Banii comunei Mărăcineni, în continuare blocaţi politic

# Premierul Boc nu se grăbeşte deloc să îi răspundă deputatului Radu Vasilică. Aşa cum am menţionat şi în nunul din numerele trecute ale publicaţiei noastre, la Primăria Mărăcineni sunt blocaţi, în cont, 60 de miliarde de lei vechi. Pentru că Poliţia Piteşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti  nu restituie documentele ridicate de la Primărie acum peste un an de zile. Încă le studiază cu mare atenţie pentru a descoperi...hoţul. Situaţia este una de-a dreptul jenantă, mai ales că documentele pot fi xerocopiate şi studiate apoi în linişte, fără a bloca stadiul de dezvoltare al unei întregi comunităţi. Am urmărit, deasemenea, cu mut interes interpelarea adresată primului ministru de către deputatul PSD Radu Vasilică, interpelare ce doreşte tocmai acest lucru, adică deblocarea situaţiei de-a dreptul prosteşti de la Mărăcineni.  Obiectul interpelării: Nevoia urgentă a returnării documentelor necesare investiţiilor din comuna Mărăcineni – judeţul Argeş, reţinute pentru un timp îndelungat de organele de anchetă. În interpelare, deputatul PSD arată că au fost depuse numeroase cereri de către administraţia locală pentru  returnarea documentelor necesare reluării investiţiilor, cereri însă rămase nesoluţionate sau fără răspuns.
„Am intervenit de numeroase ori, atât eu cât şi domnul senator Valeca, atât la Ministerul Administraţiei şi Internelor, cât şi la Ministerul Justiţiei. Nu dorim să ne amestecăm în procesul de justiţie, dorim numai să putem debloca o situaţie care a blocat, practic, dezvoltarea localităţii. Bănuiesc că este un blocaj politic, altfel nu îmi explic slaba viteză de reacţie a organelor abilitate. Aştept cu mult interes răspunsul primului ministru care trebuie să vină în câteva zile pentru a fi în termen” – ne-a declarat domnul deputat în a doua parte a lunii trecute.
Între timp, termenul de 30 de zile a trecut, însă primul ministru tace... boc. Nici pomeneală de răspuns, la fel ca şi în cazul interpelării senatorului Valeca cu privire la stoparea creşterii preţurilor la combustibil. Insă nici interpelarea domnului senator nu este prea veche, ea fiind înregistrată abia prin luna... martie!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea