Revoluție tehnologică la cele mai noi modele DACIA. Noile modele Dacia Logan şi Sandero vin cu cel mai mare salt inovatic din întreaga istorie modernă a mărcii

Luni, 05 Octombrie 2020 21:17

# A treia generație a modelelor de succes Logan și Sandero propune un design nou, o platformă și echipamente noi #  Un stil mai atrăgător și mai contemporan # O motorizare ECO-G eficientă și economică și cele mai noi motorizări pe benzină

Cu cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia reînnoiește simultan trei din modelele sale emblematice și redefinește automobilul practic și contemporan, care se adresează nevoilor reale ale clienților, la prețul corect.
Noul Logan afișează un design cu linii fluide, datorat în mare măsură înclinării mai accentuate a parbrizului, dar și noilor proporții ale vehiculului (înălțime mai mică, lungime mai mare cu 3,6 cm, un ampatament mai lung, o consolă spate mai scurtă).

O firmă din Argeş ține piept brandurilor străine la raftul de oţet în Kaufland

Miercuri, 30 Septembrie 2020 23:43

România a importat anul trecut oţet comestibil şi înlocuitori de oţet comestibil obţinuţi din acid acetic în valoare de aproape 2,4 mil. euro, în timp ce a exportat de numai 323.000 euro, arată datele de la INS.
Date concrete privind producţia sau volumul importat, respectiv exportat, nu există. Totuşi, potrivit Tridge, companie de cercetare de piaţă, în 2018, ultimul an pentru care există informaţii disponibile, România a importat 4.500 tone de oţet, în creştere cu 8% faţă de anul anterior şi a exportat 656 tone de oţet, mai mult cu 51,6% decât în 2017, conform zf.ro.

 

Uzinele Dacia și Ford pregătesc intrarea pe piață a noi modele

Miercuri, 30 Septembrie 2020 23:10

Deși piața auto a intrat în declin, cei doi mari constructori din România, Daci și Ford se pregătesc de lansarea a noi modele.

SUV Dacia cu șapte locuri și tehnologie de frânare de urgență automată

Proiectul viitorului SUV Dacia cu șapte locuri a intrat în faza de testare rutieră. Jurnaliștii revistei franceze L'Argus au surprins viitorul model al mărcii românești ascuns sub caroseria unui Renault Scénic. Inginerii Renault au folosit o caroserie diferită de cea pe care o va avea în versiunea de serie pentru a testa elementele tehnice ale viitorului model. Însă folosirea acestei caroserii ne dă o idee despre dimensiunile mașinii.

Dacia - recordmenă la vânzările on-line

Luni, 21 Septembrie 2020 14:33

Groupe Renault Romania, proprietarul Automobile Dacia, a atins un volum record de vânzări pe cele două platforme de e-Commerce lansate în urmă cu 2 ani, în ultima lună fiind cumpărate 30 de maşini Dacia şi Renault într-o zi, în urma unui parcurs strict online, conform zf.ro
O parte dintre aceştia au optat şi pentru livrarea la domiciliu.

 

ANSVSA a finalizat ultimele plăți. Macro Suin și una dintre fermele DanBred - despăgubiri de 15 milioane de euro

Luni, 14 Septembrie 2020 23:40

Macro Suin și grupul DanBred, cele mai importante ferme pentru creșterea porcilor din județul Argeș, au fost grav afectate de pesta porcină. Zeci de mii de animale au fost sacrificate, iar activitatea în societăți a fost întreruptă.
În urma confirmării cu pesta porcină, la cele trei ferme ale grupului Danbred situația se prezenta astfel:  - la S.C. Agroconsulting Chiriac SRL: porci uciși - 20.025 și porci morți - 203;

TERMO CALOR CONFORT S.A., execută restanțierii care nu-și achită facturile pe energie termică

Luni, 14 Septembrie 2020 23:34

Având în vedere că o serie de asociații de proprietari, agenți economici și titulari de convenții individuale de facturare a energiei termice în sistem centralizat, nu înțeleg să-și plătească facturile, TERMO CALOR CONFORT S.A. le atrage atenția acestora că vor fi somați și executați silit, prin executor judecătoresc, dacă nu își achită restanțele către societatea noastră. Pentru a nu mai ajunge în această situație, în care restanțierii să fie executați silit, să le fie executate bunurile, să li se pună poprire pe conturi, să plătească și cheltuielile de executare, TERMO CALOR CONFORT S.A. face apel către toți beneficiarii sistemului centralizat de furnizare a energiei termice, să-și plătească cu celeritate facturile de energie termică.

 

Noul Duster ce va fi produs la Mioveni, inspirat din Jeep Renegade

Luni, 14 Septembrie 2020 23:31

Industria auto locală accelerează puternic pentru a reveni din criza provocată de pandemie, iar Dacia vine cu noile Logan şi Sandero, Ford, la Craiova, accelerează producţia de motoare şi pregăteşte Puma ST. Pentru prima dată în istoria recentă a mărcii Dacia, modelele Logan şi Sandero sunt proiectate pe aceeaşi platformă tehnică cu actualul Renault Clio, ceea ce aduce o adevărată revoluţie în gama constructorului.

Autostrada Pitești-Sibiu a primit bani și va fi gata în 2026

Luni, 07 Septembrie 2020 23:49

Comisia Europeană a aprobat o investiţie de 875,5 mil. euro pentru construcţia primei faze a autostrăzii Sibiu-Piteşti, din fondul de coeziune.
„Coridorul va asigura o legătură neîntreruptă pe teritoriul României, de la portul Constanţa de la Marea Neagră până la Nădlac, la frontiera maghiară, conectând România centrală şi de vest cu reţeaua de autostrăzi europene“, transmit reprezentanţii Comisiei Europene.

 

Se caută muncitori pentru realizarea sectorului de Autostradă Pitești - Curtea de Argeș

Luni, 31 August 2020 13:13

Astaldi, societatea constructoare a tronsonului de autostradă Pitești-Sibiu,  Secțiunea 5: Curtea de Argeș-Pitești, angajează personal. Sunt necesari oameni pentru mai multe activități. „Vă facem cunoscut că societatea noastră, care are în execuție secțiunea 5 de autostradă: Curtea de Argeș – Pitești, km 92+600 – km 122+950, este interesată de angajarea de personal localnic, în vederea executării lucrărilor.

A fost deschis un nou magazin JAM

Luni, 31 August 2020 13:12

De joia trecută a fost deschis un nou magazin ” Jam” în orașul Ștefănești, situat pe Soseaua Bucuresti-Pitesti la Km 110, lângă Service Dacia. Inițiativa comercială este demnă de remarcat dar și un motiv de mândrie pentru noi, argeșenii, pentru că managerii rețelei sunt din județ. Felicitări, vânzare bună!

 

Cerere de insolvență împotriva fostei firme a deputatului Cătălin Rădulescu

Luni, 17 August 2020 22:00

Surprize, surprize la Tribunalul Specializat Argeș. Fosta firmă a deputatului Cătălin Rădulescu, Concordia Con. Strade SRL Pitești, se confruntă cu o cerere de insolvenţă, depusă, pe 3 august 2020, de societatea Prof Superconstruct Design SRL București. În acest moment, societatea este administrată de Corneliu Vicenţiu Rădulescu, fratele parlamentarului argeșean. În perioada următoare, instanța argeșeană urmează să judece acest dosar.

Orban, despre drumul expres Craiova-Piteşti: „Progresul pe tronsonul 1 este de 13%, iar pe tronsonul 2 de peste 30%”

Luni, 17 August 2020 13:46

Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Ford (Drumul Expres care leagă Craiova de Piteşti) a fost realizat în 2008, iar de atunci până în 2018 nu s-a mai întâmplat nimic, a spus vineri, 14 august, premierul Ludovic Orban, aflat în vizită de lucru pe unul dintre şantiere.

 

ANAF lansează indentificarea vizuală online pentru înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual

Luni, 17 August 2020 13:42

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) au dezvoltat şi implementat o nouă facilitate a serviciului Spaţiul Privat Virtual (SPV), prin care persoanele fizice se pot identifica vizual, online, începând din această lună.
Potrivit ANAF, identificarea persoanelor fizice care doresc să se înregistreze în SPV poate fi efectuată de la distanţă şi prin intermediul unei sesiuni video (identificare vizuală online).

S-a reluat activitatea la DanBred. Una dintre ferme a fost repopulată

Luni, 10 August 2020 22:34

Pesta porcină africană a făcut ravagii la sfârșitul anului trecut, respectiv începutul acestui an, la societatea DanBred din comuna argeșeană Slobozia. La cele trei ferme ale companiei au fost sacrificați peste 76.000 de porci. La mai bine de 9 luni de la apariția primului focar, la una dintre ferme (Agropod Benta Nicu SRL n. red.) a reînceput repopularea, urmând ca în acestă lună să continue procesul de populare la încă o fermă (Agro Consulting Chiriac SRL n. red.).

 

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti suspendă activitatea de relaţii cu publicul

Luni, 27 Iulie 2020 20:36

Având în vedere creşterea numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus în judeţul Argeş, pentru limitarea transmiterii Covid-19, în perioada 27.07.-07.08.2020 societatea Apă Canal 2000 SA suspendă activitatea de relaţii cu publicul la sediul său din Piteşti, b-dul I.C. Brătianu nr. 24A, precum şi la sediile din Costeşti şi Topoloveni.
Astfel, în următoarele două săptămâni activitatea de primire documente la Ghişeul Unic şi activitatea de la Casierie vor fi întrerupte. La Ghişeul Unic vor fi eliberate petenţilor doar documentaţiile de proiectare şi avizele, restul operaţiunilor vor fi executate exclusiv online.

Dacia reia lansările de noi modele şi pregăteşte surprize în toamnă

Luni, 20 Iulie 2020 13:16

Automobile Dacia pregăteşte noi lansări la finalul lunii septembrie, în perioada în care era programat Salonul Auto de la Paris – ediţie anulată în acest an din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai probabil, Dacia va prezenta în septembrie noile generaţii ale Logan şi Sandero. Potrivit presei franceze, Dacia pregăteşte o adevărată „revoluţie”, când vom vedea pe lângă noile Logan şi Sandero şi un Lodgy transformat într-un crossover, iar singurul care încă va mai păstra vechea plaformă, va fi, cel mai probabil, utilitara Dokker. Dacia va avea în gamă pe lângă motorizările clasice şi motorizări hibride pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon.

 

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti - Canale de comunicare disponibile

Luni, 20 Iulie 2020 13:01

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă că, pentru gestionarea eficientă a relaţiei cu clienţii săi, pune la dispoziţia acestora mai multe canale de comunicare, care pot fi utilizate în măsura posibilităţilor utilizatorilor şi în funcţie de tipul de probleme care necesită rezolvare, după cum urmează:
Depunere cereri, sesizări scrise şi alte documente:

Simona Bucura Oprescu: „Este anunțată o explozie a prețurilor în perioada următoare”

Luni, 13 Iulie 2020 14:04

Institutul Național de Statistică anunță o explozie a prețurilor în perioada următoare când nici contextul epidemiologic nu ne este favorabil. PSD a inițiat mai multe proiecte de lege pentru plafonarea prețurilor la alimente și medicamente, dar și pentru sprijinirea producătorilor agricoli autohtoni prin acces gratuit la irigații. Însă Guvernul PNL și parlamentarii liberali au refuzat să țină cont de propunerile PSD, atacând pe bandă rulantă la Curtea Constituțională toate inițiativele de sprijinire a cetățenilor și firmelor! Nu vor nici să dubleze alocațiile pentru copii și nici să majoreze pensiile cu 40%, așa cum Parlamentul a decis în urma unei inițiative a PSD! Din cauza încăpățânării și intereselor de partid ale PNL, România riscă acum să treacă de la starea de alertă la starea de austeritate!

 

Drumul Expres Craiova - Pitești: contract atribuit pe lotul 3

Luni, 29 Iunie 2020 21:58

Asocierea de firme românești SA&PE Construct - Spedition UMB - Tehnostrade a câștigat licitația pentru proiectare ași execuția tronsonului 3 (31,75 km) al drumului expres DX12 Craiova - Pitești. UMB, care este constructor și pe tronsonul 2, a câștigat contractul cu o ofertă de 670 mil lei, circa 67% din valoarea estimată la licitație. Săptămâna aceasta, conform ministrului Transporturilor, ar urma desemnarea câștigătorului și pe Tronsonul 4 (31,88 km).

Stadiul lucrărilor de investiţii executate pe domeniul public în 2020, de către Apă Canal 2000 S.A.

Luni, 29 Iunie 2020 21:53

# Iată și lucrările programate în perioada imediat următoare
În anul 2020, SC Apă Canal 2000 SA are prevăzute investiţii pe domeniul public al municipiului Piteşti şi al altor localităţi din aria de operare, din surse proprii ale societăţii. Stadiul lucrărilor la sfârşitul semestrului I 2020 este următorul:

 

Pagina 35 din 77

«ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea