Cristian Gentea își ceartă colegii din PSD Argeș

#  „Dacă vii la partid doar când e conferinţă de presă, trăieşti într-o lume paralelă, nu într-un stat paralel”
Preşedintele PSD Piteşti, Cristian Gentea, consideră că absenteismul de la referendumul pentru redefinirea familiei a demonstrat faptul că mulţi oameni au nemulţumiri legate de actuala guvernare.  “Ce s-a întâmplat la referendum, ne afectează ca partid. Știu membri de partid, cunoștințe, care nu au fost la vot. Am stat de vorbă cu oamenii de ce nu au venit la Referendum. Unul singur a spus (...) că nu ne afectează cu nimic, că dacă mâine facem alegeri locale, vine lumea puhoi şi ne votează, ceea ce nu cred că este aşa, din păcate. Lumea este dezamăgită şi, din păcate, ceea ce este cel mai periculos, asta mă îngrijorează, sunt dezamăgiţi şi ai noştri. Şi atunci când îi dezamăgeşti şi pe ai tăi, ai o mare problemă”, a declarat Gentea în cadrul conferinţei de presă a PSD Argeș.

”Eu nu îi vreau locul domnului Valeca”

Cristian Gentea a comentat și situaţia în care se aflã organizaţia judeţeanã sub conducerea senatorului Şerban Valeca. “Eu nu îi vreau locul domnului Valeca. Eu l-aș sfătui pe Valeca să facă așa cum aș face eu. Aș lua toți parlamentarii de Argeș și aș merge cu ei la domnul Dragnea și să ne spunem ofurile”, a mai adăugat președintele PSD Pitești.
Președintele PSD Pitești a atacat și colegii importanți din organizație care vin în județ doar atunci când au interes, neavând o imagine clară asupra modului în care văd lucrurile membrii de partid. „Dacă vii la partid doar când e conferinţă de presă sau birou permanent (...), nu ai cum să ai imaginea clară, trăieşti într-o lume paralelă, nu într-un stat paralel”, a  mai spus Cristian Gentea.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea