Averea fostului ministru al Sportului este scoasă, din nou, la licitație

Luni, 30 Iulie 2018 12:48

# După reevaluare, ANAF-ul scoate la licitație un teren al firmei lui Gingăraș cu peste 240.000 lei, cu 100.000 de lei mai mult decât la primul anunț de vânzare
Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș execută societatea Argeș General Construct – Bascov, firma fostului ministru al Tineretului și Sportului, Georgiu Gingăraş, actual director adjunct al Complexului Sportiv Naţional Bascov-Budeasa. Dosarul de executare a fost emis pe 23 iulie a.c. AJFP Argeș scoate la vânzare, pe 9 august, din activele Argeș General Construct – Bascov un teren în suprafață de 3201 mp situat în comuna Bascov, iar valoarea acestui bun se ridică la suma de 243.330 lei, fără TVA.

Declarația unică trebuie depusă până marți, 31 iulie

Luni, 30 Iulie 2018 12:34

Termenul limită de depunere a Declarației unice este 31 iulie a.c. online, prin intermediul aplicației care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/, cu numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual, prin certificat digital calificat sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro.
De asemenea, Declarația Unică se poate depune și în format hârtie direct la registratura administrațiilor fiscale ale ANAF, sau prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

 

Daniela Construcţii, firma italianului Inquieto, a intrat în insolvență

Luni, 23 Iulie 2018 13:23

Cercetat pentru asociere şi participare în scopul comiterii de infracţiuni de tip mafiot, italianul Nicola Inquieto a fost extrădat pe 31 mai în Italia, fiind preluat prin intermediul Interpol de către autorităţile din acest stat.
De asemenea, față de firma acestuia - SC Daniela Construcții SRL - s-a luat măsura ordinului de indisponibilizare pentru ca prin acest mod să se împiedice orice operațiune de distrugere, transformare, deplasare, transfer sau înstrăinare a bunului. Deși Nicola Inquieto prin avocații săi au atacat în instanță ordinul de

Termenul de depunere a declaraţiei unice a fost extins până la 31 iulie

Luni, 16 Iulie 2018 13:44

În ședința de Guvern de joi, 12 iulie, s-a aprobat extinderea până la 31 iulie a.c., a termenului până la care contribuabilii, persoane fizice trebuiau să depună Declarația Unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale. Termenul a fost extins deoarece atât bonificaţia de 5% din impozitul pe venit aferent anului 2018 şi plătit integral până la 15 martie 2019, cât și cea acordată corespunzător pentru contribuţiile sociale datorate, au suscitat interesul contribuabililor, care a determinat îngreunarea Spațiului Privat Virtual prin numărul foarte mare de accesări ale acestui serviciu online gratuit în apropierea expirării termenului.

 

Dacia nu va mai produce SUV-ul Duster cu transmisie automată la Mioveni

Luni, 16 Iulie 2018 13:26

# Mașinile produse vor fi dodate cu noul sistem android
Grupul Renault a decis să oprească producţia SUV-ului Duster echipat cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC, în contextul în care la 1 septembrie va intra în vigoare o nouă procedură de testare a vehiculelor cu privire la consumul de combustibil şi emisiile de noxe şi dioxid de carbon.

Robert Tudorache, la evenimentul care a marcat 20 de ani de activitate a Fabricii de Combustibil Nuclear Pitești

Luni, 16 Iulie 2018 13:22

Președintele Consiliului de Administrație al Nuclearelectrica, secretarul de stat în cadrul ministerului Energiei Robert Tudorache, a participat la evenimentul care a marcat 20 de ani de activitate a Fabricii de Combustibil Nuclear Pitești. Festivitatea a marcat și Ziua Energeticienilor, dar și fabricarea fascicolului de combustibil nuclear cu numărul 180.000. Alături de secretarul de stat Robert Tudorache, la eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților publice locale, precum și subprefectul Adrian Bughiu.

 

O bancă cere insolvența firmei omului de afaceri Paul Andreescu

Luni, 16 Iulie 2018 13:16

Pe 9 iulie, s-a înregistrat la Tribunalul Specializat Argeș dosarul în care o bancă cere insolvența firmei Stania Bar din Coșești. Până în acest moment nu s-a acordat un termen de soluționare de către instanță. Stania Bar este societatea administrată de omul de afaceri Paul Andreescu, implicat în dosarul „Cheresteaua 2”, caz aflat în lucru la Parchetul Tribunalului Argeș. Firma din Coșești a avut în anul 2017 o cifră de afaceri netă de 9.163.682 lei, un număr mediu de salariați – 80 și datorii de 6.550.109 lei, conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor.

Recent introduse, însă eliminate curând? Voucherele de vacanță riscă să fie eliminate

Luni, 16 Iulie 2018 13:09

Deși au fost recent introduce, voucherele de vacanţă vor dispărea. De la 1 decembrie, vor fi înlocuite cu o indemnizaţie de concediu, de valoarea salariului minim brut.
Indemnizaţia se va acorda în numerar înainte ca angajatul să plece în vacanţă, urmând ca acesta să aducă facturi sau documente doveditoare în termen de şase luni. Adică să facă dovada că a folosit banii pentru cazare. 

 

Două din trei maşini produse la Mioveni, în 2018, sunt SUV-uri Duster

Luni, 09 Iulie 2018 12:57

Apetitul europenilor pentru SUV-uri a făcut ca 67% din producţia uzinei Dacia de la Mioveni din prima jumătate a acestui an să fie reprezentată de Duster, potrivit datelor Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).
Acesta este cel mai ridicat procent înregistrat vreodată de Duster, din totalul producţiei uzinei româneşti. Acest lucru va avea un impact direct asupra cifrei de afaceri a Automobile Dacia, în condiţiile în care

Se cere insolvența unei firme de construcții din Argeș

Luni, 02 Iulie 2018 13:36

O firmă din București, cu punct de lucru în Pitești, Ax Evo Auto SRL, cere insolvența societății Argif SA, firmă de construcţii din Piteşti care provine din fosta Întreprindere de Execuţie şi Exploatare a Lucrărilor de Îmbunătăţiri Funciare Argeş (IEELIF). Firma omului de afaceri Veron Ionescu, Argif SA, nu ar fi plătit serviciile oferite de furnizorul de piese auto, iar acesta i-a cerut insolvența.

 

Începând cu 1 ianuarie 2019, se vor plăti din nou penalități pentru fiecare tonă de deşeuri depozitată

Luni, 02 Iulie 2018 12:59

Începând cu 1 ianuarie 2019 se vor plăti, din nou, PENALITĂŢI către Fondul de Mediu pentru neatingerea ţintelor de deviere de la depozitare a deşeurilor prin reciclare, reutilizare, compostare individuala şi industrială, respectiv valorificare energetică.
Banii vor fi achitaţi, potrivit legii, de catre toţi beneficiarii serviciului: agenţi economici, UAT-uri, adică de autorităţile locale, dar vor fi distribuiţi ulterior în taxele şi tarifele încasate de la populaţie, astfel încât, în ultimă instanţă, ei se vor regăsi în factura plătită de cetăţeni.

Dacia - viitor SUV inspirAt din BMW

Luni, 02 Iulie 2018 12:57

A apărut prima fotografie cu viitorul SUV construit pe platforma Duster. Modelul este inspirat din BMW X4. Noul Duster Coupe va fi lung de 4,3 metri si va costa între 20 și 22.000 de euro. Din câte se pare, modelul va fi lansat la Salonul de la Moscova, peste două luni, şi va fi vândut, apoi, pe toate pieţele lumii, anunţă Profit.ro. În Europa va fi vândut sub sigla Dacia, conform reprezentanţilor Renault.

 

Ritz Guard, din nou, executată silit

Luni, 25 Iunie 2018 12:51

Odată prosperă firmă de pază și protecție, Ritz Guard a ajuns, de câțiva ani, la vânzare, bun cu bun. În 2013, mai multe firme dar și instituții publice au acționat în instanță firma omului  de afaceri Nicolae Rădneanțu pentru datorii neachitate. Printre acestea se numără Inspectoratul Teritorial de Muncă, Girexim, firma patronată de Gheorghe Văsîi, Direcția Finanțelor Publice Argeș și Primăria Pitești. Lichidatorul firmei a scos la vânzare cîteva mașini ale firmei ajungând, iată, acum, la oferirea unui teren deținut de firmă în comuna Rociu. Terenul este intravilan arabil, măsoară 9828 m.p. și a avut un preț de pornire de 58.400 lei. Prima licitație a fost în 2017, la sediul lichidatorului din Pitești. Acum, terenul este oferit celor interesați la 41.200 lei. Prima licitație la acest preț este prevăzută pentru data de 13.07.2018.

Statul va oferi 500 de euro pentru cei care angajează șomeri și beneficiari de ajutor social

Luni, 25 Iunie 2018 12:32

Se pregătește o Ordonanță de Urgență prin care statul va sprijini persoanele care vor să muncească și va descuraja puturoșii. Așadar, cei care angajează șomeri și beneficiari de ajutor social vor primi lunar 500 de euro – ceea ce înseamnă în lei, undeva la 23 de milioane.
La acest moment, totul se află la stadiul de proiect de Ordonanţă de Urgenţă al Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale. Proiectul este însă finalizat în linii mari, fiind transmis deja spre avizare ministerelor Finanţelor, Fondurilor Europene şi Justiţiei.

 

Continuă ilegalitățile angajatorilor. Cifrele ITM Argeș sunt cutremurătoare: zeci de angajatori țin persoane muncind la „negru”

Luni, 18 Iunie 2018 14:11

ITM Argeș a efectuat 166 de controale în domeniul relațiilor de muncă. 36 dintre angajați au fost descoperiți cu 87 de persoane ce munceau fără niciun act legal. Alte 149 de controale au fost aplicate în domeniul sănătății și securității în muncă.
În urma controalelor din cadrul relațiilor de muncă, ITM Argeș nu a avut milă de angajatori. Au fost aplicate 30 de amenzi, valoarea totală a acestora fiind de 1.220.000 de lei.

Bunuri ale Internațional Lazăr Company, scoase la licitație de ANAF

Luni, 11 Iunie 2018 22:54

Internațional Lazăr Company, firma omului de afaceri Benone Lazăr, este executată de ANAF ca garant ipotecar al unei alte societăți – Trans Euroforce, reprezentată de Ion Popescu și Viorel Popescu. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș anunță valorificarea prin licitație publica cu strigare, în conformitate cu prevederile Codului fiscal și ale Codului de procedură fiscală republicat, a unor active apartinând Internațional Lazăr Company. Licitația va avea loc pe 21 iunie la sediul AJFP Argeș.

 

Militarii și poliţiştii pot folosi suma pentru chirie şi la plata ratelor

Luni, 04 Iunie 2018 13:31

Proiectul care modifică Legea nr. 360/2002 privind Statutul polițistului şi Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, stabileşte, în noua sa formă, că polițiştii şi cadrele militare care îndeplinesc condiţiile de acordare a compensaţiei lunare pentru chirie şi care contractează un credit ipotecar/imobiliar destinat achiziţionării unei locuinţe, beneficiază de compensaţia lunară pentru chirie, pe o perioadă ce nu poate depăşi durata de derulare a creditului respectiv, pentru plata ratei sau a unei fracţiuni din rata aferentă creditului.

Atenţie, amenzile sunt uriaşe! Vouchere de vacanţă… la vânzare pe OLX!

Marţi, 29 Mai 2018 23:24

Bogdan Triff, ministrul Turismului  a anunțat că voucherele de vacanţă pentru cei 1,2 milioane de bugetari au fost achiziţionate şi urmează ca în cel mai scurt timp să ajungă la beneficiari. Vânzarea acestora către alte persoane este ilegală, iar amenzile, atât pentru cei care le comercializează, cât şi pentru hotelierii care le primesc, pot ajunge până la 27.000 de lei. Anunţul vine după ce mai multe persoane şi-au pus la vânzarea voucherele nominale pe diferite site-uri de anunţuri publicitare.

 

Robert Tudorache, în China la un seminar dedicat cooperării economice cu țările din Europa Centrală și de Est

Marţi, 29 Mai 2018 23:23

Președintele ALDE Pitești Robert Tudorache a fost prezent, în calitate de secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, într-o vizită de lucru de 10 zile în China. Robert Tudorache a participat la Beijing la "Belt and Road International Financial Excange and Cooperation Seminar", un Forum dedicat oportunităților de cooperare economică dintre China și Europa Centrală și de Est. Acesta s-a numărat printre cei 31 de participanți, în principal oficialități guvernamentale din România, Serbia, Bulgaria și Muntenegru. Mai multe detalii în comunicatul atașat!

S-au deschis bazinele de agrement din Trivale și Costache Negri

Marţi, 29 Mai 2018 22:23

Bazinele de agrement situate în zonele Trivale și Costache Negri  s-au deschis de week-end-ul trecut pentru public. Printre facilitățile și serviciile oferite se numără: bazin pentru adulți și pentru copii, plajă, șezlonguri, terasă, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.
Bazinele de înot din Costache Negri și Trivale sunt prevăzute cu instalaţii de încălzire astfel încât apa să aibă o temperatură de 23-24 grade C. Ștrandurile au trecut printr-o serie de lucrări de revizie pentru ca la deschiderea sezonului estival locuitorii să beneficieze de cele mai bune condiții. Taxa de intrare este de 10 lei pentru adulți. Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de reducere și achită pentru un bilet doar 5 lei.

 

Pagina 10 din 38

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea