Zece stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice, în Pitești

Luni, 14 Octombrie 2019 11:00

Municipiul Pitești va avea 10 stații noi de reîncărcare pentru vehicule electrice, ce vor fi instalate în str. Costache Negri, nr. 30 (Parcare Bowling). Comitetul de Avizare al Administrației Fondului pentru Mediu a aprobat dosarul de finanțare depus de către Municipiul Pitești în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehicule de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ. Valoarea finațării nerambursabile acordate este de 1.900.000 lei, valoarea totală a investiției fiind de 3.038.623,73 lei. După semnarea contractului de finanțare, Municipiul Pitești va demara procedura de achiziție a acestor stații.

Apă Canal Pitești angajează șef serviciu citire-facturare

Luni, 14 Octombrie 2019 10:53

S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea postului de Şef Serviciu citire-facturare.
Atribuțiile postului:        
- coordonarea activităţilor de citire a contoarelor apă, de analiză a consumurilor, de emitere şi distribuţie a facturilor de prestaţii apă şi canal;
- planificarea graficelor de efectuare a citirilor, a rutelor şi a deplasărilor cititorilor-încasatori şi ale cititorilor radio în teren;

 

Cabana Piscul Negru din Transfăgărăşan, scoasă la licitaţie de la 275.000 de euro

Luni, 07 Octombrie 2019 17:27

Cabana Piscul Negru din Transfăgărăşan, construită în anul 1960, a fost scoasă la licitaţie de la preţul de 275.000 de euro, potrivit news.ro.
Cabana Piscul Negru se află aproximativ la mijlocul Transfăgărăşanului şi la 12 km de tunelul de 884 de metri lungime, cel mai lung din cele 5 tuneluri ale drumului, situat la cea mai mare înălţime din ţara noastră.

Tronson de 32 de km din Drumul Expres Craiova - Pitești, relansat la licitație pentru aproape 212 milioane de euro

Luni, 07 Octombrie 2019 17:21

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova - Pitești, în lungime de circa 32 de km, a fost scos din nou la licitație de către Compania de Drumuri. Precedenta licitație lansată încă din 2017 a fost anulată în instanță. Tronsonul va începe de la granița județelor Olt și Argeș și va ajunge până aproape de municipiul Slatina. Valoarea estimată a contractului este de circa 212 de milioane de euro, iar termenul de finalizare presupune 12 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție.

 

Holcim preia Somaco Grup. Consiliul Concurenței nu are nimic împotrivă

Luni, 07 Octombrie 2019 17:16

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care prin care Holcim (România) S.A. preia Somaco Grup Prefabricate SRL, informează autoritatea pentru concurență.
Holcim (România) S.A., parte a grupului LafargeHolcim, este specializată în producerea cimentului și betoanelor. Grupul LafargeHolcim este activ în peste 70 de ţări, în principal în domeniul producerii de materiale de construcții – ciment, agregate, beton şi asfalt.

Firma câmpulungeană Montana MG a intrat în insolvență

Luni, 30 Septembrie 2019 16:31

# Probleme pentru omul de afaceri Gheorghe Bulugea # Primăria Câmpulung se află printre cei 21 de creditori

Societatea Montana MG SRL din Câmpulung, administrată de omul de afaceri Gheorghe Bulugea, a intrat în insolvență. Principalul obiect de activitate al societății este reprezentat de proiectarea, execuţia şi punerea în fabricaţie a ştanţelor pentru deformare plastică la rece a tablelor subţiri, destinate în principal industriei de automobile. Pentru anul 2018, societatea a raportat un număr mediu de 190 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproape 13,1 milioane lei.

 

Top 10 asociații de proprietari din Pitești cu datorii la salubritate

Luni, 30 Septembrie 2019 16:29

Salubritate 2000 S.A., societatea care se ocupă cu colectarea deșeurilor, în zona de sud a orașului, are de recuperat, la data de 30.08.2019, nu mai puțin de 2.200.919,87 lei, de la 125 de asociații de proprietari care beneficiază de serviciul de salubritate.
Primele 10 asociații datornice înregistrează în prezent un debit de 805.903,01 lei. Pentru recuperarea creanțelor, s-au luat toate măsurile legale și se va continua această activitate până la recuperarea tuturor debitelor.

Uzinele Dacia şi Fildas Trading însumează jumătate din cifra de afaceri totală din Argeş

Luni, 30 Septembrie 2019 15:54

Dacia, cel mai mare jucător străin din judeţul Argeş, şi Fildas, liderul businessului antreprenorial din judeţ, au avut în 2018 afaceri cumulate de 25,6 mld. lei, jumătate din businessul judeţului. Companiile din judeţul Argeş au afaceri cumulate de 59 mld. lei în 2017, potrivit lucrării „Capitalul privat româ¬nesc“, realizată de ZF cu sprijinul PIAROM, un rulaj cu care Argeşul se află în top cinci cele mai puternice judeţe din România ca business.

 

Performanță istorică pentru Dacia pe piața europeană

Luni, 30 Septembrie 2019 15:49

Dacia a obținut în luna august cele mai bune performanțe din istorie pe piața europeană. Duster a fost cel mai bine înmatriculat SUV, iar Sandero a fost subcompacta cu cele mai multe înmatriculări. Dacia este unul dintre puținii constructori europeni care continuă să înregistreze creșteri ale înmatriculărilor pe principalele piețe europene, în contextul în care un cumul de factori economici și legislativi a condus la o scădere a numărului total de mașini comercializate. Luna august nu a făcut excepție de la această regulă, iar Dacia a reușit de departe cea mai bună performanță din istorie în Europa, informează automarket.ro.

Blocul cu 12 etaje, de pe Centura Piteștiului, de vânzare… în bloc!

Luni, 23 Septembrie 2019 23:20

EXPERT SPRL Filiala Bucuresti în calitate de lichidator judiciar al debitoarei Arcadia Invest SRL, în faliment, cu sediul în Pitești, Str. Depozitelor, nr. 29, corp C, jud. Argeș, J3/2229/2007, CUI RO22681825, în dosar nr. 44/1259/2019 aflat pe rolul Tribunalului specializat Arges, scoate la vânzare în BLOC, prin licitatie publică, deschisă, cu strigare, următoarele bunuri:

 

Apă Canal 2000 participă la Forumul Regional al Apei Dunăre - Europa de Est EXPOAPA 2019

Luni, 23 Septembrie 2019 23:15

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti participă în aceste zile la Forumul Regional al Apei Dunăre - Europa de Est, care se desfăşoară la Bucureşti, Palatul Parlamentului, în perioada 23 - 25 septembrie 2019. Forumul este organizat de Asociaţia Română a Apei, iar manifestările cuprinse în cadrul acestuia se adresează tuturor specialiştilor din domeniul apei, începând cu administratorii resurselor de apă, operatorii de alimentare cu apă şi canalizare şi nu în ultimul rând publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale ale sectorului.

Termo Calor - mesaj pentru piteșteni

Luni, 23 Septembrie 2019 23:11

Pentru identificarea eventualelor probleme în blocuri, blocaje tehnice în instalațiile interioare ce aparțin asociațiilor, Termo Calor Confort S.A. roagă reprezentanții asociațiilor de proprietari/locatari să deschidă vanele din subsolul tehnic.
În acele asociații în care sunt depistate probleme care să împiedice furnizarea agentului termic pentru încălzire, responsabilitatea remedierii acestora, în regim urgent, este strict a conducerii asociațiilor.

 

Contribuabilii au primit clarificări referitoare la Spaţiul Privat Virtual

Luni, 23 Septembrie 2019 23:09

Săptămâna trecută, reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş şi Serviciului Fiscal Municipal Câmpulung au organizat la în sala de sedinţe a Primăriei Câmpulung o întâlnire cu contribuabilii.

În plin scandal Brexit, un argeșean a investit 2 milioane de lire sterline la Londra

Luni, 23 Septembrie 2019 19:44

# A făcut-o pentru a-și asigura supraviețuirea fabricii de confecții din România, în următorii zece ani

Deschisă în urmă cu 27 de ani, Francesca Industries a căpătat drept de decizie în compania care peste 20 de ani i-a asigurat o parte din comenzi. Altfel spus, a urcat la etajul superior al business-ului de confecții printr-o investiție în compania producătorului britanic Ann Reeves.

 

Deși este o bijuterie arhitectonică, Casa Bobancu, din centrul Piteștiului, nu își găsește cumpărător

Luni, 23 Septembrie 2019 19:42

Construită, după 1914, de familia Bobancu, celebră prin farmacia cu același nume din  oraș, casa a pătruns, cu fruntea sus, în epoca comunistă. Farmacia familiei a fost naționalizată din 1949. Monument superb de arhitectură, clasificat, în momentul de față, și ca monument istoric, casa Bobancu este situată de Bd. I.C. Brătianu (fost 1 Mai), vis-à-vis de Centrul de Afaceri. Așadar, ultracentral.

Ion Georgescu, primar, Mioveni: „Cu mândrie și respect putem afirma că Mioveni este orașul Daciei, capitala automobilului Românesc!”

Luni, 23 Septembrie 2019 19:35

Săptămâna trecută s-au împlinit 53 de ani de la semnarea Hotărârii Consiliului de Miniştri numărul 2004 din 16 septembrie 1966, prin care a fost stabilită amplasarea Uzinei de Autoturisme Dacia la Colibaşi, în prezent oraşul Mioveni. Automobile Dacia este astăzi cea mai importantă companie din România şi produsele sale au cucerit clienți din 44 de țări de pe glob prin modele atractive, de calitate, la cel mai bun preț.

 

Nu rata! Sărbătoarea recoltei la Mioveni

Luni, 16 Septembrie 2019 13:53

O nouă ediție a manifestării “Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul meșterilor populari” se va organiza la Mioveni la finalul acestei luni.
Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti este marcată, începând cu anul 2017, la data de 10 octombrie, fiind instituită prin legea 168/2017. Prin marcarea acestei zile se doreşte încurajarea producţiei agricole naţionale pentru consumatorii români, îmbunătăţirea statutului producătorului român şi încurajarea consumului de produse agroalimentare autohtone de calitate şi de produse tradiţionale.

Uzina Dacia de la Mioveni a atins o producție totală de 2 milioane de motoare TCe

Luni, 09 Septembrie 2019 13:37

Dacia sărbătorește atingerea unei producții de 2 milioane de motoare TCe la Mioveni. Prima generație de motoare TCe 90 a intrat în producție la Uzina Mecanică și Șasiuri în 2012. Producția de motoare de la Mioveni a înregistrat o bornă importantă pentru Dacia și Grupul Renault. În 2012, la Uzina Mecanică și Șasiuri Dacia de la Mioveni intra în fabricație prima generație de motoare TCe 90, iar la finalul anului trecut, cea de-a doua generație, TCe 100.

 

Gold Plast Topoloveni, în topul celor mai mari insolvențe ale anului

Luni, 09 Septembrie 2019 13:17

Producătorul de pahare și farfurii de unică folosință, din Topoloveni, Goldplast Production, a intrat în insolvență, pe locul al șaselea din cadrul celor mai mari insolvențe ale anului, potrivit ZF. În clasament îşi fac loc mai mulţi constructori precum Delta ACM, Octagon sau ACMS, producătorul de haine Ottorose Rom din Prahova care realiza îmbrăcăminte pentru H&M.

Zece constructori se bat pentru secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu-Pitești

Luni, 02 Septembrie 2019 23:18

Pe 29 august 2019, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului ”Proiectare și execuție Autostrada Sibiu-Pitești, secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș”. Astfel, 10 constructori din Turcia (4), Austria (2), Italia (2), Grecia (1) şi China (1) se bat pe contractul de două miliarde de lei. La termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanți:

 

Pagina 9 din 45

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea