ANP scoate la concurs aproape 500 de posturi! Locuri de muncă disponibile şi la Penitenciarul Mioveni

Miercuri, 12 Aprilie 2023 10:43

Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs 472 de posturi vacante de agent cadrul sectorului siguranța deținerii și regim penitenciar. La Penitenciarul Mioveni sunt 6 posturi disponibile.

Candidații trebuie să depună un dosar complet la sediul unității, care are postul scos la concurs până pe 28 aprilie, ora 15:00., potrivit DCNews.ro.

Ce condiţii trebuie îndeplinite de candidaţi?

a) au cetăţenia română şi domiciliul în România;

b) cunosc limba română;

 

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni închiriază mijloace de transport

Marţi, 11 Aprilie 2023 07:13

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni pune la dispoziție, contra cost, mijloace de transport pentru efectuarea de curse intern și internațional. Climatronic, cu minibar, frigider, scaune confort, personal cu vastă experiență în transport, autocarele si microbuzele noastre vă asigură un nivel ridicat de confort și siguranță.

În funcție de numărul de kilometri și de durata deplasării, prețurile pot fi negociate. Pentru eventuale detalii sau oferte de preț, ne puteți contacta la sediul societății din str. Carol Davila, nr. 4, oraș Mioveni, județul Argeș, sau la numerele de telefon. Telefon: 0348.445.885, 0736.002.553

 

Bilete de tratament balnear disponibile la Casa de Pensii Argeș

Miercuri, 05 Aprilie 2023 07:50

Pentru seria 3 din acest an, cu date de plecare in perioada 6 – 10 aprilie 2023, au ramas 8 bilete de tratament balnear, din care 2 cu titlu gratuit (pentru pensionarii de invaliditate si pentru beneficiari de drepturi stabilite in baza unor legi speciale (DL 118/1990, Legea.189/2000, veterani de razboi, IOVR, persoane cu handicap, Legea 346/2002 – boli profesionale):

- Amara – 2 bilete;

- Bala – 2 bilete;

- Geoagiu – 2 bilete;

- Moneasa – 2 bilete

S.Ed.C Mioveni oferă mijloace de transport pentru efectuarea de curse intern și internațional

Miercuri, 05 Aprilie 2023 07:46

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni pune la dispoziție, contra cost, mijloace de transport pentru efectuarea de curse intern și internațional. Climatronic, cu minibar, frigider, scaune confort, având personal cu vastă experiență în transport, autocarele si microbuzele noastre vă asigură un nivel ridicat de confort și siguranță.

În funcție de numărul de kilometri și de durata deplasării, prețurile pot fi negociate.

Pentru eventuale detalii sau oferte de preț, ne puteți contacta la sediul societății din str. Carol Davila, nr. 4, oraș Mioveni, județul Argeș, sau la numerele de telefon: 0348.445.885; 0736.002.553.

 

Încă o şansă pentru tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova - Pitești!

Marţi, 04 Aprilie 2023 08:49

A fost postat în SEAP anunțul pentru contractul de finalizare a lucrărilor pentru Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești, cu o lungime de 17,7 km. Reamintim că pentru acelaşi tronson, contractul anterior a fost reziliat. Valoarea contractului este de 544,13 milioane de lei (fără TVA), fonduri europene nerambursabile. După cum a anunţat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe contul său de socializare, data limită pentru depunerea ofertelor este 4 mai 2023. Lucrările care au rămas să fie executate trebuie finalizate în maximum 18 luni.

Va creşte viteza trenurilor pe ruta Bucureşti-Piteşti!

Luni, 03 Aprilie 2023 17:14

# CFR a semnat un contract de 82 milioane lei pentru acest proiect # De gările căzute în ruină nu se spune, deocamdată, nimic

Căile Ferate Române SA investesc sume importante de bani pentru creşterea vitezei trenurilor pe ruta Bucureşti-Piteşti şi retur. Săptămâna trecută, a fost semnat un contract în valoare de 82 milioane lei, pentru lucrări de înlocuire la rând a elementelor suprastructurii căii pe 21 de km de pe linia CF București - Pitești.

În acest moment, viteza medie a trenurilor care se deplasează pe ruta Bucureşti-Piteşti este între 62 km/h și 100 km/h. Zilnic, 13 perechi de trenuri fac acest traseu.  Acesta este primul dintre cele trei contracte pentru lucrări de reînnoire finanțate prin Planul Naţional de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

 

A început Programul Rabla! Prime de casare mai mari în 2023!

Marţi, 28 Martie 2023 08:23

Vineri, 24 martie a început Programul Rabla cu veşti bune. În acest an, primele de casare sunt mai mari - 7.000 de lei pentru persoanele fizice. Mai mult, în 2023  persoanele fizice au posibilitatea de a preda două maşini.

Potrivit Antena 3.ro, prima de casare a fost majorată la 7.000 lei, respectiv 10.000 lei în cazul predării a două autovehicule uzate. În acest program, Instituţiile publice pot beneficia de prima de casare în cuantum de 7.000 lei la achiziţionarea unui autovehicul nou, dar nu vor fi obligate să predea spre casare un autovehicul uzat.

Prima este organizată în perioada 24 martie – 30 iunie 2023, astfel:

25 mai 2023 - termen pentru depunerea Declarației Unice

Luni, 27 Martie 2023 20:29

Termenul pentru depunerea Declaraţiei Unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212) este 25 mai 2023.  Se recomandăca Declaraţia Unică să fie depusă prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, respectiv: prin intermediul serviciului ”Spaţiul privat virtual” (SPV) sau pe site-ul https://www.e-guvernare.ro, cu semnătură electronică calificată.

Pentru completarea şi depunerea declarației unice contribuabilii pot solicita sprijin, astfel:

 

 

Au fost depuse oferte pentru ultimul tronson din Autostrada Sibiu-Făgăraș ce face legătura cu Autostrada Sibiu - Pitești

Marţi, 21 Martie 2023 20:24

Săptămâna trecută, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că a fost depuse oferte pentru construcția întregii Autostrăzi Sibiu-Făgăraş, care va avea o lungime de 68,31 km. Pentru tronsonul 1, ultimul din cele patru tronsoane, care va face va face legătura între Boița (Autostrada Sibiu - Pitești) și Avrig - Mârșa (DJ105G) au fost depuse cinci oferte.

„Astăzi au fost depuse 5 oferte pentru proiectarea și execuția Tronsonului 1 al Autostrăzii Sibiu-Fagăraș (ultimul din cele 4 tronsoane) de către firme din Turcia, Italia, precum și de către filiala din România a unei firme austriece.

 

Automobile Dacia, pe locul II - cele mai mari companii din România

Marţi, 21 Martie 2023 10:12

# Următoarea firmă din Argeș este Fildas Trading – locul 34

Recent, în Ziarul Financiar a fost publicat topul celor mai mari firme din România. Clasamentul a fost întocmit în funcție de cifra de afaceri raportată la anul 2021. Alte criterii raportate: profitul net și numărul de angajați. Pe primul loc s-a situat OMV PETROM S.A., companie urmată de AUTOMOBILE DACIA S.A. Pe următoarele locuri: OMV PETROM Marketing, Lidl, Kaufland etc. Următoarea firmă din Argeș este pe locul 34- FILDAS TRADING S.R.L.


 

 

Mioveni. Tombolă pentru primirea facturii de apă-canal exclusiv pe mail

Marţi, 21 Martie 2023 10:03

# Clienții care primesc deja factura pe email  sunt înscriși automat în tombolă.

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. organizează tombola ECOfact  pentru abonații care optează să primească factura de apă-canal, exclusiv, pe email.

Pentru înscrierea la tombolă trebuie să trimiteți un email la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza care să conțină următoarele date:

- nume, prenume

- cod client

- locul de consum

sau să completați formularul tip disponibil la casieria societății, urmând apoi să-l depuneți în urna special amenajată.

 

Gara Regală din Curtea de Argeş va fi restaurată!

Luni, 20 Martie 2023 14:17

# Gările de până acolo rămân, în continuare, în grija câinilor și aurolacilor!

Iată că, la CFR-ul căzut, de ani buni, în mizerie, se mai întâmplă și minuni. Gara Regală din Curtea De Argeș va fi restaurată! Gara Regală din Curtea de Argeș este un monument istoric inaugurat în noiembrie 1898, în vremea regelui Carol I. Din cauza neglijenței autorităților, care nu au făcut nicio reabilitare după 1990, Gara din Curtea de Argeș este într-o stare avansată de degradare.

SRCF Craiova şi Asocierea S.C. EURAS S.R.L – lider asociere, S.C. ARHING S.R.L.- asociat au semnat contractul, în valoare de 8.749.082,33 lei, fără TVA, pentru lucrările de reparaţii, reabilitare şi restaurare a clădiri de călători din Staţia CF Curtea de Argeş!

 

Se înmulțesc panourile fotovoltaice în Băbana

Joi, 16 Martie 2023 11:28

Criza energetică declanșată de războiul din Ucraina își caută rezolvare. O parte din cetățeni au găsit această rezolvare prin instalarea de panouri fotovoltaice individuale, devenind prosumatori. La Băbana, spre exemplu, există, conform primarului localității, 21 de familii care și-au pus panouri prin programul ”Prima Casă”.  Pentru a doua etapă a programului s-au înscris, tot din Băbana, peste 20 de gospodării.  Un al treilea lot este, deja, pregătit să acceseze finanțarea nerambursabilă.

În vara anului trecut, edilii din Băbana și-au dat acordul pentru efectuarea unor studii de oportunitate în vederea amplasării, pe pășunea comunală, a unui parc de panouri fotovoltaice.

Proiect de lege! Primăriile ar putea transfera către ANAF amenzile rămase neîncasate

Joi, 16 Martie 2023 08:24

Mai mulţi parlamentari UDMR a redactat un poiect de lege în care se propune ca primăriile să poată transfera amenzile rămase neîncasate timp de mai mulți ani către autoritățile fiscale. Măsura ar avantaja mai ales primăriile mici care nu au resursele necesare pentru a face executări silite.

”Transformarea amenzii în muncă în folosul comunității nu este o soluție din motive asemănătoare. Modificarea legii ar oferi primăriilor posibilitatea de a scăpa de această povară și de a transfera colectarea acestor amenzi către autoritățile fiscale, care dispun de resursele necesare pentru a efectua executarea silită”, a transmis deputatul Miklós Zoltán, potrivit G4Media.ro.

 

De 30 de ani, nicio investiţie la Barajul Vidraru, pentru a preveni riscurile seismice!

Miercuri, 15 Martie 2023 18:46

Barajul Vidraru a fost proiectat să reziste la un cutremur de 8,5 grade. După Revoluție, niciun guvern nu s-a ocupat de investiţii pentru a preveni riscurile seismice. Pentru că temele aleşilor au fost mereu altele, iar la noi prevenţia e încă un subiect neinteresant. Potrivit Adevărul.ro, de şapte ani, Hidroelectrica încearcă să retehnologizeze hidrocentrala Vidraru. Nu e de mirare că multe echipamente au uzură fizică și morală, că doar Barajul Vidraru a fost inaugurat în 1966, acum 57 de ani.

„Documentația de atribuire pentru proiectul „Retehnologizarea amenajării hidroenergetice Vidraru” este în curs de validare pe platforma www.e-licitatie.ro, valoarea estimată a proiectului fiind de 145.637.000 euro fără TVA.

 

Noi investiții, în derulare, la Bradu

Miercuri, 15 Martie 2023 18:26

Așa cum echipa primarului Dan Stroe a anunțat în mai multe rânduri, și în acest an în comună vor fi realizate o serie de investiții pentru modernizarea infrastructurii și crearea de facilități în folosul locuitorilor.

Astfel, pentru o mare parte dintre acestea, au fost deja lansate procedurile licitație:

- Modernizarea străzii Panduri.

- Realizarea trotuarului pe strada principală, de la aleea Neajlov până la strada buna Vestire (pe partea stângă în sensul către Pitești).

- Construirea zidului de sprijin în zona lacului de pe strada Lăcrămioarelor.

- Decolmatarea lacului Militărești.

- Realizare canalizare pluvială strada Gării.

 

Bani mai mulţi pentru mame. Parlamentarii pregătesc majorarea indemnizaţiilor de creştere a copilului!

Miercuri, 15 Martie 2023 12:53

Parlamentarii au pregătit un proiect de lege prin care să majoreze indenizaţiile de creştere a copilului. Este vizat în special nivelul maxim al indemnizaţiilor, dar se iau în calcul şi indemnizaţiile minime. Cea mai mică indemnizație s-ar putea situa la 1.800 de lei, ceea ce înseamnă cu 300 de lei mai mult decât în prezent.

În plus, parlamentarii vorbesc de creșterea cuantumului maxim al indemnizației lunare pentru creșterea copilului de la 8.500 de lei la 12.000 de lei.

 

ASF ia în calcul plafonarea prețurilor RCA, după isteria provocată de anunţul majorării poliţelor de asigurare auto!

Miercuri, 15 Martie 2023 12:22

Săptămâna trecută, vestea că preţurile poliţelor RCA vor exploda în 2023 a isterizat România. E deja prea mult, într-o perioadă în care toate sunt exagerat de scumpe, de la produse la servicii. Practic, mai lipseşte să plătim pentru aerul pe care îl respirăm. Şi în contextul acestei isterii generale, ASF  anunţă că ia in calcul plafonarea prețurilor RCA. Să fie primit!

“Avem la categoriile la care se încadrează peste 90% din automobilele asigurate RCA o creştere medie de circa 16 procente. Cu toate acestea, sau mai ales în acest context, confirm, în vederea protecţiei consumatorilor, că Autoritatea de Supraveghere Financiară ia în calcul plafonarea tarifelor la RCA pentru o perioadă determinată de timp, vom vedea exact care este soluţia concretă. (…) Analizăm toate datele necesare unei astfel de decizii”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ASF, Daniel Apostol, potrivit Jurnalul Naţional.ro.

 

Noi condiții privind branșarea și racordarea la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare

Miercuri, 15 Martie 2023 09:55

Societatea Apă Canal 2000 S.A. vă informează că, începând cu 15 martie 2023, pentru branşarea la reţeaua de alimentare cu apă şi racordarea la reţeaua de canalizare se vor parcurge următoarele etape:

1. Completarea solicitării privind întocmirea documentaţiei tehnice necesară pentru branşarea la reţeaua de apă şi/sau racordarea la reţeaua de canalizare.

Tarifele pentru întocmirea documentațiilor tehnico - economice necesare pentru branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețeaua de canalizare, precum și/sau taxa de conectare se vor achita de către beneficiari/clienți.

 

Parc fotovoltaic de 100 kw la dealerul AUDI-VW-SEAT-SKODA din Pitești

Miercuri, 15 Martie 2023 07:20

Euro Tehno Group din Pitești, dealerul mărcilor auto Audi - VW - Seat - Skoda, și-a construit și pus în funcțiune un parc de fotovoltaice chiar în zona reprezentanțelor pe care le deține, în Bd. Petrochimiștilor.

Este vorba de un sistem ce produce maxim 100 Kw și care acoperă, doar parțial, consumurile proprii.

 

Pagina 14 din 76

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea