Impex) și Donel Văsâi (Delta Termo Construct).

 

Apar două staţii de încărcare a vehiculelor electrice pe Autostrada București-Pitești

Luni, 17 Februarie 2020 14:31

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vrea să instaleze 20 de staţii de încărcare a vehiculelor electrice pe autostrăzile A1 şi A2, finanţarea proiectului urmând să fie făcută în întregime din fonduri private, anunţă CNAIR.

Uzinele Ford amenință Dacia la numărul de mașini produse

Luni, 17 Februarie 2020 14:29

# Efectul de contraatac al Mioveniului ar putea veni de la mașinile hybrid și electrice
În luna ianuarie s-au produs pe piaţa auto locală 43.043 de maşini, în creştere cu 3,1% faţă de perioada similară a anului trecut. Dintre acestea, Ford a ajuns la 19.786 de maşini, în creştere faţă de perioada similară a anului trecut, în condiţiile în care, în octombire 2019, a intrat în producţie noul SUV Puma, alături de EcoSport. Astfel, în premieră, uzina Ford s-a apropiat la mai puţin de

 

Licitație de milioane de euro pentru ce a mai rămas din ALPROM

Luni, 10 Februarie 2020 14:20

Se apropie o nouă licitație pe bucăți din cadavrul ALPROM, altădată una din perlele industriei autohtone. Se vând apartamente, sediul administrative, terenuri ce însumează numeroase hectare. Nici prețurile nu sunt mici, unele licitații pornesc de la un million de euro…

Expoziție de Semințe Tradiționale la Casa Cărții

Luni, 10 Februarie 2020 13:34

Centrul Cultural Pitești organizează sâmbătă, 15 februarie, între orele 10.00 – 12.00, la Complexul Expozițional Casa Cărții, Expoziția de Semințe Tradiționale, ajunsă la a III-a ediție. La manifestare participă grădinari din toată țara, care vor distribui gratuit celor interesați semințe, butași, plante cu rădăcină, nemodificate genetic, în scopul perpetuării semințelor reproductibile, a soiurilor de calitate, spre apărarea biodiversității. Evenimentul încurajează schimbul de informații despre tehnicile agricole ecologice și responsabile, pledează pentru revenirea la soiurile de legume gustoase, pe care le aveau bunicii, cultivă „darul” ca materializare a relațiilor sociale.

 

Dacia Duster, mai ieftină în străinătate, decât în România

Luni, 10 Februarie 2020 13:27

# Se pregătește modelul electric? Afaceri suplimentare de 1 miliard de euro la Mioveni
De ceva vreme șoferii sunt atrași de SUV-uri, așa că majoritatea producătorilor au introdus în gama lor modele pentru a le îndeplini așteptările. Sunt mașini cu garda la sol mai ridicată ce oferă o poziție de condus mai înaltă, mai mult spațiu interior, precum și un portbagaj pe care îl poți accesa mai ușor decât la alte modele de caroserii, precum sedanul, de exemplu.

Deși patronul firmei Biff a decedat în urmă cu trei ani, lichidatorul încă vinde, pe bucăți, averea agonisită de Vatică Bold

Luni, 03 Februarie 2020 14:58

# Primăria Uda a intentat proces firmei și solicită 165.000 lei

Lichidatorul judiciar al firmei Biff Internaţional, firmă ce a aparţinut omului de afaceri Vătică Bold, a publicat, săptămâna trecută, anunţurile privind licitaţia publică în care va scoate la vânzare ce a mai rămas, probabil, din bunurile respectivei societăţi. În anii trecuți, s-au vândut de la calculatoarele de birou, mobilierul şi diverse echipamente, la sediul firmei, terenuri, case şi chiar casa de vacanţă.

 

Societatea Apă Canal a finalizat un proiect uriaș

Luni, 03 Februarie 2020 13:13

Societatea APA CANAL 2000 SA Piteşti a implementat, începând cu data de 30.01.2012 amplul proiect regional “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Argeş” în valoare de 427.094.037 lei finanţat de Comisia Europeană prin Fondul de Coeziune, de la bugetul de stat şi local şi din contributie proprie.

Gheorghe Bălășoiu, în continuare cel mai bine plătit pensionar din țară

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:29

Cea mai mare pensie aflată în plată în România este de 73.890 de lei, adică peste 15,000 de euro lunar şi este încasată de un fost procuror comunist, care a fost comandantul penitenciarului Colibași.

 

Veşti excelente pentru argeșeni! Din februarie se va acorda un nou tip de pensie

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:26

Începând din luna februarie, angajatorii vor putea acorda propriilor angajați și o a patra categorie de pensii. Este vorba de pensia ocupațională, facultativă, schema de pensii urmând să fie stabilită de fiecare angajator care dorește și dispune de capacitatea de a oferi astfel de beneficii salariaților.

În februarie ar putea fi dat ordinul de începere al lucrărilor la Autostrada Pitești-Sibiu

Luni, 20 Ianuarie 2020 15:14

# Reîncep licitațiile și pentru Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova - Piteşti

Autoritățile române ar putea emite în luna februarie autorizaţia de construire pentru prima secţiune a celui mai important proiect rutier al ţării, urmând ca în martie să fie dat și ordinul de începere a lucrărilor efective la Autostrada Sibiu – Pitești, au spus surse oficiale pentru ECONOMICA.NET. Și constructorul austriac Porr se așteaptă ca autorizația de construie să fie emisă luna viitoare.

 

Pagina 8 din 47

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea