Continuă „războiul” dintre CNCD și Publitrans pentru posesia automatelor de bilete din Pitești

Luni, 14 Ianuarie 2019 22:04

A început lupta pentru automatele de bilete la Pitești! CNCD, firma omului de afaceri Constantin Scarlat, și Horea Tudor Vușcan, patronul Alien Concept SRL, au cerut în instanță societății Publitrans restituirea automatelor de bilete și plata unor despăgubiri uriașe. În schimb, Publitrans a obținut o primă victorie: cererea lui Vușcan a fost respinsă.

 

Ministerul Transporturilor: „Administrarea Gării din Curtea de Argeș nu poate fi transmisă către municipalitate”

Luni, 14 Ianuarie 2019 21:59

# Pe 18 decembrie, contractul de reabilitare a gării a fost scos din nou la licitație

Compania Naţională de Căi Ferate CFR – SA, prin Sucursala Regională CF Craiova, a scos din nou la licitaţie, pe 18 decembrie, un contract pentru  „Reparaţii, reabilitare şi restaurare clădire călători din staţia C.F. Curtea de Argeş (expertiză şi DALI - clădire monument istoric)”. Această licitație este anunțată periodic încă de la sfârșitul anului 2017, însă inutil ținând cont că, până în prezent, nu a existat nicio societate interesată de lucrare. Valoarea estimată a contractului este de  65.500 lei, iar durata lui este 24 de luni din care execuție propriu-zisă două luni.

ULUITOR!!! PNL Argeș se laudă cu… eșecurile de anul trecut!

Luni, 14 Ianuarie 2019 21:47

# Un cetățean, pe Facebook, despre liberali: „Stați, mă, cuminți!”

PNL Argeș nu s-a remarcat, prin nimic, anul trecut. Sau, altfel spus, s-a remarcat prin nimicul făcut anul trecut. Și cum nici un nimic nu poate rămâne  în anonimat, iată, liberalii argeșeni se laudă cu acesta. Pe pagina de facebook a PNL Argeș a apărut un fel de dare de seamă, penibilă, în care reprezentanții județeni scot în față, la realizări… tocmai acest nimic.

 

Platformă digitală pentru locurile de parcare din Pitești

Luni, 14 Ianuarie 2019 21:07

O metodă simplă de afla locurile de parcare libere din Piteşti a fost pusă la dispoziţia cetăţenilor, de Primăria Piteşti. A fost lansată platforma online www.parcaripitesti.ro, cu ajutorul căreia, cei interesaţi pot vedea ce locuri de parcare de reşedinţă au rămas neocupate.
„La început de an bifăm o premieră cu care sperăm să facem un pas înainte către digitalizarea activității în orașul nostru. Platforma online www.parcaripitesti.ro vine în sprijinul cetățenilor pentru a putea vizualiza în timp real locurile de parcare de reședință, cât și modificările care se fac odată cu achitarea abonamentelor de către utilizatori”, a menționat viceprimarul Sorin Apostoliceanu pe contul său de socializare.

Victor Ponta, la vizita de la Pitești: „Liderii PSD din Argeș sunt în concursul: cine e mai obedient cu Dragnea”

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:26

Prezent la Pitești, la o întâlnire de lucru cu membrii partidului Pro România Argeș, Victor Ponta a vorbit despre relațiile pe care le are cu primarii din Argeș, dar și despre foștii săi colegi din PSD. „Am rămas  în relații bune cu primari din județul Argeș, pe care îi respect și atunci când trec prin localitate îi sun și ne vedem. Am rămas în relații cu oameni cu care am făcut politică. Sunt și câțiva dintre ei care s-au dovedit niște trădători, oameni fără caracter”, a precizat Ponta, în cadrul unei conferințe de presă. Fostul premier a transmis urări de bine și fostului președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu. „Transmit cele mai bune gânduri domnului Constantin Nicolescu  pentru care am un respect deosebit”, a mai precizat acesta.

 

Noul Spital de la Mioveni, preconizat a fi gata în această vară

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:21

Sunt deja doi ani de eforturi susținute din partea administrației locale pentru realizarea noului spital de la Mioveni. Iar rezultatele sunt pe măsură. Investiția de aproximativ 68 de milioane de euro va fi gata în vara acestui an
Noul spital va crea 200 de noi locuri de muncă pentru medici, asistente, infirmiere, dar şi pentru personalul care va asigura mentenanţa echipamentelor de ultimă generaţie.

Spaima lui Nicolescu și Penescu a ajuns noul șef DNA! Călin Nistor - zeci de dosare instrumentate, nicio achitare

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:12

Procurorul Călin Nistor, delegat la conducerea DNA, a anchetat în cei şapte ani în care activează la DNA peste 45 de dosare de corupţie. Antonie Solomon (ex-PDL), Constantin Nicolescu (PSD), Ionel Manţog (ex-PNL), Dinel Staicu sau Cornel Penescu sunt câţiva dintre politicienii şi personalităţile trimise în judecată de procurorul Călin Nistor. În niciunul dintre dosarele sonore investigate de actualul şef al DNA instanţele nu i-au achitat pe inculpaţi. Procurorul Călin Nistor a fost nominalizat de procurorul general Daniel Morar drept unul dintre cei care pot conduce DNA.

 

„Bătaia de joc la adresa pacienților și aparținătorilor în această instituție este la cote maxime”

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:08

# Scrisoare deschisă a unui argeșean către ministrul Sănătății!

Spitalul Județean Argeș a ajuns pe harta instituțiilor medicale din România un punct negru. De curând, un argeșean s-a decis să publice o scrisoare deschisă către ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Oficialii de la Argeș au făcut-o de oaie! Primăria Curtea de Argeș mută behăitul la Curtea de Apel Pitești

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:06

# Un fermier i-a obligat, în instanță, să concesioneze un islaz

Conflictul dintre  fermier şi administraţia locală din Curtea de Arge, nu este unul nou. În anul 2017 (iunie), după mai multe ”promisiuni”,  Daniel Petrescu şi-a luat turmele de oi şi a invadat Oraşul Basarabilor. Intenţiona să ajungă cu animalele în faţa Primăriei Curtea de Argeş. Jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai Primăriei au fost mobilizaţi să ţină cele 600 de oi pe străzi lăturalnice, să nu blocheze căile de acces din oraş.

 

Doi consilieri prezidențiali dețin case în Argeș

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:01

Doi dintre cei 21 de consilieri prezidențiali ai lui Klaus Iohannis dețin case pe teritoriul județului Argeș. Unul dintre ei este argeșean, originar din comuna Recea, sat Deagurile. Este vorba despre generalul Ion Oprișor. Acesta nu a uitat niciodată de unde a plecat, dovadă fiind faptul că în anul 2011, împreună cu soția sa, a achiziționat de la un localnic o casă în localitatea sa natală, Recea. Aici, soții Oprișor dețin un teren intravilan de 2.000 mp și o casă de 128 mp.
Ion Oprișor este unul dintre cei mai importanți consilieri ai președintelui  fiind responsabil în Departamentul Securității Naționale.

Un partid „decedat” ține cu dinții de sediu! PNȚCD Argeș, pretenții exagerate pentru o organizație inexistentă

Luni, 14 Ianuarie 2019 13:58

Țărăniștii au explodat după ce au aflat că nu li s-a prelungit contractul de închiriere pentru actualul sediu și au fost mutați într-un birou în blocul U3. Președintele PNȚCD Argeș, Gigi Dinescu (foto), a tunat și a fulgerat într-o conferință de presă, aruncând, în stânga și dreapta, acuzații la adresa municipalității. Ofticat, nevoie mare, Dinescu susține că va ataca în contencios administrativ hotărârea Consiliului Local, asta deși PNȚCD Argeș nu are reprezentanți în CL sau vreun parlamentar. Mai mult, spre exemplu USR Argeș, care are reprezentant în Parlament, nu are un sediu oferit de Primăria Pitești, ci și-au achiziționat singuri.

 

În august, Stonebird Festival - ediția a II-a, la Corbi. Cristi Minculescu și Bucovina, primele nume confirmate!

Luni, 14 Ianuarie 2019 13:55

Cea de-a doua ediție a primul festival de rock din mediul rural din Argeș va avea loc în perioada 9 - 11 august! Stonebird Festival va fi organizat în comuna Corbi, iar organizatorii au pregătit și în acest an un line-up cu nume sonore din România. Și-au anunțat prezența Alex Calancea Band, ZOB și The Rock – cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa. Va fi prezent în premieră la Stonebird îndrăgitul Cristi Minculescu, împreună cu trupa ”Bună seara, prieteni”. Tot la Stonebird va concerta și trupa Bucovina.

Proiect uriaș, finanțat prin PNDL, finalizat în comuna Popești

Luni, 14 Ianuarie 2019 13:28

# Primarul comunei, Ion Mihai: „Mulțumesc firmei Comesad pentru calitatea de excepție a lucrărilor”

Primarul comunei Popești, Ion Mihai, este mulțumit pentru că a reușit finalizarea unui proiect de anvergură. Este vorba de proiectul de asfaltare, în valoare de 75 miliarde lei vechi, sumă ce ar fi fost, din forțe proprii, imposibil de acoperit. A obținut, prin eforturi considerabile, pentru acesta, o finanțare prin PNDL, iar lucrările s-au derulat pe întreg parcursul anului trecut.

 

Consiliul Județean Argeș, sumă uriașă de plată către firma fostului patron de la Dinamo

Luni, 17 Decembrie 2018 15:48

# Administrația județeană, obligată de instanță să plătească peste 55.000 de euro către firma defunctului Vasile Turcu # Romconstruct Holding Grup va primi și penalități în valoare de aproape 122 lei/zi (pentru perioada 2017-2018, suma se ridică la circa 89.000 lei)
Consiliul Județean Argeș este bun de plată! Romconstruct Holding Grup, firma defunctului Vasile Turcu (foto), a dat în judecată CJ Argeș pentru recuperarea unor sume de bani ca urmare a realizării lucrării de reabilitare a complexului muzeal Golești. Pe 12 noiembrie a.c., Curtea de Apel Pitești a dat câștig de cauză societății condusă de moştenitorii milionarului Vasile Turcu.

Martorii din dosarul penal al lui Tudor Pendiuc se întorc în sala de judecată

Luni, 17 Decembrie 2018 15:44

# Magistrații Curții de Apel Pitești, au decis reaudierea acestora, la cererea procurorilor DNA
Dosarul în care Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteștiului, a fost trimis în judecată pentru asfaltarea ilegală a drumului care duce la vila fostei sale secretare, Carmen Lis, ia o nouă direcție. Pe 3 decembrie, la ultimul termen al procesului, care, acum, este în faza finală la Curtea de Apel Pitești, instanța a decis, la cererea procurorilor DNA, să reaudieze martorii din dosar. Următorul termen de judecată este fixat pentru data de 31 ianuarie 2019.

 

Salvamontiștii, sabotați de parlamentari

Luni, 17 Decembrie 2018 15:43

Salvamontiştii care merg la intervenţii stau blocaţi în trafic pentru că parlamentarii se opun ca maşinile lor să fie dotate cu girofar. În urmă cu un an, un camion plin cu militari s-a răsturnat în comuna Dragoslavele, iar atunci salvatorii au ajuns târziu pentru că drumul era plin de semafoare. Se lucra, iar cum salvamontiştii nu au prioritate în trafic, nu au putut trece pe roşu. Şi nici să circule cu viteză prea mare. Mai bine de o oră, victimele au stat în râpă, pentru că echipele de la SMURD şi Ambulanţă nu au avut dotările şi nici pregătirea necesară să coboare.

Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcție a președintelui Tribunalului Argeș

Luni, 17 Decembrie 2018 15:37

Judecătoarea Valerica Vîrtopeanu, președintele Tribunalului Argeș, a ieșit la pensie. Pe 13 decembrie, Klaus Iohannis, președintele României, a semnat decretul privind eliberarea acesteia din funcția de judecător, prin pensionare, începând cu data de 15 decembrie.
De asemenea, președintele Iohannis a semnat în aceeași zi și decretul privind eliberarea din funcție prin pensionare, tot cu data de 15 decembrie, a unui alt magistrat argeșean.

 

Marius Ștefan, încă un mandat în fruntea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș

Luni, 17 Decembrie 2018 15:36

Concursul pentru șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș i-a adus față în față pe actualul prim procuror Marius Ștefan și pe Antonia Diaconu, cea care a condus Parchetul Judecătoriei Pitești timp de șase ani. Sursele noastre ne-au precizat că prim procuror la Parchetul Tribunalului Argeș a rămas Marius Ștefan, cel care a promovat cu brio examenul.

Termo Calor Confort - ”sugativă” de bani din bugetul local!

Luni, 17 Decembrie 2018 14:28

Societatea care furnizează agentul termic în Pitești, Termo Calor Confort, înghite anual de la bugetul de stat aproape 3.000.000 lei. Primăria Pitești pompează de ani buni bani pentru ca prețul gigacaloriei să nu fie mărit. În schimb, conducerea societății vine și cere din ce în ce mai mulți bani.

 

A fost soluționat dosarul de viol ce demonstrează că poliţia ştia încă din 2013 de sclavii de la Berevoeşti

Luni, 17 Decembrie 2018 14:24

# Condamnat la 2 ani de închisoare pentru un viol petrecut în urmă cu cinci ani

Un bărbat de 35 de ani a fost condamnat, pe 10 decembrie, la Curtea de Apel Pitești, la doi ani de închisoare pentru viol. Deși fapta a fost petrecută în 2013, dosarul a fost trimis în judecată abia în martie 2018. La câteva luni distanță, inculpatul a fost și condamnat.

Gala 10 pentru Argeș transformată într-o petrecere de „nuntă”

Luni, 17 Decembrie 2018 13:38

Consiliul Județean Argeș a organizat cea de-a treia ediție a Galei 10 pentru Argeș. În acest an, totul s-a transformat într-o veritabilă petrecere de nuntă, cu lăutari, hore și... chefuială. Mai mult, „petrecerea” organizată de Manu a fost spartă de primarul comunei Mărăcineni, care la un moment dat i-a „furat” aproape trei sferturi din invitați.

 

Pagina 21 din 176

«ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea