Corabia Piraţilor - la Curtea de Argeş

# În ţară mai există doar trei astfel de obiective

Argeşul, prin Curtea de Argeş se poate mândri cu o corabie a piraţilor. Vorbim despre noul loc de joacă deschis în oraşul regal. Obiectivul din Curtea de Argeş este unul unic în judeţ şi foarte rar în ţară. Spre exemplu, în ţară mai există doar două astfel de parcuri cu o corabie a piraţilor. Locul de joacă a fost montat la Curtea de Argeş şi dispune de un întreg sistem de dotări. Vorbim aşadar despre un vapor, un leagăn pentru copii, un carusel pe arcuri, un rechin pe arc, un balansoar pe arc, girafă, două balansoare de metal, doi dinozauri pe arc, aparate de fitness şi două mese de tenis.

Obiectivul – deschis copiilor din Curtea de Argeş

Obiectivul din oraşul regal este deja deschis copiilor. Municipalitatea speră că aşadar, cetăţenii ce au copii vor veni în noul parc şi toată lumea va fi mult mai relaxată. Mai ales că pentru toată lumea, Corabia Piraţilor oferă alternative.
“Este un obiectiv pentru copii. Ne bucurăm că avem un astfel de obiectiv, că este o raritate în judeţ şi ceva foarte rar în ţară. Sperăm ca investiţia noastră să fie şi una pe placul copiilor din municipiu” a spus edilul Constantin Panţurescu.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea