Dănuț Dinu: „Și acum doi ani am vrut să candidez din partea PNL, dar dl Iani Popa s-a împotrivit”

# „Sub nicio formă nu o să accept să fac echipă cu dl Pendiuc”, mai susține consilierul local
Dacă președintele liberalilor, Adrian Miuțescu, nu ar zice nu unui Pendiuc „curat”, fără dosare, consilierul local Dănuț Dinu ar refuza, din start, să se înscrie într-un partid în care se regăsește fostul primar al Piteștiului.
„Sub nicio formă nu o să accept să fac echipă cu dl Pendiuc. Din cauza domnului Pendiuc am intrat în politică”, susține consilierul local independent Dănuț Dinu.

„Nu pot să mă duc spre un partid condus de Dragnea”

De altfel, Dinu își motivează alegerea de a candida pentru Primăria Pitești din partea PNL: „Nu pot să mă duc spre un partid condus de Dragnea. Nici unul condus de Tăriceanu! Apreciez PNL pentru că a înțeles că le trebuie oameni noi. M-am înscris în competiția directă din cadrul organizație. Cel mai bun să câștige!”, a mai precizat Dinu.
Și la alegerile din anul 2016, când Dănuț Dinu a candidat ca independent pentru Primăria Pitești, alegerea sa a fost tot PNL-ul, dar a fost refuzat de fostul președinte Iani Popa, care a trecut între timp la ALDE, ”Și acum doi ani am vrut să candidez din partea lor, dar dl Iani Popa s-a împotrivit. Între timp a și plecat la alt partid, dovadă că a jucat pentru altcineva”, susține consilierul local.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea