Dacia reia lansările de noi modele şi pregăteşte surprize în toamnă

Luni, 20 Iulie 2020 13:16

Automobile Dacia pregăteşte noi lansări la finalul lunii septembrie, în perioada în care era programat Salonul Auto de la Paris – ediţie anulată în acest an din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai probabil, Dacia va prezenta în septembrie noile generaţii ale Logan şi Sandero. Potrivit presei franceze, Dacia pregăteşte o adevărată „revoluţie”, când vom vedea pe lângă noile Logan şi Sandero şi un Lodgy transformat într-un crossover, iar singurul care încă va mai păstra vechea plaformă, va fi, cel mai probabil, utilitara Dokker. Dacia va avea în gamă pe lângă motorizările clasice şi motorizări hibride pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon.

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti - Canale de comunicare disponibile

Luni, 20 Iulie 2020 13:01

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă că, pentru gestionarea eficientă a relaţiei cu clienţii săi, pune la dispoziţia acestora mai multe canale de comunicare, care pot fi utilizate în măsura posibilităţilor utilizatorilor şi în funcţie de tipul de probleme care necesită rezolvare, după cum urmează:
Depunere cereri, sesizări scrise şi alte documente:

 

Simona Bucura Oprescu: „Este anunțată o explozie a prețurilor în perioada următoare”

Luni, 13 Iulie 2020 14:04

Institutul Național de Statistică anunță o explozie a prețurilor în perioada următoare când nici contextul epidemiologic nu ne este favorabil. PSD a inițiat mai multe proiecte de lege pentru plafonarea prețurilor la alimente și medicamente, dar și pentru sprijinirea producătorilor agricoli autohtoni prin acces gratuit la irigații. Însă Guvernul PNL și parlamentarii liberali au refuzat să țină cont de propunerile PSD, atacând pe bandă rulantă la Curtea Constituțională toate inițiativele de sprijinire a cetățenilor și firmelor! Nu vor nici să dubleze alocațiile pentru copii și nici să majoreze pensiile cu 40%, așa cum Parlamentul a decis în urma unei inițiative a PSD! Din cauza încăpățânării și intereselor de partid ale PNL, România riscă acum să treacă de la starea de alertă la starea de austeritate!

Drumul Expres Craiova - Pitești: contract atribuit pe lotul 3

Luni, 29 Iunie 2020 21:58

Asocierea de firme românești SA&PE Construct - Spedition UMB - Tehnostrade a câștigat licitația pentru proiectare ași execuția tronsonului 3 (31,75 km) al drumului expres DX12 Craiova - Pitești. UMB, care este constructor și pe tronsonul 2, a câștigat contractul cu o ofertă de 670 mil lei, circa 67% din valoarea estimată la licitație. Săptămâna aceasta, conform ministrului Transporturilor, ar urma desemnarea câștigătorului și pe Tronsonul 4 (31,88 km).

 

Stadiul lucrărilor de investiţii executate pe domeniul public în 2020, de către Apă Canal 2000 S.A.

Luni, 29 Iunie 2020 21:53

# Iată și lucrările programate în perioada imediat următoare
În anul 2020, SC Apă Canal 2000 SA are prevăzute investiţii pe domeniul public al municipiului Piteşti şi al altor localităţi din aria de operare, din surse proprii ale societăţii. Stadiul lucrărilor la sfârşitul semestrului I 2020 este următorul:

21 de ani de la privatizarea Dacia

Luni, 29 Iunie 2020 21:48

# La Mioveni trebuia să fie fabrică de avioane

Pe 2 iulie 1999, Fondul Proprietății de Stat (FPS) semna contractul de privatizare pentru Automobile Dacia cu grupul francez Renault, aceasta fiind cea mai de succes privatizare de după 1989 realizată de statul român. Au participat Radu Vasile, prim-ministrul României, Radu Sîrbu, președintele Fondului Proprietății de Stat/FPS, Louis Schweitzer, președinte director general, Grupul Renault (Franța), negociatori finali, Constantin Stroe, Manuel Joseph Gomez, Christian Estève

 

SC Apă Canal 2000 SA recomandă folosirea mijloacelor electronice pentru comunicarea cu societatea

Luni, 29 Iunie 2020 14:37

# Plățile se pot face on-line, indexul autocitit poate fi trimis pe WhatsApp
Având în vedere creşterea numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus Covid-19 în judeţul Argeş, SC Apă Canal 2000 SA recomandă clienţilor săi să evite aglomerarea la Ghişeul Unic şi să folosească pentru comunicarea cu societatea şi alte căi, în măsura posibilităţilor, respectiv: poşta electronică la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau fax la nr. 0248 223 540.

Au început lucrările la noua Sală Polivalentă din Pitești

Luni, 29 Iunie 2020 14:34

# Aceasta va avea o capacitate de circa 5000 de locuri
Firma CON-A din Sibiu, declarată câștigătoare a licitației organizată de CNI, a început lucrările la noua Sală Polivalentă, a cărei valoare este estimată la circa 90 de milioane de lei, din care șase milioane reprezintă contribuția de la bugetul local. Noua bază sportivă, cu o capacitate de circa 5000 de locuri, va putea găzdui competiții de nivel național și internațional, precum și evenimente culturale (simpozioane, concerte sau târguri de profil).

 

Silviu Badea, director general Subansamble auto Piteşti: „Prognozele pe care le avem sunt moderat optimiste”

Luni, 29 Iunie 2020 12:26

Silviu Badea, director general Subansamble auto Piteşti (firma mama a grupului GIC Pitesti), afirmă, pentru ZF.ro, că primul semestru din 2020 a avut componentă inedită şi destul de dură pentru industria auto.

Fabricile de componente auto din Argeș respiră greu

Luni, 22 Iunie 2020 14:22

Cinci mari producători de componente auto din România, Autoliv Ro-mâ¬nia, Lear Corporation România, Yazaki Româ¬nia, Faurecia România şi Adient Auto¬motive România, au avut, cumulat, cu 4.869 mai puţini angajaţi în anul 2019 decât în anul precedent, conform date¬lor publice de la Ministerul Finan¬ţelor, centralizate de Ziarul Financiar. Sunt primele date adunate de ZF din ra¬poartele financiare depuse de companii până în prezent, însă dimensiunea restructurărilor ar putea fi chiar mai mare pentru că mulţi producători mari nu au încă bilanţul pe 2019 publicat.  Trendul descrescător va continua și chiar se va amplifica în 2020, din cauza pandemiei, care a dus la scăderi dremetice ale producției de automobile. Județul Argeș este, poate, cel mai afectat de această scădere, pentru că aici funcționează atât Uzinele Dacia, cât și mari producători privați care livrează pentru aceasta.

 

Blocul Arcadia, de pe Centura Piteștiului, din nou, la vânzare... în bloc!

Luni, 15 Iunie 2020 23:24

Executorul Vlad Pisculungeanu (atenție, biroul acestuia s-a mutat, tot pe Bd. Eroilor, dar ceva mai jos, spre intersecția cu Bd. Teilor) anunță o nouă încercare de vânzare, cu totul sau pe bucăți, a proiectului imobiliar de pe Centura Piteștiului, proiect ce, pe vremuri, purta numele ”Arcadia”. Astfel, se vor vinde, pe data de 26 iunie, o serie de terenuri curți-construcții (aferente, de obicei, apartamentelor din bloc) și, la aceeași oră (ora 14.00) se vor licita și cele 78 de unități (apartamente de la parter până la etajul 12), plus 48 de locuri de parcare din subsolul clădirii.

Vești nu tocmai bune de la Mioveni. Dacia a scăzut producția cu peste 40%, în timp ce Ford rezistă, susţinut de Puma

Luni, 15 Iunie 2020 23:21

La nivelul lunii mai, producţia s-a ridicat la aproape 29.400 de autoturisme, în scădere cu circa 40% faţă de perioada similară a anului trecut, în condiţiile în care atât Dacia cât şi Ford au reluat producţia în data de 4 mai, după circa două luni în care ambele uzine au fost oprite din cauza pandemiei. Cifrele sunt îngrijorătoare, dacă ținem cont că pe Platforma Industrială Mioveni își desfășoară activitatea circa 14.000 de oameni.

 

Omul de afaceri Cătălin Spătaru călărește caii mari ai licitațiilor de drumuri din Argeș

Luni, 08 Iunie 2020 23:35

Drumarii județului sunt în stare de alertă, însă nu din cauza COVID 19, ci din cauza licitațiilor, pe bani mulți, din această perioadă. Câștigătorul de etapă este Cătălin Spătaru, managerul General Trust, care a câștigat deja întrecerea cea mai bănoasă și este cap de afiș pentru câștigarea celei de-a doua.

Cătălin Spătaru, câștigătorul unei mega-licitații de asfaltare din sudul județului, în valoare de aproape 700 de miliarde lei vechi!

Titlul proiectului: MODERNIZARE DJ 504 LIM. JUD. TELEORMAN – POPEȘTI - IZVORU- RECEA – CORNĂȚEL – VULPEȘTI (DN65A
Axa/Prioritate de Investiții: 6.1 Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională / Creșterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale și urbane situate în proximitatea rețelei TEN-T prin modernizarea drumurilor județene.

A apărut noua Declarație Unică 2020 - PDF Inteligent

Luni, 08 Iunie 2020 15:09

ANAF a publicat vineri, 5 iunie, noul formular editabil (PDF Inteligent) pentru Declarația Unică privind impozitul și contribuțiile pentru veniturile obținute de PFA și alte persoanele fizice din activități independente, drepturi de autor, chirii, dividende și alți contribuabili.
Declarația se poate completa pe calculator și se poate depune online precum și în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau prin poştă, cu confirmare de primire. Se poate depune online fie prin intermediul serviciului "Spaţiul privat virtual", disponibil pe site-ul www.anaf.ro, fie prin intermediul serviciului "Depunere declarații", disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro pe baza certificatului digital calificat. Noul termen de depunere a Declarației Unice este 30 iunie 2020.

 

Anunţ privind organizarea licitaţiei intermediare pentru vânzarea de masă lemnoasă pe picior și lemn fasonat pentru producția anului 2020

Luni, 08 Iunie 2020 14:55

Organizatorul licitaţiei: Directia Silvica Arges,  str. Trivale nr. 82, Mun. Pitesti, jud. Arges, tel.0248/213434;fax 0248/214099, e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Data şi ora desfăşurării licitaţiei pentru vânzarea de masă lemnoasă pe picior: 18 iunie 2020, ora 10.00.
Data şi ora desfăşurării licitaţiei pentru vânzarea de lemn fasonat: 18 iunie 2020, ora 11.00.
Locul desfăşurării licitaţiei: Sala de sedinte a Directiei Silvice Arges, strada Trivale (langa sediul Directiei Silvice Arges), judetul Arges.
Tipul licitaţiei: licitaţie publică cu strigare. 

Oficial! S-a suspendat proiectul de creștere a capacității de producție la uzina Dacia

Luni, 01 Iunie 2020 14:47

Groupe Renault a publicat, pe 29 mai, planul său de reducere a costurilor fixe cu peste 2 miliarde de euro pe parcursul a trei ani. În acest plan se prevede și reducerea efectivelor cu aproximativ 15.000 de angajați în lume Printre prevederi se numără și suspendarea proiectelor de creștere capacitară planificate în Maroc și România. Dacia avea un proiect de 100 milioane euro pentru creșterea cu 15% a capacității de producție, o parte din el s-a făcut, iar restul se suspendă. Proiectul ar fi trebuit să ducă la 406.000 de mașini pe an capacitate de producție, față de 350.000.

 

Fostul ginere al lui Constantin Nicolescu își vinde terenurile din Topoloveni

Luni, 25 Mai 2020 21:08

# Prețul cerut - 3,5 milioane de euro!!!

Enrico Perini, patronul Romstal, a decis să scoată la vânzate terenurile pe care le deține în Topoloveni, chiar de-a lungul soselei ce leagă orașul de Autostrada București-Pitești. Este vorba de 575.000 m.p., cu o deschidere la această șosea de peste un kilometru. De menționat că terenul a fost trecut, cu ani în urmă, în intravilan, însă omul de afaceri și-a schimbat planurile cu privire la acesta și nu a mai construit, aici, nimic.

România devine, încet, patria SUV-urilor. Cel mai bine vândut SUV de pe piaţa locală rămâne Dacia Duster

Luni, 25 Mai 2020 14:22

La nivelul primelor patru luni ale anului, cel mai bine vândut SUV de pe piaţa locală rămâne Dacia Duster cu aproape 2.500 de unităţi înmatriculate, în scădere cu 21%.
Lansările de noi modele de către toţi constructorii de pe piaţa auto locală dar şi ten¬dinţa din piaţă au făcut din segmentul SUV-urilor, înainte unul de nişă, să devină principala clasă, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Auto¬mobile (APIA) pe baza înmatriculărilor, conform zf.ro.

 

Sectorul de Autostradă Pitești - Curtea de Argeș va avea 19 poduri și 3 noduri rutiere

Luni, 18 Mai 2020 21:44

Pe 11 mai, la sediul Instituției Prefectului Argeș, s-a semnat contractul pentru secţiunea 5 a tronsonului de autostradă Sibiu-Piteşti. Este vorba despre sectorul de autostradă dintre Pitești și Curtea de Argeș. Contractul a fost semnat de directorul CNAIR, Mariana Ioniţă şi de directorul de ţară al companiei Astaldi, Pier Luca Canino.
Conform datelor furnizate de compania Astaldi, sectorul de autostradă din cel mai așteptat proiect de infrastructură din țară va fi unul complex, pe alocuri chiar spectaculos, cuprinzând trei noduri rutiere.

Dacia lansează o ediție specială, la aniversarea a 15 ani pe piața europeană

Luni, 18 Mai 2020 14:02

Dacia sărbătorește 15 ani de la debutul comercial pe piața europeană, ocazie cu care a lansat o ediție specială care a primit numele sugestiv "15 YearsNoua ediție specială este disponibilă pentru o gamă variată de motorizări de pe Duster, Sandero Stepway, Lodgy Stepway și Logan MCV Stepway și include standard o serie de îmbunătățiri care în mod obișnuit sunt disponibile contra-cost.

 

Pagina 36 din 77

«ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea