Vești bune pentru angajații din structurile sportive

Amenințați tot mai mult cu descentralizarea, angajații din sport și tineret primesc o veste bună. Salariul va fi mărit cu 10% pentru angajații de la DJST Argeș, CSM Pitești, Casa Studentului și CSN Bascov. Încă din primele zile din 2018, Sindicatul Național Sport și Tineret a arătat problemele salarizarii din domeniul Sport și Tineret și a cerut soluții. Proiectul de modificare a Legii salarizarii a fost inițiat încă din aprilie, dar de abia pe 31 octombrie 2018, Camera Deputaților l-a votat.
Art.IV. – Începand cu drepturile salariale aferente lunii noiembrie 2018, cuantumul brut al salariilor de bază de care beneficiază personalul încadrat pe funcții de specialitate din federațiile sportive și din unitățile sportive din subordinea Ministerului Tineretului și Sportului se majorează cu 10%, cu respectarea prevederilor art. 38 alin.(6) din Legea nr. 153/2017, cu modificările și completările ulterioare – a stabilit Camera Deputaților.
Este un răspuns pozitiv al autorităților la adresele, memoriile și întâlnirile prin care sindicatul a arătat situația salarizării din Sport și Tineret, iar SNST va continua demersurile prin care reclamă salarizarea deficitară a domeniului, în care sunt încă multe inechități și situații incorecte – transmite SNST, Filiala Argeș.A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea