Afacerea Regent din Frații Golești, scoasă la mezat

Luni, 22 Iunie 2015 13:55

# Executorul  Emil Gigoi speră să obțină circa 15 miliarde lei vechi din vânzarea bunurilor companiei Regent
Altădată o afacere de succes, firma Regent Grande Company este scoasă, din cauza datoriilor, la vânzare pe bucăți. Terenuri agricole sau afacerea din strada Frații Golești – constând în stație Peco și clădire birouri – sunt de vânzare pentru cei interesați. Este  vorba de un teren situat în comuna Mărăcineni, arabil, în suprafață de 4379 m.p., pentru care prețul a scăzut la 58.737 lei, dar șI de stația peco și clădirea de birouri din Frații Golești, cu terenul aferent, pentru care prețul stabilit este de 1.440.387 lei. A.S.

Falimentul S.C. Dracones, firma omului de afaceri Ștefan Lăzăroiu, se complică

Luni, 22 Iunie 2015 13:51

# În schema falimentului a intrat Volksbank, pentru datorii de peste 36 miliarde lei vechi!
O listă consistentă de creditori așteaptă să recupereze sume de ordinul milioanelor  din falimentul SC Dracones. Cifra totală din tabelul creanțelor s-a îngroșat, ca urmare a soluționării irevocavbile a unei contestații dintr-un dosar  asociat, Volksbank obținând înscrierea a 3,63 de milioane în tabelul definitiv al creanțelor firmei lui Ștefan Lăzăroiu.

 

Licitație uriașă atribuită de DGASPC firmei nepotului lui Constantin Nicolescu

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

# În plin scandal iscat de anchetele DNA la Direcția Copilului Argeș, pentru lucrări atribuite lui Zeus, firma de casă a fostului președinte al C.J. a câștigat o licitație uriașă

Instituția condusă, de foarte mulți ani, de Adrian Macovei, este consumatoarea, de foarte mulți ani, deasemenea, a jumătate din bugetul Consiliului Județean Argeș. Bani mulți, bani foarte mulți, cu un magnetism aparte pentru oamenii de afaceri ai județului, și nu numai. Suspiciunile că banii nu au fost cheltuiți tocmai după criterii legale au devenit evidente în urma declarațiilor și chiar a denunțului făcut la DNA de un specialist din interior.

Andrei Gerea: ”Prin Noul Cod Fiscal, vom asigura predictibilitate pentru stimularea mediului de afaceri”

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

Ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, a precizat că Guvernul va continua, prin adoptarea noului Cod Fiscal, să asigure un mediu economic și legislativ stabil și previzibil pentru dezvoltarea și stimularea antreprenoriatului din țara noastră.  Declarațiile au fost făcute miercurea trecută, cu ocazia lucrărilor Consiliului de Administrație și Adunării Generale a Asociației Europene a Artizanatului și Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Noul Cod Fiscal, a susținut ministrul Andrei Gerea, va aduce predictibilitate și stabilitate în mediul economic, subliniind o serie de măsuri care,

 

Persoanele interesate pot depune dosarele pentru închirierea locuințelor noi, în cadrul corpului B de la Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

În vederea soluţionării dosarelor privind repartizarea unei locuinţe cu chirie în cadrul corpului B de la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, autoritatea publică din Mioveni a stabilit criteriile şi punctajele necesare (HCL nr. 24/31.03.2015).
Până în prezent au fost aprobate 21 de dosare (au fost depuse la sediul insituţiei 35, dar cei care constituie diferența nu au întrunit criteriile de acordare).

Patronul Astra S.A., Adrian Florea, vorbește de un grup de interese care ar fi comis falsuri

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

# Acesta arată cu degetul inclusiv spre omul de afaceri  Dan Săndulescu

Adrian Florea a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială, în care solicită suspendarea Hotărârii nr.1/17.04.2015 a Adunării Generale a Acţionarilor SC Astra Pitești până la  soluționarea acțiunii în anulare.
Acționarul majoritar al SC Astra, Adrian Florea, a atacat hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor, acuzând o serie de nereguli de care, din punctul său

 

Grupul care controlează Turism Muntenia cere înlocuirea administratorului judiciar

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

# Acest lucru se întâmplă la doar câteva săptămâni de la desemnarea, în instanță, a acestuia # Se schimbă schimbarea la Turism Muntenia?

Creditorii care au cerut, în repetate rânduri, schimbarea lichidatorului judiciar al S.C. Turism Muntenia, invocând, printre altele, suspiciuni legate  de prietenia lui Nicolae Ivănescu cu familia Motrun şi care  obținuseră, în sfârșit, înlăturarea Art Insolv de la cârma falimentului firmei debitore, sunt puși în fața unei încercări de înlocuire a administratorului numit de instanță.

La împlinirea a 12 ani, Piky, mascota Apă Canal 2000, a fost celebrat de mai mulți elevi ai școlilor argeșene

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

Societatea Apă Canal 2000 SA participă activ la educaţia copiilor în ceea ce priveşte rolul şi importanţa apei, folosirea raţională a acesteia, protejarea mediului înconjurător, respectul pentru natură. In acest scop, a fost  conceput Programul educaţional Piky, care a debutat în anul 2003. De atunci şi până în prezent au avut loc mai multe acţiuni la care au participat elevi din judeţul Argeş.
Așadar, de 12 ani, Piky, mascota societății Apă Canal 2000 SA, face parte din viața elevilor din Argeș implicați în diferite proiecte educaționale.

 

Finanțele Argeş, în război cu SC Puy Trading SRL pentru o creanță de aproape un milion de euro!

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

# Firma omului de afaceri Mihai Dumitru a obținut anularea unei părţi din suma ce i-a fost pusă în sarcină de finanţişti, dar n-a scăpat de dosarul penal aflat pe rolul DIICOT - Pitești

Războiul pe care  Puy Trading SRL îl duce de câțiva ani cu DGFP Argeș (acum, DGRFP Ploiești) a pornit de la un mai vechi raport de inspecție fiscală, prin care firmei omului de afaceri  Mihai Dumitru  i-a fost pusă în sarcină suma de  2,82 mil lei, cifră pe care Finanțele au inclus-o în creanța de peste 4

Mașinile Poliției Argeș vor fi reparate de service-ul lui Constantin Nicolescu

Luni, 25 Mai 2015 14:23

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a scos la licitație contractul pentru servicii de reparare și întreținere a autovehiculelor din parcul auto propriu. Criteriul de atribuire a fost cel al prețului cel mai scăzut. Atribuirea s-a făcut către două firme, ”partea leului” fiind adjudecată de Auto Pro Mond, firmă în care fostul președinte al C.J. Argeș, Constantin Nicolescu, deține peste 90% din acțiuni. L.G.

 

IATSA Ștefănești s-a ales cu o țeapă de peste 660 milioane lei vechi din contractele cu chiriașa Industrial MB Plus

Luni, 18 Mai 2015 23:01

# Debitele urmează să fie recuperate în instanță.

IATSA Ștefănești a formulat, recent, cerere de deschidere a procedurii  generale de insolvență  impotriva SC Industrial MB Plus, societate comercială căreia i-a închiriat terenuri și imobile care au generat  restanțe și penalități de întârziere pe care creditoarea speră să le recupereze inscriindu-se la masa credală a  debitoarei. Dosarul a permit termen pe 28 mai.

Finanțele Argeș - întâlnire cu contribuabilii

Luni, 18 Mai 2015 22:03

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor şi având în vedere modificările legislative intervenite în această perioadă, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o întâlnire cu toţi contribuabilii de pe raza judeţului Argeş, pe următoarele teme:
- Introducerea unor prevederi legale cu privire la noţiunea de „bacşiş” şi obligaţia constituirii „Registrului de bani personali”.
- Obligaţii declarative în ceea ce priveşte impozitul pe venit cu termen de depunere până la data de 25 MAI 2015

 

Se vinde Moara Domnească! Prețul de pornire este de aproape un milion de euro

Luni, 11 Mai 2015 22:45

Celebra moară a Pati Pan Mariano – proiectul de investiții finanțat cu fonduri Phare și dat în folosință în 2004, e  vândut în cadrul procedurii insolvenței firmei debitoare, care nu se vrea  în faliment, ci, iată, încearcă, în această etapă, o reorganizare  a activității. Singura firmă care a venit cu o ofertă de achiziție, până acum,  este Valmo Detal Construct Bascov, care oferă 4 mil. de lei pentru moara propriu-zisă, anexele,  terenul de peste 13.000 de metri pătrați si stația de epurare aferentă.

Șapte firme s-au bătut pentru un milion de euro, la Recea

Luni, 11 Mai 2015 22:44

# Câștigător: Florimar Construct Total, firmă care construiește, printre altele, și Filarmonica Pitești
S.C. Florimar Construct Total S.R.L. este câștigătoarea bătăliei de la Recea, cu miză de un milion de euro. Contractul a fost atribuit la sfârșitul lunii trecute, criteriul  fiind cel al prețului cel mai scăzut.

 

Magiunul de prune Topoloveni, în misiune economică în Suedia

Luni, 11 Mai 2015 21:56

Luna mai a început cu evenimente importante pentru prestigiul și notorietatea Sonimpex Topoloveni, producător al magiunului de prune Topoloveni și dulcețurilor Topoloveana. Luni, 4 mai, a început la Stockholm misiunea economică organizată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Delegația a fost întâmpinată pe aeroport de Excelența Sa, doamna Răduța Matache, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Suediei. Excelența Sa s-a bucurat să revadă singurul producător din industria alimentară românească reprezentant al țării noastre la premiile institutului internațional Monde Selection, cu trei dulcețuri Topoloveana fără zahăr adăugat, procesate dupa o rețetă proprie, care au primit 3 medalii, de argint și bronz.

Analiza activităţii de Inspecţie fiscală din cadrul ANAF - DGRFP Ploieşti în trimestrul I 2015 - trimestrul I 2014

Luni, 11 Mai 2015 21:55

# Diferenţe total sume atrase în creştere cu cca 98,65% faţă de aceeaşi perioada din 2014 (persoane juridice + persoane fizice)
Principalul obiectiv al inspecţiei fiscale în trimestrul I 2015 l-a reprezentat intensificarea măsurilor de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale, activitatea fiind orientată cu precădere către contribuabili cu risc fiscal ridicat pentru administraţia fiscală.
În trimestrul I 2015, inspecţia fiscală din DGRFP Ploiesti a înregistrat creşteri semnificative la principalii indicatori de performanţă, astfel:
• diferenţe total sume atrase (obligatii suplimentare + amenzi + confiscari) – cca 663,838 milioane lei, în creştere cu cca 98,65% faţă de aceeaşi perioada din 2014 (persoane juridice + persoane fizice);
• diferenţe suplimentare de obligaţii fiscale – cca 662,341 milioane lei, în creştere cu cca 98,88% faţă de aceeaşi perioada din anul 2014 (persoane juridice + persoane fizice);

 

Piraterie informatică în contul Direcției Finanțelor Argeș!

Luni, 11 Mai 2015 21:54

În ultimele zile, mai mulți contribuabili din județul Argeș, care își desfășoară activitatea și obțin venituri din domeniul artistic, au primit pe adresa de e-mail un mesaj prin care erau invitați ca până la data de 15 mai 2015 să trimită în format scanat pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza unele informații despre activitatea pe care o desfășoară, precum și despre veniturile estimate a fi obținute.
E-mailul este transmis în data de 02 mai 2015 (zi nelucrătoare) de pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza și este semnat în numele unui șef Administrație Adjunct Inspecție Fiscală,  comunicându-se, totodată, un număr de telefon la care nu se primește răspuns.

Direcția Apelor Argeș Vedea cumpără motorină de peste 50 miliarde lei vechi

Luni, 11 Mai 2015 21:53

Licitație deschisă pe sumă mare, în luna iunie, la Direcția Apelor Argeș Vedea. Mai exact, pe 10 iunie vor fi deschise ofertele pentru achiziția unei importante cantități de motorină, necesară funcționării mașinilor și utilajelor instituției. Licitația este deschisă, criteriul de atribuire fiind cel al prețului cel mai scăzut.
Durata acordului-cadru: 48 luni
Valoarea estimată fără TVA: între 5,138,856  și  5,300,892 RON. Cantitatea minimă care ar putea face obiectul acordului cadru este de 888 tone, iar cantitatea maximă a acordului cadru este de 916 tone.
Frecvența și valoarea contractelor ce vor fi atribuite: se va atribui câte un contract subsecvent pe fiecare an în parte. Valoarea estimată a celui mai mare contract sbsecvent care se anticipează că va fi atirbuit pe durata acordului cadru este de 1.325.223 lei.

 

APIA va lucra în toate weekend-urile, până pe 15 iunie pentru cererile unice de plată a subvențiilor. Problemele sunt, însă, la primăriile din județ

Luni, 11 Mai 2015 21:38

# Marius Stroescu, director executiv APIA Argeș: Degeaba lucrăm noi, la APIA, dacă de la primării nu se eliberează documentele cu care fermierii să vină aici.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) va lucra în toate weekend-urile, până pe 15 iunie, astfel încât toți fermierii să poată depune cererile unice de plată a subvențiilor fără nici un fel de penalitate, a anunțat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Aproape trei sferturi din tractoarele deținute de fermierii români sunt niște vechituri!

Luni, 11 Mai 2015 21:36

# În Argeș, majoritatea tractoarelor noi sunt din China, peste 60% din combine sunt second-hand.

Din datele centralizate la nivelul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), la sfârşitul anului 2013 în parcul de tehnică agricolă din România se înregistrau 191.301 tractoare, 24.622 de combine de recoltat cereale păioase, 152.031 de pluguri, 92.118 grape cu discuri, 74.805 semănători de diferite tipuri, 10.225 prese de balotat și 85.818 remorci de tractor.

 

Pagina 36 din 37

«ÎnceputAnterior31323334353637UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea