După ce s-a căsătorit, Principele Nicolae a venit în Argeș

# Alături de soție, acesta s-a recules la mormântul bunicilor
Imediat după ce și-au unit destinele, Principele Nicolae a venit, alături de soția sa, la Curtea de Argeș, unde se află mormintele bunicilor și străbunicilor lui. Cei doi au lăsat aici lumânările de cununie, dar și buchetul de mireasă.
Principele Nicolae a venit la Curtea de Argeș alături de soția sa Alina, dar și alături de socrii săi. Proaspeții căsătoriți au adus cele două lumânări de la cununia religioasă.
În plus, Alina, soția Principelui Nicolae și-a lăsat buchetul de mireasă la mormântul Reginei Ana.
„Nunta a fost una de vis. Suntem fără cuvinte după experiența de la biserică. Slujba a fost unică și a fost o mare bucurie pentru noi toți. Cel mai mult ne-a bucurat efortul făcut de invitați să vină și să fie alături de noi" a spus Principele Nicolae.

Principele speră la o împăcare cu familia sa

Principele Nicolae nu a ocolit, la Curtea de Argeș, nici subiectul legat de faptul că părinții săi nu au fost la nuntă. „M-a bucurat faptul că sora mea a venit și a fost alături de noi. Avem speranțe că vom avea legătură cu familia mea. Sunt foarte norocos că am o astfel de soție. Am venit aici să aducem lumânările și buchetul, am dorit să aducem, astfel, un omagiu bunicilor și străbunicilor. Luna de miere va fi o surpriză, dar va fi în România" a mai spus Principele Nicolae.
Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit religios, iar slujba a fost oficiată de un sobor de preoţi condus de ÎPS Calinic, arhiepiscopul de Argeş şi Muscel.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea