Tunel de aproape 2 kilometri prevăzut pe Autostrada Pitești-Sibiu

Luni, 07 Mai 2018 13:19

# Termenul de evaluare al ofertelor a început cu o... amânare

19 aprilie 2018, CNAIR SA a publicat în noul Sistem Electronic de Achiziții Publice (SICAP) două anunțuri de intenție privind demararea următoarelor proceduri de atribuire:
1. Proiectare și Execuție Autostrada Sibiu - Pitesti: Secțiunea 1, Sibiu – Boița, Lot 2, km 13+170 - km 14+150 și Secțiunea 2, Boița – Cornetu, km 14+150 - km 44+500

Afaceristul Marian Drăgușin a cumpărat Poșta veche a Piteștiului

Luni, 07 Mai 2018 13:05

Omul de afaceri Marian Drăgușin a dat o nouă lovitură pe piața imobiliară. Acesta a reușit achiziționarea unui imobil fix în buricul orașului.  Este vorba de Poșta veche din Pitești, aflată la km. zero al Piteștiului, în vecinătatea Hotelului Argeș și cea a Hotelului Muntenia. Imobilul nu s-a vândut prin executare silită, ci la inițiativa proprietarului, Compania Națională Poșta Română. Clădirea comercială este situată la intersecția străzilor Doamna Bălașa cu Bdul. Republicii și Piața Muntenia, într-o zonă cu trafic auto și pietonal intens și are un regim de înălțime S+P+2E. Suprafața construită la sol este

 

JAM deschide al patrulea supermarket din Pitești

Luni, 07 Mai 2018 13:04

Veste bună pentru piteșteni. Omul de afaceri Liviu Ionică, patronul JAM, muncește din greu pentru a putea deschide, la sfârșitul lunii mai, al patrulea supermarket din lanțul propriu. Acesta este situat în Găvana, pe strada Lucian Blaga, și este cel mai mare dintre toate, având o suprafață (împreună cu depozitul) de peste 1100 m.p.  Îmbucurător este și faptul că Liviu Ionică este printre puținii români care au rezistat atacurilor comerciale venite din partea lanțurilor de hypermarketuri străine, ba chiar a reușit să se dezvolte, având un magazin de acest fel și în Topoloveni. Așadar, un nou JAM în Găvana, de la sfârșitul lunii mai. Laurențiu Stoica

Fostul sediu PIC, ca și Hypermarketul, din nou, de vânzare

Luni, 30 Aprilie 2018 22:11

# Nu se mai pune preț, se așteaptă ”Oferte de achiziție”
Preluat, după apariția problemelor penale ale fraților Penescu (patronii PIC) de grupul de firme SUCCES, clădirile, incluzând corpul de birouri precum și hypermarketul sunt, din nou, de vânzare.  Lichidatorul (CITR București) prezintă, pe pagina proprie de internet, cu lux de amănunte, oferta de vânzare. Iato-o:

 

Târgul AGRO Pitești - un eveniment de anvergură internațională

Luni, 30 Aprilie 2018 22:09

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc cea de a III-a ediție a Târgului de Echipamente și Utilaje Agricole AGRO PITEȘTI. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș în perioada 26 - 29 aprilie 2018, în incinta Complexului Comercial Jupiter City - Carrefour. Pe parcursul acestor zile au fost prezenți, alături de George Caval, președinte CCIA Argeș, și de echipa sa, numeroși invitați de marcă, ambasadori, miniștri, parlamentari, europarlamentari, primari, oficialități județene și locale. De asemenea, Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, a participat la deschiderea oficială a Târgului de Echipamente și Utilaje Agricole Agro Pitești. 

Un producător turc de componente pentru industria auto își deschide o fabrică la Pitești

Luni, 30 Aprilie 2018 14:50

Opsan, producător turc de componente pentru industria auto, a închiriat 5.000 de metri pătrați în CTPark Pitești, unde își va deschide prima fabrică din România, reiese dintr-un anunț al Dunwell Industrial Brokerage.
Înființață acum mai bine de 55 de ani, Opsan furnizează componente și ansambluri metalice de înaltă tehnologie, fiind unul dintre liderii industriei de componente auto din Turcia. Expertiza companiei vizează în special: caroserie și componente șasiu, scaune și piese de interior, proiectare și fabricare de scule și dispozitive. Clădirea închiriată va fi construită special pentru Opsan, conform specificațiilor tehnice indicate de chiriaș.

 

Bunurile societății Buiding Astrom, de sute de mii de euro, scoase la vânzare de lichidator

Luni, 23 Aprilie 2018 14:21

# CITR a scos la vânzare din averea debitorului - terenuri, apartamente, clădiri sau mașini

În noiembrie 2017, Tribunalul Specializat Argeș a decis intrarea în faliment a societății Building Astrom. Firma deținută de omul de afaceri Marian Drăgoi s-a recunoscut în incapacitate de plată şi a formulat cerere de deschidere a procedurii generale de insolvenţă în 2015. La doi ani distanță, Buiding Astrom a intrat în faliment după ce instanța a infirmat planul de reorganizare propus de debitor. Peste 130 de creditori au de recuperat circa 25 de milioane de lei. 

S-au modificat regulile pentru aplicarea impozitului pe veniturile microîntreprinderilor şi impozitului pe profit

Luni, 23 Aprilie 2018 14:17

Din 01.04.2018 microîntreprinderile au posibilitatea de a opta să aplice prevederile Titlului II - „Impozitul pe profit” din Codul fiscal, cu îndeplinirea concomitentă a unor condiţii legate de valoarea capitalului social şi a numărului de salariaţi.
Prin excepţie de la prevederile art. 47 alin. (1), microîntreprinderile care au subscris un capital social de cel puţin 45.000 lei şi au cel puţin 2 salariaţi pot opta, o singură dată, să aplice impozit pe profit, începând cu trimestrul în care aceste condiţii sunt îndeplinite cumulativ, opţiunea fiind definitivă. Calculul şi plata impozitului pe profit de către microîntreprinderile care optează să aplice impozit pe profit se efectuează luând în considerare veniturile şi cheltuielile realizate începând cu trimestrul respectiv.

 

Mai multe persoane aflate în custodia Penitenciarului Mioveni au participat la „Bursa locurilor de muncă”

Luni, 23 Aprilie 2018 14:10

# La acțiune au participat 92 de firme cu peste 1600 de posturi vacante în Argeș
Pe 20 aprilie, AJOFM Arges a organizat Bursa generală a locurilor de muncă, acțiune organizată în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și al agenților economici. Locul de desfășurare a acesteia a fost la Sala Sporturilor din Pitești, precum și la sediile agențiilor locale din Câmpulung, Curtea de Argeș și Topoloveni, la acțiune participând un număr de 92 firme, cu 1.618 posturi vacante, dar și 1.630 persoane interesate în găsirea unui loc de muncă.

Proiectarea şi execuţia Autostrăzii Pitești-Sibiu au fost scoase la licitaţie

Luni, 23 Aprilie 2018 12:32

Începe lupta pentru Autostrada Pitești-Sibiu! Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat joi, în noul Sistem Electronic de Achiziţii Publice (SICAP), două anunţuri de intenţie privind atribuirea lucrărilor de proiectare şi execuţie a unor secţiuni totalizând 68 de kilometri, primii care vor fi construiți din marea lucrare.
„Principalele lucrări pe aceste secţiuni prevăd construirea a 9 tunele cu o lungime de 4,95 km, a 51 de structuri cu o lungime totală de aproximativ 10,91 km, precum şi consolidarea de versanţi\susţinere corp autostradă pe o lungime de aproximativ 14.000 de metri liniari”, se precizează într-un comunicat al CNAIR

 

Bursa generală a locurilor de muncă, 20 aprilie 2018

Luni, 16 Aprilie 2018 13:59

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș organizează, în data de 20.04.2018 Bursa  Generală a locurilor de muncă. Acțiunea  va avea loc la Sala Sporturilor  din Pitești, începând cu ora 10:00, precum și la sediile agențiilor locale pentru ocuparea forței de muncă din Câmpulung, Curtea de Argeș și Topoloveni.
Prin această manifestare de corelare a cererii și a ofertei de forță de muncă, se va oferi posibilitatea celor aflați în căutarea unui loc de muncă, de a se întâlni în mod direct cu agenții economici angajatori și de a purta discuții preliminare înaintea interviului propriu- zis, scopul final al acțiunii fiind angajarea unui număr cât mai mare de persoane pe locuri de muncă în conformitate cu pregătirea lor profesională.

Dacia are un nou director general

Luni, 16 Aprilie 2018 13:56

Groupe Renault a anunțat nominalizarea lui Antoine Doucerain în funcția de Director General al Automobile Dacia și Director General al Groupe Renault România, de la 1 mai 2018.
Acesta îi va fi subordonat lui Nicolas Maure, director de operațiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia, din care face parte și România. Antoine Doucerain îl înlocuiește pe Yves Caracatzanis, „care va prelua o altă funcție în cadrul Groupe Renault”, potrivit comunicatului. Nicolas Maure, director de operațiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia, a precizat: „Groupe Renault este o companie importantă în România, o companie care reușește.

 

Întâlnire cu contribuabilii pe tema întocmirii şi depunerii situaţiilor financiare anuale la Curtea de Argeș

Luni, 16 Aprilie 2018 13:29

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice – Argeş organizează miercuri, 18 aprilie, începând cu ora 12.00, în sala de şedinţe a Primăriei Curtea de Argeș, o întâlnire cu contribuabilii din municipiu si localitatile invecinate. Aceștia vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile anuale la unitaţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice pentru anul 2017.

În atenția investitorilor: complexul Mojo Beach este de închiriat

Luni, 02 Aprilie 2018 12:40

Pe un site de specialitate, Complexul Mojo Beach este de închiriat... cu 80 de euro. Nu se specifică pentru ce perioadă este trecut prețul, mai degrabă pentru o zi decât pentru o lună, așa cum se trece de obicei. Cert este că doritorii vor găsi înțelegere, pentru că, așa cum scrie și în anunțul respectiv, totul este discutabil la fața locului. Iată însă descrierea făcută de proprietari:
Pretul este orientativ. Cel mai bine este sa veniti sa-l vedeti pentru o impresie obiectiva.
Suprafata: 36.500m2

 

Finanțele Publice Argeș - întâlnire de lucru cu Asociația Oamenilor de Afaceri

Luni, 26 Martie 2018 13:41

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, prin directorul Lucreţiu-Ioan Tudor alături de directoarea adjunctă Gabriela Ionescu, a luat parte, pe 21 martie, la o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai Consiliului Director și ai executivului Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș.
Această inițiativă a venit în susținerea realizării obiectivului principal al AOA Argeș, acela de a susține dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri și a parteneriatului public privat. Discuțiile au fost concentrate în principal pe stabilirea de întâlniri semestriale între reprezentanții celor două instituții, în scopul îmbunătățirii colaborării și comunicării dintre acestea.

Producţia de Dacii, la Mioveni, în februarie a crescut cu 7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Luni, 26 Martie 2018 13:37

# Duster, cel mai căutat model

Uzina Dacia din Mioveni a produs în primele două luni din 2018 56.666 de vehicule, potrivit unui anunţ al companiei. Producţia în luna februarie a crescut cu 7,11% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând de la 26.108 vehicule la 27.964 vehicule. Pe primele două luni din 2018, producția uzinei DACIA de la Mioveni a fost de 56.666 vehicule.
Pe modele, potrivit ACAROM, producția se prezintă astfel:

 

MedLife achiziționează rețeaua Solomed din Argeș

Luni, 26 Martie 2018 12:36

MedLife, cel mai mare jucător din sectorul privat de sănătate, a preluat pachetul majoritar de 80% din Solomed, un grup de clinici de servicii medicale prezente pe piaţa din Piteşti, Costeşti şi Curtea de Argeş, înfiinţat de un medic. MedLife, companie cu o capitalizare bursieră de 757,3 milioane lei, îşi face astfel intrarea pe piaţa din Argeş, în contextul în care strategia marilor jucători din sectorul medical privat urmăreşte extinderea businessului în zone în care sunt deja prezenţi sau în oraşe în care nu au acoperit încă piaţa, prin achiziţiile afacerilor locale construite de medici.

Facturile de energie termică se pot achita în șase casierii sau prin virament bancar

Luni, 26 Martie 2018 12:30

SC Termocalor Confort SA anunță abonații că au la dispoziție mai multe centre unde pot achita facturile de energie termică pentru apă caldă și încălzire. De asemenea, plata se poate efectua și direct în conturile Libra Bank, Raiffeisen Bank sau Trezoreria Municipiului Pitești.
Casieriile sunt dispuse după cum urmează: Calea București (casierie centrală), Găvana III - PT 907, Centru - PT 510,  Trivale - PT 602, Războieni - PT 802, Prundu - PT 1006

 

Alcadibo a scăpat de insolvență pentru că Dalina a renunțat la plângere

Luni, 19 Martie 2018 15:01

Așa cum am mai scris pentru că nu a achitat bani pentru… fier, Tribunalul Specializat Argeș a deschis insolvența Alcadibo Trading firma omului de afaceri Constantin Pănescu, Alcadibo Trading SA, societate care se ocupă de „distribuţia de echipament electric de joasă tensiune şi de materiale pentru instalaţii electrice“, după cum susţine pe site-ul propriu, a intrat în procedură de insolvență. Gheorghe Drăghici, administratorul firmei Mondo Impex Dalina din Ștefănești  a cerut, pe 16 octombrie, la Tribunalul Specializat Argeș, insolvența Alcadibo Trading.

Agenții economici au obligația de a încheia contracte de salubrizare

Luni, 19 Martie 2018 15:00

S.C. SALUBRITATE 2000 S.A. solicită agenților economici care își desfășoară activitatea în zona deservită și care nu dețin contracte de prestări servicii de salubrizare să întreprindă demersurile necesare pentru încheierea acestora, în conformitate cu prevederile Legii serviciului de salubrizare a localităților nr. 101/2006.
În acest sens, cei în cauză, sunt invitați la sediul din str. Târgul din Vale nr. 25 (Serviciul Producție) în vederea încheierii contractelor.

 

Pagina 50 din 77

«ÎnceputAnterior41424344454647484950UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea