Vino la o plimbare, cu ATV-ul, la Topoloveni!

Plimbarea cu ATV-ul este una dintre cele mai plăcute modalităţi de a lua contact cu natura. În împrejurimile orașului Topoloveni există platouri care servesc plimbărilor cu ATV-ul, drumuri forestiere care se pretează acestor activități. Se pot urca pante abrupte şi parcurge porţiuni de teren deosebit de accidentate. Se pot organiza excursii individuale sau în grup pe drumuri forestiere. Se pot organiza concursuri de îndemânare.
Zona este împădurită, protejată, cu o gamă diversă de plante din flora spontană și care asigură condiții de hrană și adăpost mai multor specii din fauna sălbatică.
În afară de plimbările cu atv-ul oferim și plimbări cu bicicleta. Traseele sunt aceleași, se pot parcurge în 2-3 ore.
Recrează-te cu o plimbare cu  ATV-uri de ultimă generație, cu care te poți recrea prin pădurile din jurul orașului Topoloveni. Condu ATV-ul cu cele mai bune caracteristici pentru aderență, manevrabilitate, cuplu și accelerație pentru a câștiga! Alege o plimbare cu ATV-ul pentru a beneficia de câteva ore de relaxare, nu ai nevoie decât de dorința de aventură pe teren accidentat, cu noroi, apă și obstacole la alegere! Traseu de dificultate medie spre mare.
Distracție garantată.
E-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza      Telefon:  0766.434.475

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea