Ancheta

Trei locuitori ai străzii Aleea Seneslau, prezenți la procesul lui Tudor Pendiuc

Marţi, 29 Mai 2018 23:16

Încă o amânare în dosarul drumului asfaltat ilegal la solicitarea lui Tudor Pendiuc. Pe 24 mai, la Tribunalul Argeș, în dosarul în care fostul primar al Piteștiului a fost trimis în judecată pentru asfaltarea ilegală a drumului care duce la vila fostei sale secretare, au fost citați, pentru a fi audiați de către judecător, patru locuitori de pe strada „problemă” – Aleea Seneslau.
Deși, trei dintre aceștia au fost prezenți în sala de judecată, procesul a fost amânat din cauza lipsei apărătorului inculpatului Mircea Braniște, directorul ADP Pitești. Lipsa avocatului a fost motivată de faptul că acesta participa la aceeași oră la un proces desfășurat la Curtea de Apel Pitești, solicitând amânarea procesului cu câteva ore.

 

De la achitare, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa şi un asistent universitar de la UPIT au fost condamnaţi definitiv

Luni, 21 Mai 2018 22:06

Mirela-Isabela Popescu, asistent universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității din Pitești,  și Petre Mustaţă, preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa”, au fost condamnați definitiv pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la trafic de influență. Tribunalul Argeş a judecat dosarul, iar în decembrie 2017, a dispus achitarea celor doi inculpaţi. Imediat după sentinţă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a atacat decizia. Procesul s-a mutat la Curtea de Apel Piteşti, acolo unde magistraţii au întors decizia, pe 15 mai, condamnându-i pe cei doi.

Dosar penal pentru furt și purtare abuzivă în urma incidentului de la Centrul Bascovele

Luni, 14 Mai 2018 13:27

# În urma anchetei interne, directoarea Maria Cîrstea a fost sancționată cu reducerea salariului cu 10%, timp de trei luni # Dispus la solicitarea ministrului Olguța Vasilescu, corpul de control al Agenției Naționale de Plăți și Inspecție Socială a formulat mai multe recomandări conducerii Centrului Bascovele # În urma incidentului, Direcția pentru Protecția Copilului Argeș a primit o amendă de circa 6.000 de lei

Recent, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Bascovele, unitate aflată în subordinea Consiliului Județean Argeș, s-a aflat în mijlocul unui scandal, după ce în presa națională au apărut informații potrivit cărora agentul de pază al instituției ar fi bătut

 

Nereguli pe bandă rulantă comise de angajații DGASPC Argeș

Luni, 14 Mai 2018 13:20

# Infirmier de la Protecția Copilului Argeș condamnat definitiv pentru purtare abuzivă

Pe 18 aprilie, Curtea de Apel Pitești s-a pronunțat în dosarul în care un infirmier (foto) din cadrul DGASPC Argeș era acuzat că a agresat trei copii instituţionalizaţi, cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani. Instanța i-a respins apelul lui Alin Giani Martin. Acesta a fost condamnat definitiv la un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare. Cu toate că infirmierul a fost mutat până la terminarea cercetărilor de la un centru pentru copii la un centru pentru adulţi, după condamnarea acestuia conducerea DGASPC Argeș urmează să îi rezilieze contractul de muncă.

Ministerul Mediului supraveghează situația deșeurilor de la Ștefănești

Luni, 14 Mai 2018 13:18

# Nereguli descoperite la o altă societate ce desfășoară activități de colectare a deșeurilor nepericuloase

Ministerul Mediului s-a autosesizat față de situaţia îngrijorătoare a deşeurilor depozitate direct pe pământ în zona Gării Florica din Ştefăneşti. La începutul lunii mai, din dispoziția viceprim-ministrului Grațiela Leocadia Gavrilescu, ministrul Mediului, o echipă comună de control, formată din comisari ai Gărzii Naționale de Mediu (GNM) – Comisariatul General și reprezentanți ai Corpului de Control al Ministrului, s-a deplasat în localitatea Ștefănești pentru a verifica dacă au fost îndeplinite măsurile dispuse Societății Comerciale CXA ECO PLAST CLEAR SRL cu ocazia controalelor precedente.

 

Pagina 213 din 408

«ÎnceputAnterior211212213214215216217218219220UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea