Primarul din Albota anunță prioritățile acestui an

Investițiile în comuna Albota în anul 2019 sunt: reabilitare drum Moșteni 2,8 km, reabilitare drum Morlovani 2,5 km, finalizare lucrări școală, gaze în Cerbu, podul de la Piu peste râul Teleorman, reabilitare drum Biboiești, proiect canalizare Cerbu-Mareș. Toate aceste lucrări sunt aprobate și finanțate.
”Aș vrea să atrag atenția unui președinte de partid care face apel la consilieri pentru strângerea de semnături, că cei care au majoritatea în consiliile locale urmăresc îndeplinirea promisiunilor care au stat la baza câștigării alegerilor. Ca să realizezi investiții, ai nevoie de bani, nu de semnături. Mai bine anunțati primarii să aibă două proiecte pregătite, proiecte mari, pentru care vor exista finanțări sub formă de împrumut, fără dobândă! Domnule președinte de partid, de vorbit e ușor, mai greu e de realizat! Stimați cetățeni ai comunei Albota, vom realiza la liniuță tot ce am promis și chiar vom depăși promisiunile! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a precizat primarul Ion Dumitru de la Albota.
Proiectele propuse pentru realizare de către edilul din Albota sunt văzute cu ochi buni de cetățeni: ”RESPECT! Nu cred că se mai îndoiește nimeni că o să realizați ceea ce ați promis! Eu îmi desfășor activitatea în Albota din 2012 și sunt uimit de viteza cu care se dezvoltă această comuna și de interesul pe care îl manifestă față de investitori, începând de la rețele de curent, apă, gaze, iluminat public, trase pe câmp și până la asfaltarea zecilor de km. de drumuri agricole! Tot ceea ce vă doresc, este sa fiți sănătos în continuare și să puteți munci!”

Edilul puncta, spre sfârșitul anului trecut, câteva din realizări

”Am avut un an greu, poate cel mai greu din cei 23 petrecuți în primărie. Asfaltarea a 13 drumuri, modernizat școala Albota, lucrare mare, pretențioasă, podul de la Turta, asigurarea învățământului la Mareș, cursuri pentru mașina de deszăpezit, toți șoferii vor peste 3000, eu pot oferi 2200, așa că, la deszăpezit primare! Am achiziționat 25 tone de sare, 40 t nisip, încep lucrările la Moșteni, de la Hințesti la primărie, gaze Cerbu, pod la Stâna Veli și am depășit promisiunile. Sincer, am obosit! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu a plouat și am acoperit școala, că nu am pățit nimic la cutremur, vine și vicele la serviciu, a avut un accident stupid, asta este, an bogat, fructe multe, duduie cazanele la Albota. Mergem mai departe! Mulțumesc celor din primărie pentru buna colaborare. Am uitat, linia Electrica Dambovnic,  apă, gaze, zona industrială de unde vor veni fondurile”, a mai spus primarul.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea