SC Termo Calor Confort SA avertizează! Debitori executați silit, bunuri sechestrate

Luni, 15 Iulie 2019 13:42

SC TERMO CALOR CONFORT S.A. înștiințează că, în momentul de față, sunt în derulare numeroase dosare de executare silită pentru recuperarea creanțelor generate de neefectuarea plăților datorate de unii clienți ai societății. La data de 30.06.2019, TERMO CALOR CONFORT S.A. are de recuperat creanțe în cuantum de 3.746.584 lei din care 2.365.733 lei de la asociațiile de proprietari/locatari.

Noul Sandero sud-american a fost prezentat oficial. Ar putea arăta la fel și versiunea Dacia?

Luni, 15 Iulie 2019 13:33

Divizia braziliană a companiei Renault publică primele fotografii oficiale ale noului Sandero sud-american. Versiunea îmbunătățită a hot-hatch-ului de clasă subcompactă vine cu diferite elemente exterioare usor restilizate.
La mai bine de cinci ani de la momentul premierei sale sud-americane, cea de-a doua generație a versiunii Renault Sandero primește un binemeritat facelift.
Comparativ cu modelul original, lansat pe piață în 2014, varianta îmbunătățită a hatch-ului de clasa subcompactă vine cu mici modificari la nivel de parte frontală.

 

La Uzinele Dacia, din Mioveni, trei sferturi din producție este destinată Duster-ului

Luni, 15 Iulie 2019 13:31

# Sandero și Logan MCV se produc și în Maroc
Producţia uzinei Dacia de la Mioveni a accelerat puternic în prima jumătate a acestui an, urcând cu 9% faţă de S1/2018, la 191.776 de maşini, potrivit datelor Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM). Dacă în a doua jumătate a anului Dacia va menţine un ritm similar, însă cu o lună august de remont, cu uzina oprită, uzina ar putea trece în 2019 de pragul de 350.000 de maşini asamblate şi ar depăşi practic capacitatea instalată.

Piața de mașini noi a crescut cu peste 19%. Dacia rămâne marca preferată a românilor

Luni, 15 Iulie 2019 13:30

Românii au înmatriculat 71.600 de mașini noi în prima jumătate a anului, în creștere cu peste 19% comparativ cu perioada similară din 2018, în timp ce volumul înmatriculărilor de mașini second-hand a scăzut cu peste 7% la aproape 218.000 de unități.
Datele oficiale arată că în România au fost înmatriculate în luna iunie 14.082 de mașini noi, în creștere cu 15,04% comparativ cu iunie 2018, arată ACAROM.

 

Primul whishy fabricat în Argeș, acum și la sticlă în miniatură

Luni, 08 Iulie 2019 13:25

Familia Delia și Marian Mărășoiu este cunoscută pentru implicarea, de ani buni, în producerea, dar, mai ales, comercializarea de vinuri. Casa Vinului – firmă patronată de cei doi soți - este unic distribuitor al Cramelor Recaş în zonă, având, totdată și cel mai bine prezentat și aprovizionat  magazin de vinuri din Argeş, în str. Exerciţiu, bl. D17 (colţ cu str. Vasile Lupu).

Blocul Coremi va fi modernizat

Luni, 08 Iulie 2019 13:23

Peste 200 de persoane, locatari ai blocului de locuințe sociale Coremi, vor beneficia de îmbunătățirea condițiilor de locuit, ca urmare a implementării, de către Primăria Municipiului Pitești, a proiectului „Integrat! Nu asistat! Dezvoltarea socială și economică a persoanelor defavorizate din sud-vestul municipiului Pitești”.

 

S-a produs rocada la Finanțe! Lucrețiu Tudor revine în funcție

Luni, 01 Iulie 2019 15:58

Lucrețiu Tudor revine în funcția de șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș. În urma unor jocuri de culise, ce au provocat un scandal monstru în PSD Argeș, acesta a fost înlocuit pe 18 februarie cu Dumitru Braia în fruntea instituției. Acestuia i-a expirat delegația pe 30 iunie, astfel că de la 1 iulie se reîntoarce Tudor.
Timp de un an, câtă vreme a fost directorul Finanțelor, Lucrețiu Tudor s-a bucurat de rezultate foarte bune. Tocmai de aceea, în luna februarie se aștepta prelungirea mandatului său.

În 2021, Dacia va produce la Mioveni peste 400.000 de mașini

Luni, 01 Iulie 2019 15:31

Compania Renault, prin Directorul General Christophe Dridi a inaugurat săptămâna trecută un nou sediu în București, o clădire în care lucrează 3.200 de oameni. Cu această ocazie, Christophe Dridi, director general al Uzinei de Automobile Dacia a vorbit despre amplul program de extindere demerat la Mioveni ce va duce mărirea capacității de producție a uzinei la 406.000 de mașini/an și va necesita construcția de noi clădiri.

 

Salariile medicilor ar putea scădea!

Luni, 01 Iulie 2019 15:25

Aflată la Forumul Național al Spitalelor, Sorina Pintea, Ministrul Sănătații a anunțat că vrea să eficientizeze activitatea din spitale. Aceasta a punctat faptul că în unele spitale din țară, se cheltuiesc foarte mulți bani de gărzile medicilor, asta deși, au pacienți puțini.
De aceea se dorește modificarea regulamentelor de organizare și funcționare, astfel încât să poată fi introduse gărzile la domiciliu. Asta ar putea scădea salariile medicilor.

Autostrada Sibiu - Piteşti: o nouă amânare pentru licitația secțiunii Tigveni - Curtea de Argeș

Luni, 01 Iulie 2019 15:14

Autostrada Pitești-Sibiu primește înca o amânare, deoarece licitația pentru proiectarea secţiunii 4 Tigveni – Curtea de Argeş se suspendă pentru clarificări. Urmează să se stabilească un nou termen pentru depunerea ofertelor.
Menţiunea privind suspendarea licitaţiei a apărut săptămâna trecută, în platforma de achiziţii publice SICAP.

 

Provocare pentru Uzina Dacia, de la Mioveni: Ford Craiova introduce, în fabricație, un nou model

Luni, 01 Iulie 2019 15:13

Ford a dezvăluit noul Ford Puma – un SUV compact care îmbină designul exterior deosebit, cel mai bun spațiu de încărcare din segment și tehnologia sofisticată mild-hybrid. Noul Ford Puma introduce un nou capitol în identitatea de design a Ford, cu un stil atragator, ce include blocurile optice distinctive și liniile atletice, aerodinamice. Dimensiunile compacte ale acestui SUV oferă o gardă la sol ridicată pentru o experiență plină de încredere la volan și o capacitate de încărcare de top în segment: 456 de litri.

Investiţia în mallul din Tudor Vladimirescu este de 80 de milioane de euro, acum fiind în faza de PUZ

Luni, 01 Iulie 2019 15:07

# Mihail Vasilescu, partener Prime Kapital, despre investiția din Tudor Vladimirescu: ”Infrastructura necesită o investiţie de peste 6 milioane euro pe care o vom dona municipalităţii la final”
Într-un interviu acordat ziarului Bursa, Mihail Vasilescu, partener ”Prime Kapital”, dezvăluie strategiile și investițiile planificate, pentru următorii ani, ale firmei.  Iaşi, Piteşti sau Târgovişte sunt câteva dintre oraşele în care fondul Prime Kapital investeşte, dezvoltând proiecte pe piaţa imobiliară.

 

ANAF avertizează - Posibile fraude prin SMS

Luni, 24 Iunie 2019 19:17

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unei posibile fraude care se petrece zilele acestea. Persoanele fizice recepţionează sms-uri sau email-uri, în care sunt informaţi că pot primi bani de la ANAF. Persoanele sunt sfătuite să acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care sunt solicitate, în numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor și PIN-urile acestora. Rugăm contribuabilii să nu acceseze site-ul din sms-urile primite și, totodată, le reamintim că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu transmite informații nesolicitate prin sms, iar portalul oficial al instituției este www.anaf.ro!

Dacia în top 20 cele mai vândute mașini din Europa

Luni, 24 Iunie 2019 18:54

Clasamentul a fost făcut pentru prima jumătate a anului. Compania care s-a ocupat de analiză este Jato Dynamics, aceasta a publicat topul celor mai vândute mașini noi în Europa pentru primele 6 luni. Conform datelor furnizate, Dacia se află pe locul 13 cu Sandero si pe locul 18 cu Duster. Totodată datele publicate arată că România este țara care a crescut cel mai mult la vănzarea mașinilor noi, comparativ cu aceași perioadă din 2017.

 

Întâlnire cu contribuabilii la Finanțele Publice Argeș

Luni, 10 Iunie 2019 15:39

Miercuri, 12 iunie 2019, începând cu ora 12,00, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, Bd. Republicii, nr. 118, contribuabilii vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri. Aceștia vor primi clarificări referitoare la Spaţiul Privat Virtual, Registrul entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale şi regimul fiscal al sponsorizărilor. Specialiştii ANAF vor mai prezenta calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii iunie 2019, Serviciile oferite de ANAF - Spaţiul Privat Virtual, precum şi alte noutăţi legislative. Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Pași înapoi pentru Autostrada Sibiu-Pitești

Luni, 03 Iunie 2019 22:25

Autostrada Sibiu-Piteşti întâmpină noi probleme. Săptămâna trecută s-a anulat licitaţia pentru forajele geotehnice suplimentare de pe secţiunile montane dintre Boiţa şi Tigveni. De asemenea pentru lotul Curtea de Argeş – Piteşti se depun contestaţii peste contestaţii. Protagoniştii sunt italienii de la Astaldi şi chinezii eliminaţi iar din cursă.

 

Au început procedurile pentru obținerea finanțării europene pentru drumul expres Pitești – Brașov

Luni, 03 Iunie 2019 22:21

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a depus în data de 28 mai aplicația de finanțare pentru proiectul ”Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic execuție pentru Drum Expres Pitești-Brașov-Sector: Pitești (A1 Centura Pitești)-Mioveni (Centura Sud)-Etapa1”.

Apă Canal percepe sume mai mici pentru execuţia branşamentelor de apă

Luni, 03 Iunie 2019 22:16

Societatea Apă Canal 2000 SA, operator regional al serviciilor de apă şi de canalizare în judeţul Argeş, aduce la cunoştinţa publică că avansurile pentru execuţia branşamentelor de apă s-au diminuat, după cum urmează:
• avans pentru execuţia branşamentului de apă - de la 800 lei la 600 lei;
• avans pentru execuţia branşamentului de apă în condominiu - de la 500 lei la 200 lei;
• avans pentru execuţia branşamentului de apă şi a racordului de canalizare - de la 1600 lei la 1400 lei.

 

Uzinele Dacia ar putea intra într-o nouă eră a automobilului

Luni, 03 Iunie 2019 14:30

# Fuziune între Renault/Nissan și Fiat/Chrysler? # Alianța ar da naştere celui de al treilea mare producător mondial de automobile.
Proiectul de fuziune între grupul auto francez Renault, proprietarul Dacia, şi grupul italo-american Fiat Chrysler (FCA) "este o adevărată oportunitate pentru Renault şi industria auto franceză", a declarat la începutul acestui week-end, pentru AFP, ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire.

Vila din Pitești a familiei Motoc este din nou de vânzare

Luni, 27 Mai 2019 15:21

# Prețul - mai mare, creditorul - altul

Așa cum am mai scris, executarea cu pricina este nimic altceva decât consecința intrării în procedura de insolvență a Clinicii ”Andreea Motoc”, situată în Pitești, pe Calea București. Vila impresionantă este situată pe strada Simion Bărnuţiu din Piteşti, la nr. 12, şi este structurată pe trei nivele - demisol, parter şi etaj - având şi un teren de 550 mp.

 

Pagina 17 din 51

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea