Una din cele mai serioase firme de construcții, în lupta cu insolvența

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:21

# Coniz Romarg: creanțe garantate de 14,6 milioane lei, masă credală de 53 de milioane lei!
Una dintre cele mai mari societăţi de construcţii din România, Coniz Romarg, a intrat în procedură de insolvență după ce, pe 22 septembrie, Tribunalul Specializat Argeș a acceptat cererea de intrare în insolvenţă depusă de patronul Gheorghe Griguţă. De asemenea, instanța a desemnat în calitate de administrator judiciar provizoriu pe practicianul în insolvenţă, persoană juridică, Expert Insolvenţă SPRL Filiala Bucureşti. Dosarul de insolvență a societății Coniz Romarg este unul stufos și numără circa 204 creditori. În cererea de intrare în insolvenţă, Coniz Romarg a declarat datorii de 26,78 milioane lei, dar tabelul preliminar al creanţelor este mult mai “generos”.

Miercuri, 20 decembrie 2017. Transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, în dezbatere la CCIA Argeș

Luni, 18 Decembrie 2017 10:10

Dezbatere importantă la CCIA Argeș privind  una dintre modificările importante ce vor avea loc în anul 2018. Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș  împreună cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș oganizează o dezbatere cu tema ,,Informarea și conștientizarea cu privire la modificarea salariului brut în contextul transferului contribuțiilor de la angajator la angajat”. Evenimentul va avea loc miercuri, 20 decembrie 2017, cu începere de la orele 11.00, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, în sala ”Argeș”, etaj I. Informații la telefon 0248.219.200.

 

Afaceristul Alex Fătuloiu, fiul chestorului Dan Fătuloiu, își vinde autoturismul de lux

Luni, 18 Decembrie 2017 10:05

# Prețul cerut pentru Mercedesul SL Cabrio – 28.900 euro

Intrat, de câțiva ani, puternic în afaceri cu construcții, Alexandru Fătuloiu, fiul fostului șef al poliției române, Dan Fătuloiu, învârte, desigur, sume de bani frumușele. Starea sa financiară ridicată este etalată și prin mașinile scumpe cu care circulă. De femei frumoase nu mai vorbim, Fătuloiu jr. fiind un adevărat devorator…

Celebrul tunner argeșean Marius Alexandru (Televijen) - proiect Audi A8 - de vânzare!

Luni, 18 Decembrie 2017 10:02

# Prețul superbei mașini modificate este de 37.999 euro

Celebrul tuner argeșean Marius Alexandru, cunoscut mai ales ca Televijen, a finalizat un nou proiect. Acesta a modificat, în stilu-i caracteristic, un Audi A8, pe care îl și oferă, acum, spre vânzare. Superba limuzină are, conform proprietarului, următoarele dotări (aviz amatorilor).

 

Anunțuri în Monitorul Oficial, prin C.C.I. Argeș

Luni, 18 Decembrie 2017 09:48

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș preia anunțuri de la persoane juridice pentru publicarea în Monitorul Oficial. Depunerea documentelor în vederea publicării se poate face la sediul instituției din Pitești, str. Republicii nr. 63, persoană de contact Diana Deloreanu, telefon-0248219200, fax 0348457271 sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

I.T.P. la Mioveni

Luni, 18 Decembrie 2017 09:44

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL oferă servicii de inspecție tehnică periodică, verificare tahograf și limitatoare de viteză. Programările se fac la punctul de lucru sau la telefon 0722.535.013
Programul de funcționare este următorul: # Luni – vineri:  09.00 - 17.00 (13.00 – 14.00 pauză) # Sâmbătă:  09.00 - 12.00

 

Institutul de la Ștefănești, executat de Finanțe. I se vinde stocul de vinars

Luni, 11 Decembrie 2017 13:04

# După ce a pierdut aproape tot ce avea: terenuri, specialiști, prestigiu
Institutul de la Ștefănești, odată perla cercetării în domeniul horticol și vinicol, a ajuns o ruină. Deși, la Revoluție, a moștenit aproape 1000 de hectare de teren, majoritatea plantate cu viță de vie nobilă, deși a moștenit infrastructură, linie de îmbuteliere, specialiști, sediu, laborator și toate cele, INCDBH, în special din cauza unor directori absolut neperformanți, a ajuns... o poșircă!

Robert Tudorache, ales presedintele Cartei Energiei în Turkmenistan

Luni, 11 Decembrie 2017 12:46

Ministrul secretar de stat în Ministerul Energiei, argeșeanul Robert Tudorache, a fost numit președinte al Conferinței Cartei Energiei, aflată la cea de-a 28-a ediție. Acesta va deține respectiva funcție începând cu 2018. Evenimentul, în cadrul căruia s-a produs numirea, a fost organizat de Ministerul Afacerilor Externe din Turkmenistan și de Secretariatul Cartei Energiei și a avut loc în perioada 28-29 noiembrie, la Ashgabat. România este primul stat membru al Uniunii Europene care preia preşedinţia Cartei Energiei.

 

Mii de copii, și anul acesta, vizitează Fabrica de globulețe a lui Moș Crăciun din Curtea de Argeș

Luni, 04 Decembrie 2017 15:19

# Copilul tău își dorește? Oferă-i o vizită de neuitat!
Iată că, ușor-ușor, municipiul Curtea de Argeș devine tot mai cunoscut, și asta se datorează nu numai – precum înainte – mănăstirii omonime. Aici se dezvoltă ramuri industriale de atracție, precum Dr. Oetker, Steinel, IPEE și altele, dar se păstrează și tradiții vechi, iar aici, în domeniu, cea mai cunoscută, dar și iubită, este Fabrica lui Moș Crăciun.

Au fost scoase la licitație ultimele bunuri ale firmei Nordco

Luni, 04 Decembrie 2017 15:04

Deși a existat o perioadă în care societatea patronată de Mircea Georgescu (foto) era pe val, având zeci de contracte cu administrațiile din județ, acum, la trei ani de la intrarea în insolvență, lichidatorul judiciar Projuridic IPURL scoate la licitație ultimele bunuri aflate în posesia Nordco. La începutul anului 2017, Nordco a rămas și fără sediul societății, spațiul fiind cumpărat de către Cristian Hideg, ginerele lui Paul Zamfir, patronul Selca.

 

ITP, verificare tahograf și limitatoare de viteză la noua stație ITP din Mioveni

Luni, 04 Decembrie 2017 14:58

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL oferă servicii de inspecție tehnică periodică, verificare tahograf și limitatoare de viteză.
Stația ITP este amplasată pe DN 73D, la intrarea în cartierul Colibași, în punctul “Pod Colibași peste Râul Doamnei” și este dotată cu aparatură de ultimă generație care va putea verifica orice autovehicul de clasa II și III, inclusiv cele dotate cu instalație GPL: autoturism; microbuz, autorulotă, automobile utilitare mixte, specializate, cu masa totală maximă autorizată până la

C.J. Argeș bagă, de Crăciun, mâna adânc în buzunar pentru Regia Județeană de Drumuri

Luni, 04 Decembrie 2017 13:23

# Achiziții de 1,7 milioane de lei fără TVA pentru utilaje de drumuri și construcții # Nicio firmă din Argeș printre câștigători
Gata! Se va termina, în sfârșit, cu asfaltul întins din lopată, așa cum s-a procedat până acum, pentru cârpirea (repararea este prea mult spus) drumurilor județene. Regia Județeană Argeș, prin finanțatorul său, Consiliul Județean, au alocat o sumă de peste 20 miliarde lei vechi (cu TVA inclus) pentru utilaje de specialitate. Astfel, în patrimoniul județului vor intra un cilindru compactor de performanță, cu vibrator, buldoexcavator cu plug de zăpadă și freză turbo, dar și cupă trapezoidală pentru săpat șanțuri, mașini de tăiat și finisat betoane, mai compactor, generator, pompă de apă ș.a.

 

Pe 14 decembrie va avea loc Gala AOA Argeș

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:41

Ca în fiecare an, în luna decembrie, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș  organizează Gala AOA Argeș, unul din cele mai reușite evenimente mondene din județ. Anul acesta,  ediţia a XIV-a  va avea loc joi, 14 decembrie, de la ora 19.00 la Hotel Ramada Pitești, în sala Ballroom. Printre persoanele așteptate la eveniment se numără antreprenori argeșeni și din țară, reprezentanți ai organizațiilor patronale partenere AOA, autorități locale, politicieni, reprezentanți ai instituțiilor descentralizate, reprezentanți ai mediului academic etc.

Cea mai cunoscută unitate de cazare din Nucșoara, de vânzare la preț redus

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:27

Construită cu doar câțiva ani în urmă, Pensiunea Danvi din Nucșoara s-a făcut, mai ales prin intermediul internetului, binecunoscută iubitorilor de drumeții. Construită într-o zonă fără multe alte posibilități de cazare, aceasta a fost, pentru cei ce au ajuns în comuna din nordul județului, singurul refugiu turistic; ca punct forte, fiind și ultimul popas pentru cucerirea vârfului Moldoveanu, din Făgăraș, cel mai înalt vârf din țară.

 

Noul model Duster, disponibil în România

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:26

# Preturile variază între 12.350 euro și 18.750 euro (TVA inclus) pentru versiunea full
Noul model Dacia Duster, care a fost prezentat la Salonul de la Frankfurt în septembrie, poate fi comandat în România de vineri, 24 noiembrie. Producătorul auto propune două versiuni pentru motorizările pe benzină și trei versiuni pentru motorizările diesel. Confortabil și cu un comportament performant în off-road, SUV-ul Dacia poate fi comandat în România la un preț începând de la 12.350 de euro (TVA inclus).

Eveniment cu invitat special la Camera de Comerț Argeș

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:23

# Conferinţa cu tema ,,Arbitrajul în relaţii comerciale” - invitat special Ştefan Deaconu - preşedintele Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional - Bucureşti
Curtea de Arbitraj Comercial organizează, în data de 28 noiembrie 2017, începând cu orele 11, la sediul Camerei de Comerţ, Industrie si Agricultură Arges, în sala ,,Argeş,,, conferinţa cu tema ,,Arbitrajul în relaţii comerciale,, eveniment ce îl are ca invitat special pe profesorul doctor Ştefan Deaconu - preşedintele Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional - Bucureşti. Cu aceeaşi ocazie, Curtea de Arbitraj convoacă şi Plenul Curţii, pentru reconfirmarea listei de arbitri.

 

Primăria Pitești scoate la licitație suprafețe din Parcul Lunca Argeșului pentru organizarea de activități comerciale

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:19

Din 2018, în parcul Lunca Argeșului se vor desfășura activități comerciale. Pe 28 noiembrie reprezentanți ai ADR Sud Muntenia vor efectua vizita finală pentru durabilitatea obiectivului „Creare Parc Lunca Argeșului”. După această dată, Primăria Pitești va organiza licitații pentru  închirierea unor suprafețe de teren pentru amplasarea unor obiective destinate activităților economice. Reprezentanții Primăriei scot la licitație patru foișoare de lemn pentru activități comerciale, dar și un teren în suprafață de 90 mp pentru organizarea unei terase. În parcul Lunca Argeșului urmează a fi comercializate atât produse alimentare cât și nealimentare. A.V.

Eveniment cu tema ,,Preţuri de transfer - Evoluţii și aspecte practice” la CCI Argeș

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:25

DELOITTE în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeş au organizat, în data de 22 noiembrie, un eveniment cu tema ,,Preţuri de transfer – Evoluţii și aspecte practice,,  în cadrul căruia s-au dezbătut și analizat – ca urmare a implementării în legislația română a Directivei UE 2016/881 – o serie de acte normative ce au în vedere alinierea legislaţiei fiscale din România cu ultimele evoluţii la nivel internațional. Toate acestea au avut ca scop identificarea de posibile provocări și oportunităţi pentru companiile prezente.

 

Întrunire AOA-ITM Argeș pe teme legislative

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:03

Joi, 23 noiembrie 2017,  orele 16.00, AOA Argeș împreună cu ITM Argeș  a organizat la casa Dimitrie Dima un simpozion pe teme legislative  în cadrul căruia s-a dezbătut noile prevederi din legislația muncii  și norme de securitate și sănătate în muncă .
La eveniment au participat reprezentanți de la  60 de firme  importante  din mediul economic argeșean și la cererea acestora  au fost analizate mai multe situații și spețe întâlnite în activitatea curentă.

S.Ed.C. Mioveni a deschis o modernă stație ITP

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:06

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL oferă, începând de vineri, 17 noiembrie, servicii de inspecție tehnică periodică, verificare tahograf și limitatoare de viteză, iar în scurt timp vom deschide, în aceeași locație, un service auto.
La evenimentul de inaugurare au participat Aurel Costache, viceprimarul orașului Mioveni, consilieri locali dar și reprezentanți ai unor firme de transport din oraș și din împrejurimi.

 

Pagina 10 din 34

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea