Cătălin Rădulescu, demisie din fruntea PSD Diaspora. De la Diaspora - el, de la Parlamentare - s-ar putea - ei!

Luni, 05 Septembrie 2016 13:07

# Cătălin Rădulescu:  ”Nu vreau să fiu părtaș la eșec!” # Cătălin Rădulescu: ”Am încercat să dau tot ce e mai bun din mine, să insuflu dorința de a schimba mentalitatea negativă a românilor față de PSD…”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a decis să îşi anunţe decizia de a demisiona din fruntea PSD Diaspora pe facebook. Acesta a spus că preferă să se concentreze pe activitatea din Parlament şi pe cea din organizaţia PSD Argeş. Nu se știe însă cât va mai putea face acest lucru, deoarece statutul partidului prevede eliminarea persoanelor cu condamnări, iar deputatul PSD numai ce a primit una, e drept, în primă instanță.

 

Bebe Ivan: ”Consiliul Judeţean a fost o vacă de muls pentru multe societăţi comerciale care au obiect de activitate transport agregate balastieră sau chiar asfalt…”

Luni, 05 Septembrie 2016 12:49

# Secțiune, fără anestezie, prin viața politică și economică a județului cu primarul din Băbana # Bebe Ivan: ”Este o verigă slabă la CJ… le e frică să semneze documentele!! De ce nu le e frică atunci când semnează pentru ridicarea salariului?” # Bebe Ivan: ”L-am ajutat pe Gerea şi ne-a minţit că vom primi material de construcţii pentru persoanele care au avut casele inundate în 2014. Cine l-a mai văzut prin Băbana?”

Și a fost ”Ziua Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului” - ediția a X-a

Luni, 05 Septembrie 2016 12:43

Sâmbătă, 3 septembrie, începând cu ora 11.00, la Muzeul Golești, sub un soare binevoitor, a început  ”Ziua Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului” - ediția a X-a. La întâlnirea Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului de la Muzeul Golești au fost invitate să participe, pentru a își face cunoscut publicului larg specificul zonei, și primăriile din județul nostru, în cadrul a nouă standuri reprezentând arealuri ale Argeșului, în Parcul Goleștilor, unde să își expună produsele culinare specifice și folclorul tradițional.
Cu acest prilej, au fost premiați 51 de tineri argeșeni cu rezultate excepționale la învățătură și în domeniul sportiv, precum și cei 14 finaliști ai concursului ”Cea mai

 

Un gunoi, mai multe gunoaie... Primarul din Moșoaia răspunde, cu eleganță, atacurilor murdare venite din partea unui consilier local

Luni, 05 Septembrie 2016 12:40

# Florea Ene: ”Gunoiul este un atribut al civilizației...”

Război mediatic mare pentru... gunoiul din Moșoaia. Un consilier local nu mai are somn noaptea de grija gunoiului din localitate, drept pentru care umblă, atât fizic, pe la instituțiile de presă din județ, cât și virtual, pe facebook. Semn, totodată, că are și foarte mult timp liber la dispoziție, deși încearcă din răsputeri să arate că e o persoană ocupată și cu ocupații chiar onorabile.

Piteștiul a devenit raiul samsarilor de rable din Germania

Luni, 05 Septembrie 2016 12:35

# Cu doar 200 de lei, lângă Târgul Săptămânal, kilometrajul se dă înapoi cu cât vrea clientul

Mașini vechi de 8-12 ani stau înșirate, frumos, pe strada de la intrarea în Târgul Săptămânal. Cu sutele. Alte sute sosesc sâmbătă noapte sau duminică dimineață, pentru sesiunea de week-end. Spălate, polishate, lustruite, cu Coca-cola pe cauciucuri și silicon pe bord. Sunt preferate mașinile nemțești: BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel, Audi. Și 99% au kilometrajele aranjate, cele mai multe chiar la unitățile service din zonă.

 

Trei, Doamne, și poate niciunul, din partea PNL, la Parlamentul României

Luni, 05 Septembrie 2016 12:23

# Iani Popa, deși primul pe lista pentru Senat, ar putea rămâne șomer…
”Stupiză” de proporții oarecum așteptate, în urma jongleriilor interne ale PNL Argeș pentru deciderea listei de candidaturi la Parlament. Săptămâna trecută, o primă versiune  a listei a reușit să îi umple, pe majoritatea membrilor de partid cu funcții de conducere, de draci. Și asta pentru că oamenii au venit cu anumite propuneri în minte și pe hârtie, și au plecat cu propunerile… șefilor. Mai pe scurt, iată cum arată lista de parlamentare, versiunea 1.1 a PNL Argeș:

Gheorghe Voicu taie în carne vie cu privire la fosta conducere PSD-istă a comunei

Luni, 05 Septembrie 2016 12:16

# Interviu cu primarul comunei Bârla # ”Am găsit lucrările reîncepute la o bază sportivă în care se băgaseră, cu opt ani în urmă, aproximativ 8 miliarde de lei… în 2016, au construit fosă septic, deși avem sistem de canalizare…”

Gheorghe Voicu este singurul candidat liberal care a reușit să penetreze monopolul dețiunut de PSD pe valea râului Cotmeana. Un bărbat tânăr, însă cu experiență politică și cu ambiții mari. Absolvent a două facultăți, deci un om pregătit. Așa cum se va vedea în interviul de mai jos, déjà cunoaște realitățile stringente ale localității, știe ce trebuie făcut în viitor, ce trebuie îndreptat. Este destul de rezervat în afirmații, însă hotărât să treacă la fapte.

 

Lansare de carte-document la Biblioteca Județeană Argeș

Luni, 05 Septembrie 2016 12:11

Asistență numeroasă, prezidiu emoționat - vineri, 2 septembrie - cu prilejul lansării lucrării științifice - ”Grupul operativ de acoperire Rucăr-Bran” (Editura ”Miliară”, 2016).
Autorii - lectorul univ. dr. Cornel Popescu, directorul Muzeului Județean Argeș, și dr. Cornel Țucă, cercetător la Arhivele Militare din Pitești – au fost susținuți cu discursuri de întâmpinare elogioase. S-au exprimat, în acest registru, gazda și moderatorul evenimentului – Octavian Mihail Sachelarie, directorul Bibliotecii Județene Argeș, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean – Simona Brătulescu - și deținătorul anterior al funcției – Constantin Polexe, prefectul județului – Cristian Soare, primarul orașului

Situație incredibilă la Bradu!!! Florin Frătică inițiază proiecte de hotărâri, ca primar, apoi le votează, tot el, ca și consilier local

Luni, 29 August 2016 22:35

# Unic! Ședință maraton, de două zile, din cauza scandalurilor pe bugetul comunei!

Comuna calamitată Bradu se scaldă într-o promiscuitate în care, probabil, doar mascații mai pot intra fără efecte secundare. Numeroase recorduri mondiale, de lipsă de administrație sau de abuzuri, fizice, psihice sau în cont s-au consemnat aici. Și se vor mai consemna și de acum încolo, că e loc, Doamne ferește! Un record, spre exemplu, este atins de interimatul din Primărie: primarul este interimar, viceprimarul este interimar (Frătică a desemnat un vice interimar, cât timp este el primar interimar),

 

Deputatul Mihai Deaconu, tăvălit serios, cu prietenie, de doi primari argeșeni

Luni, 29 August 2016 22:35

#  Ion Dumitru, primar Albota: ”Domnu` deputat, la ce partid mai sunteți?” # Dumitru Voicu, primar Micești: ”0,00 cât la sută o să luați în toamnă, cu partidul, la parlamentare?”

În cadrul Colegiului Prefectural care a avut loc, săptămâna trecută, la Curtea de Argeș, deputatul Mihai Deaconu a avut o intervenție aproape sinucigașă. Acesta s-a chinuit, la sfârșit de mandat, să explice participanților de ce nu i-a putut ajuta prea mult pe primari, din postura pe care o deține.

Locul 35 din 42 pe țară. Atât au muncit senatorii și deputații argeșeni în Parlamentul României!

Luni, 29 August 2016 22:31

# Situație dezastruoasă a activității parlamentarilor din Argeș

Situație de infarct în privința (ne)muncii parlamentarilor noștri. Luna august a venit cu o secetă prelungită, dar și cu o nouă raportare a Indicelui Activității Parlamentare. Mai pe românește, cât au muncit, în cifre, aleșii fiecărui județ.
Pentru monitorizarea activității parlamentare a fost creat un indice cu ajutorul căruia s-a clasificat activitatea deputaților și senatorilor în actualul mandat, dar și a grupurilor

 

De capul său și fără știrea partidului, deputatul PSD Mircea Drăghici propune soluții fantasmagorice pentru viitoarea (fostă) stațiune Molivișu

Luni, 29 August 2016 22:29

Mircea Drăghici, deputatul tău (și al tău, și al tău, și al tău...), invitat de prefectul Soare la ședința de Colegiu Prefectural de săptămâna trecută, a ținut să iasă în evidență, ca și colegul său de Parlament, Mihai Deaconu. Și, tot ca și acesta, a dat cu nuca-n perete atât de tare, încât toată lumea a  rămas cu gura căscată.
Să începem cu exprimarea deputatului, una total nefericită: ”Eu nu am venit cu probleme aici, am venit cu soluții” – a menționat domnul deputat în deschidere, de parcă primarii care îl ascultau veniseră cu problemele lor, de-acasă, ai dracu oameni, să îi încarce negativ pe cei prezenți.  Toată lumea a înjurat de două-trei ori în barbă. Lui

Debandadă totală la piața CNCD, sub privirile blânde ale poliției

Luni, 29 August 2016 22:24

# Piața CNCD, de pe strada Depozitelor, aproape că s-a mutat în stradă, iar poliția întârzie să apară

În vreme ce vedem prin spațiul public tot felul de critici mai mult sau mai puțin sustenabile cu privire la piața pe care municipalitatea vrea să o amenajeze în parcarea Bowling, iată că la doar câțiva metri de această zonă vedem o debandadă totală despre care nimeni nu pomenește nimic. Chiar dacă acea zonă reprezintă un risc major din punct de vedere al traficului rutier, iată că nimeni nu ia măsuri. Vedem pe alții că se îngrijorează, într-un mod mascat, am putea spune, de cum va arăta noua piață de

 

Primarul din Băbana, disperat de problemele întâmpinate în procesul cu romii din Costești

Luni, 29 August 2016 22:22

#  Bebe Ivan: ”Am în cont, vă jur, 21.000 lei, banii întregii comune, iar taxa de timbru e 700 de milioane! De unde să o plătesc?!!!”

Edilul șef din Băbana, Bebe Ivan, caută, disperat, soluții financiare pentru a putea continua litigiile în care instituția este, vrând-nevrând, implicată. În scandalul județean ”Șanțul”,în care romii din Costești au săpat, pe unde au apucat, kilometri de șanțuri, după care au invadap primăriile cu facturi la plată, Primăria Băbana a ieșit serios avariată.

Bibliotecara de la castel și lumea generației ”Z”

Luni, 29 August 2016 22:16

# Interviu cu directorul-adjunct al Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu” Argeș, dr. MIHAELA VOINICU

Prezență discretă, zâmbet timid, o delicatețe prevăzătoare și mătăsoasă, după tipicul de la curțile vechi. Poate și pentru că și-a trăit copilăria într-un castel adevărat, din Transilvania, cu turnuri și șanț de apărare. Acolo funcționa biblioteca din orașul în care răsunau trei graiuri distincte și băteau clopotele a șapte biserici creștine. Deși nedezlipită de bibliotecă, a avut o relație specială cu matematica. Vedea metafore acolo unde alții văd înfiorătoare calcule și inaccesibile geometrii. După desăvârșirea

 

Ducele de Albota: ”Vine o doamnă cu mustăcioară să își dea importanță... și să mă umple de draci!”

Luni, 29 August 2016 22:09

# Autorizarea producătorilor agricoli, stress-ul primarilor

Printre problemele ridicate, la ședința cu primarii de săptămâna trecută, s-a numărat și cea a autorizării producătorilor agricoli. De fapt, s-a pus mai mult problema responsabilității participanților la întocmirea acestor dosare, pentru că reprezentanții Camerei Agricole vin la fața locului, constată, controlează, însă de semnat, semnează primarul. Cu toate responsabilitățile care decurg din aceasta, primarul fiind, conform legislației în vigoare, președintele comisiei. Ion Dumitru, primarul din Albota, a ridicat

,,Festivalul Omeniei” de la Bogați a reunit mii de oameni

Luni, 29 August 2016 21:52

#  Duminică, după amiază, centrul comunei Bogaţi a fost asaltat de mii de oameni veniţi să ia parte la sărbătoarea anului din zonă, la ziua comunei Bogați, desfășurată sub genericul ,,Festivalul Omeniei”

Cetățenii comunei Bogați au demonstrat, și anul acesta, că știu să petreacă și, totodată, conform genericului sărbătorii, sunt omenoși și primitori.  Ziua comunei Bogați, desfășurată sub genericul de ,,Festivalul Omeniei” a reunit,  duminică, 28.08.2016, mii de oameni veniți, din toate colțurile județului și nu numai, să ia parte la una din cele

 

Distracţie, voie bună şi muzică pentru toate gusturile la Ziua Comunei Bascov

Luni, 29 August 2016 21:41

Mare sărbătoare la sfârșit de vară, în comuna Bascov! Duminică, 28 august, pe platoul islazului Aninoasa din satul Brăileni, a avut loc ediţia a X-a a celei mai mari şi mai importante manifestări cultural-artistice din localitate – Ziua Comunei Bascov.
Şi în acest an, administraţia locală, în frunte cu edilul Gheorghe Stancu și Lorena Toma, managerul Casei de Cultură Bascov, au dorit să le ofere locuitorilor comunei o zi plină de surprize și bucurie, cu nume mari ale muzicii populare româneşti.

Senatorul Șerban Valeca, evaziv cu privire la soarta celor doi deputați cercetați penal

Luni, 22 August 2016 13:20

# Șerban Valeca: ”...Nu cunosc, încă nu am analizat, vom decide...”

Președintele PSD Argeș, senatorul Șerban Valeca, nu a reușit să răspundă cu subiect și predicat la întrebarea dacă cei doi cercetați penal ai partidului, deputații Mircea Drăghici și Cătălin Rădulescu se vor mai regăsi pe listele parlamentare de la sfârșitul anului. Potrivit Codului de eticã al partidului, social democraţii care au probleme cu legea nu pot candida pentru funcţii publice sau politice. În Argeş, cei doi deputaţi se aflã într-o situaţie similarã. Cãtãlin Rãdulescu a fost condamnat, în primă instanță,  la 1 an şi

 

Proiectul sălii polivalente din Piteşti prinde contur

Luni, 22 August 2016 13:17

# Primarul Cornel Ionică a adus în atenţia publică proiectul viitoarei săli polivalente

Municipiul Piteşti, deşi face parte din rândul oraşelor dezvoltate din România, încă nu beneficiază de o sală polivalentă. Sigur că putem spune că nici performanţa sportivă nu a excelat în Piteşti, dar şi condiţiile au fost pe măsură, dacă privim către Sala Sporturilor, care, din clipă în clipă, stă să se prăbuşească.
În acest sens, actuala conducere a primăriei a comandat un proiect pentru o sală polivalentă, despre care primarul Cornel Ionică spune că ar putea fi cea mai modernă din ţară.

Incident de proporții la Priboieni! Primarul localității, Sorin Lupu, a tras 35 de focuri!

Luni, 22 August 2016 13:06

# ”Arma” are o vechime de câțiva ani buni și nu a fost, deocamdată, înregistrată

Primarul din comuna Priboieni, Sorin Lupu, șochează din nou! Acesta a tras cu o armă care, după cum susține chiar domnia sa, este neînregistrată. Arma are 35 de focuri și, culmea, nu produce urmări adverse. Din contră, este recomandată în cazul ”durerilor de cap, de măsele, de șale sau chiar de suflet”, așa cum este scris pe instrucțiunile de folosire...

 

Pagina 392 din 493

«ÎnceputAnterior391392393394395396397398399400UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea