Liberalii argeșeni, impasibili la acțiunea primarului de la Corbi

Liberalii argeșeni nu au reușit să discute dacă vor susține sau nu campania de strângere de semnături a edilului Virgil Baciu de la Corbi pentru proiectul „Un milion pentru Unire”. Motivul? PNL Argeș nu a mai ținut Biroul Județean Politic, unde urma să fie discutată și acțiunea primarului de la Corbi, din cauză că președintele Adrian Miuțescu era plecat într-o delegație la Helsinki.

Liberalii argeșeni par să nu facă nicio mișcare fără președintele Adrian Miuțescu. De lene… Deși există o ierarhie în organizația județeană si, teoretic, locul liderului poate fi luat de unul dintre prim-vicepreședinți, membrii conducerii organizației au decis să își vadă de treabă pentru a nu face absolut nicio mișcare fără cunoștința președintelui. Potrivit surselor noastre, o mare parte din liberali ar vrea să îl readucă pe Baciu înapoi în partid. Dar cu o asemenea atitudine, nu se poate spune că fac anumite demersuri pentru a-l convinge pe edilul de la Corbi.

Cea mai amplă campanie de strângere de semnături pentru Unire

Vă reamintim că primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, susţine cel mai important moment în anul Centenarului – strângerea de semnături pentru Unirea Basarabiei cu României. Edilul a organizat o conferinţã de presă pentru a face un apel la societatea civilă pentru a se implica în acest proiect. Mai mult, alături de Baciu au venit mai mulți primari care s-au arătat interesați și au promis că se vor implica activ în această campanie. „E cazul ca și în Argeș să organizăm această strângere de semnături și să sprijinim Platforma Unuonistă și proiectul “UN MILION pentru UNIRE. ”, a declarat Virgil Baciu. M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea