Liberalii argeșeni spun lucruri trăsnite! PNL Argeș visează 27% la alegerile europarlamentare

Liberalii argeșeni se laudă cu un scor în sondaje care este demn de filmele de comedie. La ultimele alegeri, cele parlamentare, din 2016, PNL Argeș nu a trecut de 13%, iar acum, cu câteva luni înainte de alegerile europarlamentare, aceștia se văd cu 26-27 de procente. Vrabia mălai visează!
Argeșul a fost mereu un județ în care PSD a fost în pole position când a venit vorba de procentele obținute la alegeri, fie ele locale, prezidențiale, parlamentare sau europarlamentare.

Spre exemplu, la ultimul scrutin pentru desemnarea reprezentanților români în Parlamentul European, în 2014, PSD-ul a măturat pe jos cu celelalte partide. PNL-ul a obținut atunci doar 10,59%.
Doi ani mai târziu, în 2016, liberalii argeșeni au reușit să câștige doar 25 de primării din Argeș și să scoată cu un scor rușinos de circa 12%, doi parlamentari… dintre care unul s-a „transferat”, definitiv, la ALDE.
Astfel, câtă alergătură ar putea face Miuțescu și oamenii din PNL Argeș pentru a dubla, la alegerile europarlamentare din acest an, cel puțin scorul obținut în 2014? Asta rămâne de văzut! Până atunci, liberalii ar trebui să se trezească la realitate și să pună osul la muncă pentru a prinde un scor bun. Astfel, vor continua doar să viseze...
M.M.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea