Șerban Valeca, propulsat „din greșeală” în postul de vicepreședinte al PSD

# În februarie 2018, Valeca susținea că Argeșul va fi în pole-position pentru un minister, la remanieri, doar că județul a fost uitat… din nou
Senatorul Șerban Valeca i-a luat locul lui Adrian Țuțuianu, în funcția de vicepreședinte PSD pe regiunea Sud Est. Totul s-a întâmplat după ce membrii CEx au decis excluderea lui Țuțuianu din partid pentru comentariile făcute la adresa conducerii și a unor membrii apropiați de Liviu Dragnea. Astfel, Șerban Valeca fiind al doilea ca număr de voturi după alegerile interne a ajuns vicepreședinte al PSD.

„După această perioadă în care în loc să ne organizăm, câțiva colegi, din cei care semnaseră scrisoarea, au continuat cu diverse comentarii jignitoare sau discuții cu Opoziția pentru schimbarea majorității parlamentare. S-au discutat mai multe ore aceste aspecte și cei doi au fost excluși. Totodată,  s-a luat decizia că aceste întâlniri sa fie periodice. Săptămâna viitoare se va discuta despre remanierea guvernamentală” a spus Valeca.

O nouă remaniere, Argeșul uitat din nou

Social democrații discută intens despre miniștri care vor fi remaniați în această săptămână. Potrivit senatorului Șerban Valeca, premierul Viorica Dăncilă ia în calcul să schimbe mai mulți membrii ai Guvernului după o evaluare care va fi finalizată în aceste zile. În schimb, ca de fiecare dată, social democrații argeșeni nu vor fii în stare să impună pe cineva în noul Cabinet. Mai mult, din câte se pare, Valeca aleargă după funcții pentru sine, iar pentru restul colegilor care au muncit, poate mai mult decât el în campaniile electorale, nimic.

Remember februarie 2018 - Valeca: „La următoarele remanieri, Argeșul va fi în pole-position”

Cu zero miniștri în Guvernul Dăncilă, președintele PSD Argeș își făsuse planuri de viitor pentru organizația sa încă din februarie. Scopul principal era un post de ministru, la remanieri. Doar că declarațiile senatorului se pare că au fost făcute, din nou, de dragul de a părea interesant. „La următoarele remanieri, Argeșul va fi în pole-position. Vom alege un minister la prima remaniere”, a precizat Șerban Valeca la o conferință a PSD Argeș, de la începutul lunii februarie 2018.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea