Petrecere de Halloween la Lexford Castel

Copiii înscriși la Școala Lexford, din Pitești, au petrecut, de minune, de Halloween. Pirați, prinți, prințese, zombie, cerșetoare sau vrăjitoare, cu toții s-au distrat de minune la petrecerea organizată fix pe gustul lor. Cadrele didactice s-au transformat, și ele, în personaje de poveste, spre încântarea celor mici. Decorul a fost, de asemenea, pregătit temeinic, cu pânze de păianjen, pălării de vrăjitoare și alte chestii înfricoșătoare.
În cadrul petrecerii copiii au dansat și au cântat. Alături de cei mici a fost și Cătălin Gherzan, managerul „Lexford Castel”. „Petrecerea de Halloween a fost serbată alături de copii de la grădiniță.  Am ales să ne distrăm, să dansăm, să cântăm, să spunem poezii. Părinții au fost la fel de încântați ca cei mici. A fost o serbare extraordinară pe care o repetăm de câțiva ani”, a precizat Cătălin Gherzan.
Una dintre şcolile de prestigiu din municipiul Pitești, „Lexford Castel – Școală și grădiniță particulară”, are, din acest an, și clasele V-VIII, iar elevii sunt așteptați de profesori temeinic pregătiți, cu materiale, resurse de calitate și un climat relaxat. „Lexford Castel” este singura Școală Gimnazială Privată din Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea