Blocul cu 12 etaje, de pe Centura Piteștiului, de vânzare… în bloc!

Luni, 23 Septembrie 2019 23:20

EXPERT SPRL Filiala Bucuresti în calitate de lichidator judiciar al debitoarei Arcadia Invest SRL, în faliment, cu sediul în Pitești, Str. Depozitelor, nr. 29, corp C, jud. Argeș, J3/2229/2007, CUI RO22681825, în dosar nr. 44/1259/2019 aflat pe rolul Tribunalului specializat Arges, scoate la vânzare în BLOC, prin licitatie publică, deschisă, cu strigare, următoarele bunuri:

Apă Canal 2000 participă la Forumul Regional al Apei Dunăre - Europa de Est EXPOAPA 2019

Luni, 23 Septembrie 2019 23:15

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti participă în aceste zile la Forumul Regional al Apei Dunăre - Europa de Est, care se desfăşoară la Bucureşti, Palatul Parlamentului, în perioada 23 - 25 septembrie 2019. Forumul este organizat de Asociaţia Română a Apei, iar manifestările cuprinse în cadrul acestuia se adresează tuturor specialiştilor din domeniul apei, începând cu administratorii resurselor de apă, operatorii de alimentare cu apă şi canalizare şi nu în ultimul rând publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale ale sectorului.

 

Termo Calor - mesaj pentru piteșteni

Luni, 23 Septembrie 2019 23:11

Pentru identificarea eventualelor probleme în blocuri, blocaje tehnice în instalațiile interioare ce aparțin asociațiilor, Termo Calor Confort S.A. roagă reprezentanții asociațiilor de proprietari/locatari să deschidă vanele din subsolul tehnic.
În acele asociații în care sunt depistate probleme care să împiedice furnizarea agentului termic pentru încălzire, responsabilitatea remedierii acestora, în regim urgent, este strict a conducerii asociațiilor.

Contribuabilii au primit clarificări referitoare la Spaţiul Privat Virtual

Luni, 23 Septembrie 2019 23:09

Săptămâna trecută, reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş şi Serviciului Fiscal Municipal Câmpulung au organizat la în sala de sedinţe a Primăriei Câmpulung o întâlnire cu contribuabilii.

 

În plin scandal Brexit, un argeșean a investit 2 milioane de lire sterline la Londra

Luni, 23 Septembrie 2019 19:44

# A făcut-o pentru a-și asigura supraviețuirea fabricii de confecții din România, în următorii zece ani

Deschisă în urmă cu 27 de ani, Francesca Industries a căpătat drept de decizie în compania care peste 20 de ani i-a asigurat o parte din comenzi. Altfel spus, a urcat la etajul superior al business-ului de confecții printr-o investiție în compania producătorului britanic Ann Reeves.

Deși este o bijuterie arhitectonică, Casa Bobancu, din centrul Piteștiului, nu își găsește cumpărător

Luni, 23 Septembrie 2019 19:42

Construită, după 1914, de familia Bobancu, celebră prin farmacia cu același nume din  oraș, casa a pătruns, cu fruntea sus, în epoca comunistă. Farmacia familiei a fost naționalizată din 1949. Monument superb de arhitectură, clasificat, în momentul de față, și ca monument istoric, casa Bobancu este situată de Bd. I.C. Brătianu (fost 1 Mai), vis-à-vis de Centrul de Afaceri. Așadar, ultracentral.

 

Ion Georgescu, primar, Mioveni: „Cu mândrie și respect putem afirma că Mioveni este orașul Daciei, capitala automobilului Românesc!”

Luni, 23 Septembrie 2019 19:35

Săptămâna trecută s-au împlinit 53 de ani de la semnarea Hotărârii Consiliului de Miniştri numărul 2004 din 16 septembrie 1966, prin care a fost stabilită amplasarea Uzinei de Autoturisme Dacia la Colibaşi, în prezent oraşul Mioveni. Automobile Dacia este astăzi cea mai importantă companie din România şi produsele sale au cucerit clienți din 44 de țări de pe glob prin modele atractive, de calitate, la cel mai bun preț.

Nu rata! Sărbătoarea recoltei la Mioveni

Luni, 16 Septembrie 2019 13:53

O nouă ediție a manifestării “Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul meșterilor populari” se va organiza la Mioveni la finalul acestei luni.
Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti este marcată, începând cu anul 2017, la data de 10 octombrie, fiind instituită prin legea 168/2017. Prin marcarea acestei zile se doreşte încurajarea producţiei agricole naţionale pentru consumatorii români, îmbunătăţirea statutului producătorului român şi încurajarea consumului de produse agroalimentare autohtone de calitate şi de produse tradiţionale.

 

Uzina Dacia de la Mioveni a atins o producție totală de 2 milioane de motoare TCe

Luni, 09 Septembrie 2019 13:37

Dacia sărbătorește atingerea unei producții de 2 milioane de motoare TCe la Mioveni. Prima generație de motoare TCe 90 a intrat în producție la Uzina Mecanică și Șasiuri în 2012. Producția de motoare de la Mioveni a înregistrat o bornă importantă pentru Dacia și Grupul Renault. În 2012, la Uzina Mecanică și Șasiuri Dacia de la Mioveni intra în fabricație prima generație de motoare TCe 90, iar la finalul anului trecut, cea de-a doua generație, TCe 100.

Gold Plast Topoloveni, în topul celor mai mari insolvențe ale anului

Luni, 09 Septembrie 2019 13:17

Producătorul de pahare și farfurii de unică folosință, din Topoloveni, Goldplast Production, a intrat în insolvență, pe locul al șaselea din cadrul celor mai mari insolvențe ale anului, potrivit ZF. În clasament îşi fac loc mai mulţi constructori precum Delta ACM, Octagon sau ACMS, producătorul de haine Ottorose Rom din Prahova care realiza îmbrăcăminte pentru H&M.

 

Zece constructori se bat pentru secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu-Pitești

Luni, 02 Septembrie 2019 23:18

Pe 29 august 2019, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului ”Proiectare și execuție Autostrada Sibiu-Pitești, secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș”. Astfel, 10 constructori din Turcia (4), Austria (2), Italia (2), Grecia (1) şi China (1) se bat pe contractul de două miliarde de lei. La termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanți:

Dr. Oetker a cumpărat producătorul de patiserie Panovia

Luni, 02 Septembrie 2019 23:16

Familia libaneză Mounir Halawani vinde către Dr. Oetker producătorul de patiserie Panovia cu afaceri de 33 mil. lei. Tranzacţia vine la trei ani după ce grupul, care deține o fabrică în Curtea de Argeș, a cumpărat de la aceeaşi companie brandul de patiserie congelată Morăriţa.
Dr. Oetker, cel mai mare jucător de pe piaţa aditivilor alimentari, a cumpărat compania Rimco, care deţine Panovia Prod SA, producător de produse de patiserie.

 

S-a dat drumul la licitaţia pentru execuţia tronsonului 4 din Drumul Expres Craiova - Piteşti

Luni, 02 Septembrie 2019 23:02

Anunţul de participare pentru procedura de atribuire a contractului privind proiectarea şi execuţia „Drumului Expres Craiova - Piteşti” Tronsonul 4” a fost publicat în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP). Valoarea estimată a contractului este de 909 milioane lei, fără TVA. Tronsonul 4, cu o lungime de aproximativ 31 km, va fi construit între limita administrativă dintre judeţele Olt şi Argeş şi intersecţia cu autostrada 1 Bucureşti - Piteşti şi va tranzita teritoriile localităţilor Lunca Corbului, Albota, Costeşti, Bradu, Suseni şi Oarja.

Fabrică de pompe de apă pentru industria auto, în Argeş

Luni, 02 Septembrie 2019 22:45

Un grup din Coreea investeşte 9 milioane euro într-o fabrică de pompe de apă pentru industria auto în Argeş. Fabrica ar urma să înceapă producţia în 2020.
GMB România Auto Industry, o companie care face parte din grupul coreean GMB Korea, va începe în 2020 producţia într-o nouă fabrică ridicată în comuna Oarja, de lângă Piteşti, o localitate în care se mai află investiţii ale Dacia (centrul de piese de schimb), dar şi fabrica de componente auto a grupului Martur din Turcia.

 

Încă 20.000 de vouchere aprobate pentru programul Rabla

Luni, 12 August 2019 14:05

Guvernul României a anunţat că programul Rabla va fi suplimentat cu încă 20.000 de vouchere în valoare de câte 6.500 de lei, suma totală fiind de 135.000.000 de lei.
Înscrierile în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus, ediţiile din 2019, au început pe 12 aprilie. Sumele alocate în cadrul sesiunii de finanţare din 2019 pentru Programul Rabla Clasic au fost de 235 milioane lei, iar în cadrul Programului Rabla Plus, bugetul alocat a fost de peste 75 milioane lei.

Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș a fost gazda unui proiect internațional

Luni, 12 August 2019 14:04

Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș, în calitatea sa de partener în proiectul ERASMUS+ “VEPA”, a fost gazda celei de-a doua întâlniri de lucru a membrilor consorțiului, constituit pentru a ajuta la crearea la nivelul Uniunii Europene a unui cadru unitar de lucru în domeniul învățământului vocațional. 
Partenerii VEPA au analizat răspunsurile pe care peste 150 de planificatori VET le-au dat unui chestionar, dezvoltat special pentru acest proiect, care a vizat identificarea nevoilor lor, astfel încât să se poată defini clar sarcinile planificatorului VET.

 

Urmare a demersurilor pentru recuperarea creanțelor, Termo Calor Confort SA a atins un grad de încasare de peste 85% din facturile curente

Luni, 12 August 2019 13:53

TERMO CALOR CONFORT S.A. înștiințează că, în momentul de față, sunt în derulare numeroase dosare de executare pentru recuperarea creanțelor generate de  neefectuarea plăților datorate de unii clienți ai societății. Pentru recuperarea creanțelor, prin executor judecătoresc, s-a obținut încuviințarea executării silite într-un număr de 2.200 dosare de executare în vederea recuperării creanței în cuantum de 2.490.000 lei din care s-au încasat 1.850.000 lei.

Târg de Sfânta Maria în Piața Vasile Milea

Luni, 12 August 2019 12:39

La solicitarea producătorilor și comercianților de produse agroalimentare, Primăria Municipiului Pitești a aprobat organizarea Târgului de Sfânta Maria în perioada 12 - 19 august 2019, în Piața Vasile Milea și pe Platoul Fortuna. Vor fi prezenți producători autohtoni care vor comercializa fructe, legume, produse din carne și lactate, miere, dulcețuri. Se vor comercializa și produse artizanale, împletituri, tablouri, diverse tipuri de manufacturi. De asemenea, două terase de alimentație publică vor fi prezente în cadrul târgului.

 

Noile modele Logan-Sandero 2020, compatibile Android Auto şi Apple Carplay

Miercuri, 07 August 2019 19:32

În 1979, pe 30 iulie, adică acum exact 40 de ani, pe porțile Uzinei de la Mioveni, ieșea Dacia cu numărul 500.000. Din fericire, iată, față de alte industrii argeșene, Uzinele Mioveni merg din plin. Și chiar pregătesc câteva noutăți.
Seriile Logan, Sandero şi Sandero Stepway pentru continentul sud-american au apărut în clipuri şi imagini de prezentare oficiale, arătând un nou design exterior inspirat de actuala ofertă Renault Megane şi Clio. Dincolo do aspectul exterior, noile serii Logan/Sandero 2020 primesc motorizări mai puternice, un sistem infotainment Media

S-a deschis un nou JAM, în Trivale

Luni, 22 Iulie 2019 22:38

# În Piteşti s-a deschis un nou Supermarket JAM Trivale. Deschiderea a avut loc miercuri, 17 iulie, ora 11.00, în cartierul amintit.

Noul Supermarket JAM este situat la o distanţă de 250 metri de capătul liniei autobuzului 8, după Hotelul Monte Carlo, în apropierea restaurantului Magic.  Având o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi şi o parcare exterioară de 2.500 metri pătraţi pentru clienţi, Supermarketul din Trivale, este cel mai mare magazin al lanţului JAM, reţea funcţională din anul 2001, fiind al şaselea inaugurat.

 

Pagina 20 din 55

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea