Doctorul Eduard Morlova a lipsit de la o ședință de consiliu local pentru că nu și-a găsit înlocuitor la Spitalul de Pediatrie

Numărul mare de urgențe de la Spitalul de Pediatrie Pitești l-a făcut pe medicul Eduard Morlova să lipsească, în calitate de consilier local, de la unele ședințe de Consiliu Local Pitești. Cu alte cuvinte doctorul a ales să pună accent pe meseria care l-a consacrat. Eduard Morlova este unul dintre cei mai apreciați medici pediatri din județ. De altfel, acesta s-a remarcat și în Consiliul Local Pitești prin luările sale de poziție punctuale și concrete.
Cum acesta își desfășoară activitatea la  Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului de Pediatrie din Pitești, din cauza numărului mare de solicitări, de multe ori medicul nu poate să ajungă la ședințele de Consiliu Local fără să-și găsească un înlocuitor care să îi țină locul. Din acest motiv a și absentat la unele ședințe de Consiliu Local. „Am lucrat. E greu să găsesc pe cineva ca să îmi țină locul la Spitalul de Pediatrie”, a precizat dr. Morlova în motivația absenței de la ultima ședință de Consiliu Local de la Pitești.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea