Sute de oameni - consultați la Albeștii de Argeș

Sute de oameni din localitatea Albeștii de Argeș au fost consultați gratuit, pe 21 octombrie, de medicii Spitalului Militar din Pitești. După sătenii din comunele argeșene Brăduleț și Căldăraru, a venit rândul și celor din Albeștii de Argeș să fie consultați de medici. Mulți dintre oameni nu au fost niciodată la doctor, deși au vârste înaintate.
Medicii care i-au consultat sunt de la Spitalul Militar din Pitești și participă în perioada iunie - decembrie la o campanie inițiată de Ministerul Apărării Naționale cu scop de evaluare a sănătății oamenilor din județele Arges,Vâlcea și Dâmbovița.
„Campania este organizată de Ministerul Apărării Naționale prin spitalele militare subordonate. Iată că am ajuns și la Albeștii de Argeș, iar aici ne-am simțim deosebit întâlnind persoane ce au atâtea și atâtea probleme medicale. Am încercat să adunem medici de la toate specialitățile și am încercat să consultăm cât mai multe persoane. Pe lângă această campanie, sperăm să îi aducem pe oameni și mai mult la doctor” a spus medicul-colonel Alexandru-Gigel Guiță, cel care este și comandantul Spitalului Militar din Pitești.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea