Peste 6 miliarde de lei pentru autostrada Sibiu-Pitești

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:44

CNAIR și Ministerul Transporturilor  au convenit încheierea Contractului de Finanțare nr.48 pentru proiectul "Pregătirea proiectului de Autostradă Sibiu-Pitești și construcția Secțiunilor 1,4 și 5" în vederea acordării finanțarii nerambursabile.

De la sfârșitul lunii octombrie, un nou document poate fi accesat prin intermediul Spaţiului Privat Virtual

Luni, 04 Noiembrie 2019 15:38

Pe 28 octombrie, pe portalul ANAF, a fost publicat în secţiunea Declaraţii electronice/Descărcare declaraţii, încă un document ce poate fi accesat prin intermediul Spaţiului Privat Virtual, respectiv formularul D2 - Notificare/ Cerere de anulare a obligaţiilor de plată accesorii. Ministerul Finanţelor Publice urmăreşte dezvoltarea unui parteneriat corect între Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi contribuabili, prin acordarea unor servicii complete, moderne şi accesibile. În acest context, au fost implementate servicii electronice menite a facilita îndeplinirea obligaţiilor declarative şi de plată ale contribuabililor.

 

O nouă întâlnire cu contribuabilii la Finanțele Publice Argeș

Luni, 04 Noiembrie 2019 15:37

Contribuabilii vor primi clarificări referitoare la serviciile oferite de A.N.A.F. şi la facilităţile fiscale. Miercuri, 6 noiembrie, începând cu ora 12,00, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, din Bd. Republicii, nr. 118, contribuabilii vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la facilităţile fiscale introduse prin O.G. 6/31.07.2019, calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii noiembrie 2019, Serviciile oferite de ANAF - Spaţiul Privat Virtual, precum şi alte noutăţi legislative. „Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”, informează Lucrețiu Tudor, șeful AJFP Argeș.

Investiție de 50.000 de euro într-o microdistilărie din Bogaţi

Luni, 04 Noiembrie 2019 15:22

# Un tânăr din Argeș produce palincă de prune sub brandul Celar

Meşteşugul de a face palincă de prune a fost transformat într-o afacere de un tânăr din Argeș. Lucian Cîrlig produce palincă de prune sub brandul Celar într-o microdistilărie din comuna Bogaţi, în care a investit 50.000 de euro. Împreună cu soţia, acesta a autorizat producţia şi a creat brandul Celar, sub care a făcut în primul an de activitate 2.000 de litri de pălincă de prune.

 

Societatea DanBred a rămas cu o singură fermă neafectată de virusul pestei porcine

Luni, 04 Noiembrie 2019 15:21

# Aproape 30.000 de porci au fost sau urmează să fie uciși la Slobozia
Două dintre cele trei exploatații comerciale care aparțin societății DanBred Argeș au fost afectate de virusul pestei porcine. Inevitabilul s-a produs, iar virusul s-a răspândit și în cea de-a doua fermă, aflată în apropierea celei infectate. Nu se terminase bine acțiunea de îngropare a celor peste 20.000 de porci din prima exploatație, că acum s-a trecut la îngoparea și a celor circa 9.000 de animale din a doua fermă din Slobozia.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a premiat excelența în afaceri

Luni, 04 Noiembrie 2019 14:45

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a premiat joi, 31 octombrie excelența mediului economic argeșean, în cadrul celei de-a XXIV-a ediții a Galei "Topul Firmelor". Un eveniment de tradiție, desfășurat la cele mai înalte standarde! Evenimentul dedicat oamenilor de afaceri din Argeș s-a desfășurat la Complexul Star Plaza din Bascov. ”Topul firmelor din Argeș”, cel mai important eveniment de business al anului, a fost prezentat de George Caval, președinte CCIA Argeș, împreună cu realizatoarea TV Cristina Munteanu, directorul Antena 3 Pitești.

 

Post scos la concurs de societatea Apă Canal 2000 SA

Luni, 04 Noiembrie 2019 14:42

S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti organizează concurs pentru ocuparea postului de Şef Serviciu Citire Facturare. Cerinţele şi condiţiile de participare la concursul pentru ocuparea postului sunt: studii superioare economice/ juridice; cunoştinţe avansate de utilizare PC (Word, Excel, PowerPoint); permis de conducere categoria B, valabil; experienţă de minim 5 ani în domeniul de activitate al studiilor absolvite. Constituie avantaj experienţa managerială, demonstrată prin funcţii de conducere ocupate, în domeniul studiilor absolvite.

Lecţie de educaţie fiscală pentru elevii piteșteni

Luni, 28 Octombrie 2019 21:01

Pe 23 octombrie, reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş au desfăşurat o acţiune de educaţie fiscală în rândul elevilor din cadrul Şcolii Gimnaziale “Matei Basarab” din Piteşti. Lectia deschisă a urmărit educarea viitorilor contribuabili, prin explicarea în termeni simpli a sistemului de taxe şi transferuri de plăţi, cu scopul creşterii gradului de conformare fiscală.

 

Dacia a comercializat peste 500.000 de mașini la nivel global în primele nouă luni din 2019

Luni, 28 Octombrie 2019 20:51

Vânzările Dacia au crescut cu 6.4% la nivel global în primele nouă luni ale anului, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Dacia a comercializat aproape 528.000 de mașini la nivel global în primele nouă luni din 2019. Grupul Renault a publicat, săptămâna trecută, rezulatele financiare pentru al treilea trimestru al anului și, implicit, pentru perioada ianuarie - septembrie.

Pe 18 octombrie - Bursa locurilor de muncă, la Pitești

Luni, 14 Octombrie 2019 13:59

Absolvenții și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot participa la „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți”. Evenimentul va avea loc vineri, 18 octombrie,cu începere de la ora 10:00, la Sala Sporturilor din Pitești.

 

Prototipul noii Dacia Sandero se plimbă pe străzi complet camuflat

Luni, 14 Octombrie 2019 13:39

# Lansarea oficială va avea loc cel mai probabil în cursul anului viitor
Lansarea oficială ar putea avea loc chiar în primăvara anului viitor, cu ocazia celebrului Salon Auto Internațional de la Geneva, conform estimărilor 4tuning.ro. Oferită la vânzare încă din 2012, cea de-a doua generație a modelului Dacia Sandero se apropie cu pași repezi de sfârșitul carierei. O demonstrează aceste imagini spion, care surprind următoarea reiteratie a mașinii românești pentru prima dată în teste.

Zece stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice, în Pitești

Luni, 14 Octombrie 2019 11:00

Municipiul Pitești va avea 10 stații noi de reîncărcare pentru vehicule electrice, ce vor fi instalate în str. Costache Negri, nr. 30 (Parcare Bowling). Comitetul de Avizare al Administrației Fondului pentru Mediu a aprobat dosarul de finanțare depus de către Municipiul Pitești în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehicule de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ. Valoarea finațării nerambursabile acordate este de 1.900.000 lei, valoarea totală a investiției fiind de 3.038.623,73 lei. După semnarea contractului de finanțare, Municipiul Pitești va demara procedura de achiziție a acestor stații.

 

Apă Canal Pitești angajează șef serviciu citire-facturare

Luni, 14 Octombrie 2019 10:53

S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea postului de Şef Serviciu citire-facturare.
Atribuțiile postului:        
- coordonarea activităţilor de citire a contoarelor apă, de analiză a consumurilor, de emitere şi distribuţie a facturilor de prestaţii apă şi canal;
- planificarea graficelor de efectuare a citirilor, a rutelor şi a deplasărilor cititorilor-încasatori şi ale cititorilor radio în teren;

Cabana Piscul Negru din Transfăgărăşan, scoasă la licitaţie de la 275.000 de euro

Luni, 07 Octombrie 2019 17:27

Cabana Piscul Negru din Transfăgărăşan, construită în anul 1960, a fost scoasă la licitaţie de la preţul de 275.000 de euro, potrivit news.ro.
Cabana Piscul Negru se află aproximativ la mijlocul Transfăgărăşanului şi la 12 km de tunelul de 884 de metri lungime, cel mai lung din cele 5 tuneluri ale drumului, situat la cea mai mare înălţime din ţara noastră.

 

Tronson de 32 de km din Drumul Expres Craiova - Pitești, relansat la licitație pentru aproape 212 milioane de euro

Luni, 07 Octombrie 2019 17:21

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova - Pitești, în lungime de circa 32 de km, a fost scos din nou la licitație de către Compania de Drumuri. Precedenta licitație lansată încă din 2017 a fost anulată în instanță. Tronsonul va începe de la granița județelor Olt și Argeș și va ajunge până aproape de municipiul Slatina. Valoarea estimată a contractului este de circa 212 de milioane de euro, iar termenul de finalizare presupune 12 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție.

Holcim preia Somaco Grup. Consiliul Concurenței nu are nimic împotrivă

Luni, 07 Octombrie 2019 17:16

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care prin care Holcim (România) S.A. preia Somaco Grup Prefabricate SRL, informează autoritatea pentru concurență.
Holcim (România) S.A., parte a grupului LafargeHolcim, este specializată în producerea cimentului și betoanelor. Grupul LafargeHolcim este activ în peste 70 de ţări, în principal în domeniul producerii de materiale de construcții – ciment, agregate, beton şi asfalt.

 

Firma câmpulungeană Montana MG a intrat în insolvență

Luni, 30 Septembrie 2019 16:31

# Probleme pentru omul de afaceri Gheorghe Bulugea # Primăria Câmpulung se află printre cei 21 de creditori

Societatea Montana MG SRL din Câmpulung, administrată de omul de afaceri Gheorghe Bulugea, a intrat în insolvență. Principalul obiect de activitate al societății este reprezentat de proiectarea, execuţia şi punerea în fabricaţie a ştanţelor pentru deformare plastică la rece a tablelor subţiri, destinate în principal industriei de automobile. Pentru anul 2018, societatea a raportat un număr mediu de 190 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproape 13,1 milioane lei.

Top 10 asociații de proprietari din Pitești cu datorii la salubritate

Luni, 30 Septembrie 2019 16:29

Salubritate 2000 S.A., societatea care se ocupă cu colectarea deșeurilor, în zona de sud a orașului, are de recuperat, la data de 30.08.2019, nu mai puțin de 2.200.919,87 lei, de la 125 de asociații de proprietari care beneficiază de serviciul de salubritate.
Primele 10 asociații datornice înregistrează în prezent un debit de 805.903,01 lei. Pentru recuperarea creanțelor, s-au luat toate măsurile legale și se va continua această activitate până la recuperarea tuturor debitelor.

 

Uzinele Dacia şi Fildas Trading însumează jumătate din cifra de afaceri totală din Argeş

Luni, 30 Septembrie 2019 15:54

Dacia, cel mai mare jucător străin din judeţul Argeş, şi Fildas, liderul businessului antreprenorial din judeţ, au avut în 2018 afaceri cumulate de 25,6 mld. lei, jumătate din businessul judeţului. Companiile din judeţul Argeş au afaceri cumulate de 59 mld. lei în 2017, potrivit lucrării „Capitalul privat româ¬nesc“, realizată de ZF cu sprijinul PIAROM, un rulaj cu care Argeşul se află în top cinci cele mai puternice judeţe din România ca business.

Performanță istorică pentru Dacia pe piața europeană

Luni, 30 Septembrie 2019 15:49

Dacia a obținut în luna august cele mai bune performanțe din istorie pe piața europeană. Duster a fost cel mai bine înmatriculat SUV, iar Sandero a fost subcompacta cu cele mai multe înmatriculări. Dacia este unul dintre puținii constructori europeni care continuă să înregistreze creșteri ale înmatriculărilor pe principalele piețe europene, în contextul în care un cumul de factori economici și legislativi a condus la o scădere a numărului total de mașini comercializate. Luna august nu a făcut excepție de la această regulă, iar Dacia a reușit de departe cea mai bună performanță din istorie în Europa, informează automarket.ro.

 

Pagina 19 din 55

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea