Codrin Ștefănescu, un nou Agamiță Dandanache în Argeș?

# Iulian Prunaru, şeful ţărăniştilor: ”Ce a aruncat Vadim ia Nicolescu de bun” De la o vreme, peisajul politic argeșean s-a mai îmbogățit cu o figură vizibilă până acum doar la televizor sau prin ziarele centrale. Fostul peremist, actual pesedist, Codrin Ștefănescu (foto), este văzut tot mai des în compania șefilor argeșeni ai partidului, președintele Constantin Nicolescu luându-l cam peste tot cu el. Așa a fost și la inaugurarea Zilelor Mioveniului, dar și la deschiderea Sărbătorilor Argeșului și Muscelului, pentru a da doar două exemple de evenimente la care Codrin Ștefănescu a participat.

"Ce a aruncat Vadim ia Nicolescu de bun!"

Reprezentanţii argeşeni ai PNŢCD au fost singurii care au comentat apariţia tot mai frecventă a fostului peremist  în preajma preşedintelui PSD Argeş, Constantin Nicolescu. Liderul ţărănist Iulian Prunaru se întreabă, retoric, dacă "Ce a aruncat Vadim ia Nicolescu de bun", exprimând-şi totodată speranţa că actualul pesedist, membru al organizaţiei social-democrate din Bucureşti, să nu devină un nou Agamiţă Dandanache, ca atâţia foşti şi actuali parlamentari veniţi să candideze aici. Pesediştii nu dau însă niciun motiv clar al prezenţei lui Codrin Ştefănescu la activităţile partidului din Argeş. 
Potrivit vicepreşedintelui Florin Tecău, varianta oficială este că oaspetele este interesat să cunoască atât judeţul, cât şi organizaţia locală a PSD, care este în continuare una dintre cele mai bune din tot partidul. Cert este însă că fostul peremist, revenit în PSD de doar câteva luni, urmează traseul altor reprezentanți ai partidului, precum Daciana Sârbu sau Bogdan Niculescu Duvăz, care au venit în Argeș cu doar câteva luni înainte de alegeri pentru a-și face imagine în județul  unde au candidat ulterior și pe care mai apoi l-au reprezentat, mai mult sau mai puțin eficient, în Parlament, fiind aleși pe listele PSD.    A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea