Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație FC Argeș: „Avem discuții avansate cu un investitor piteștean. Oricine ar fi, el nu vine singur”

Vești bune pentru clubul alb-violet! Conducerea FC Argeș este în tratative avansate cu un om de afaceri din Pitești ca să vină să investească la club. Iar acesta nu ar veni de unul singur, ci împreună cu alți investitori piteșteni. Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație FC Argeș spune că negocierile sunt într-un stadiu foarte avansat și că în următoarele zile se va face și anunțul oficial.
„Am avut săptămâna trecută o întrevedere cu un investitor piteștean, că până la urmă asta trebuie să facem să căutăm un finanțator pentru club. Avem discuții avansate cu acesta. Așteptăm pentru că se vor strânge mai mulți oameni pentru acest proiect. El spune că are cu cine, pentru că nu se va băga de unul singur. Eu cred că aceasta o să fie soluția finală. Sunt încrezător. O să fie un investitor local. Oricine ar fi, el nu vine singur”, ne-a precizat Cristian Gentea.
Reamintim că FC Argeș în actuala formă de organizare, aceea de club sportiv de drept public, nu poate să promoveze pe prima scenă fotbalistică a țării chiar dacă termină pe un loc promovabil. Soluția ar fi ca acest club să devină unul de drept privat, cedarea pachetului majoritar de acțiuni către o persoană potentă financiar fiind cea mai agreată variantă. Pe parcursul acestui an de situația echipei s-au interesat mai mulți oameni de afaceri, atât de pe plan local, cât și național. În urmă cu câteva luni a existat interes atât din partea lui Victor Angelescu, actualul acționar majoritar al Rapidului, cât și din partea lui Nicolae Badea, fostul acționar de la Dinamo București. Din nefericire, discuțiile nu s-au concretizat.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea