Liberalii argeșeni își fac singuri opoziție!

Liberalii argeșeni își fac singuri opoziție! De mai bine de o lună de la dizolvarea BPL al PNL Pitești, peneliștii se ceartă între ei pe unde apucă: în mediul online, în presă. Lipsa de viziune și de coordonare se va observa, cel mai probabil, la alegerile europarlamentare, unde aceștia visează să obțină un procent de peste 25%.

Tiberiu Avrămescu: ”Domnule Miutescu, cred că nu mai aveți decât o singură variantă la dispoziție”

”Președintele Adrian Miutescu își permite, invocând niste motive puerile, sa încalce statutul PNL și să îl înlăture din funcție pe președintele ales al PNL Pitești. Reamintesc că Radu Perianu a fost ales prin votul tuturor liberalilor piteșteni. Așa că domnule Miutescu, cred că nu mai aveți decât o singură variantă la dispoziție. Nu trebuie sa v-o spun eu. O știți singur și o doresc cvasimajoritatea liberalilor argeșeni”, a precizat Tiberiu Avramescu într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

Sofianu, reticent la afirmațiile lui Avrămescu

Răspunsul lui Sofianu nu s-a lăsat aşteptat, acesta acuzându-l pe Avramescu de faptul că este prietenul lui Ionică. ”Nu am cum să îi răspund lui Avramescu dacă acesta spune că Adrian Miuţescu nu a fost votat de toţi liberalii. Îi amintesc acestuia că nici prietenul său, domnul Ionică nu a fost votat de toţi piteştenii”, a declarat Sofianu. M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea