Primarul din Băbana cere sprijinul Guvernului pentru finalizarea unei lucrări

# Opt case, din localitate, în pericol de prăbușire
Opt case, din localitatea Băbana, sunt în pericol de prăbușire. O porțiune de teren a luat-o la vale, versantul ajungând aproape de gardul gospodăriilor. Primăria a primit ajutor de la Guvern, aproape 1 miliard de lei vechi. Soluția adoptată, însă, implică cheltuieli mult mai mari. Lucrările au început, fără însă a se cunoaște, cu certitudine, dacă se vor primi și diferențele bănești, diferențe déjà solicitate și justificate.

Bebe Ivan, primar: ”Este vorba de lucrări  de reabilitare a drumului în zona Băcani, se forează  și  betonează 51 piloni, avem  980.000 lei primiți prin Hotărâre  de  Guvern, am cerut suplimentarea cu 1.100.000 lei deoarece soluția celor 51 piloni a schimbat memoriul tehnic! Este vorba, aici, de un drum care face legătura între alte două căi de comunicație și, mai ales, de pericolul imminent la care sunt expuse un număr de opt gospodării. Trebuie să facem ceva ca să le salvăm!”.

Săptămâna trecută, primarul a fost și responsabil cu întreținerea

Tot săptămâna trecută, primarul și viceprimarul au fost, în inspecție, pentru a observa starea în care se află drumurile locale. Multe porțiuni erau greu circulabile din cauza crengilor căzute, așa că edilii nu au stat degeaba și au trecut la lucrări de toaletare.
Bebe Ivan: ”Vine iarna, mașina de deszăpezire nu poate intra pe străduțele unde câțiva proprietari de terenuri au uitat să-și curețe pomii și mărăcinii din gospodăriile dumnealorș. Azi (marți, 5 decembrie, n.e.), cu electricianul Constantin Lica, tâmplarul Șchiopu Miha, conducătorul auto Suță Ion și, nu în ultimul rând, viceprimarul Gheorghe Marin, am curățat Topora, Băjeneștii Mici și Fusărești!
Nu este greu să faceți și dumneavoastră  acest lucru!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea