Din martie, încep lucrările la rețeaua de gaze în comuna Bogați

Satele şi comunele din România nu reprezintă vreun interes major pentru companiile care furnizează gaze naturale deşi se estima că ar fi vorba despre 1 milion de gospodării care ar putea deveni clienţi ai acestor companii. Pentru acest lucru, companiile ar trebui să investească în dezvoltarea reţelelor de distribuţie, dar fix acest lucru nu le convine. Ca urmare, primăriile sunt cele care pot aduce comunele într-o zonă a confortului.
Anul 2019 aduce vești bune pentru locuitorii comunei argeșene Bogați. Din luna martie, încep lucrările la rețeaua de gaze. Vestea vine după ani întregi de așteptare, procedurile legale fiind extrem de greoaie, cu atât mai mult, cu cât vorbim de o localitate în care această utilitate lipseşte complet.
Primarul comunei Bogați, Ion Gârleanu, a preluat cu mult curaj această problemă şi la începutul lunii martie vor demara lucrările la reţeaua de alimentare cu gaze. În prima fază a proiectului vor fi executați primii 12 kilometri de conductă.  Reamintim, din cauza procedurilor extrem de greoaie, primarul şi locuitorii comunei au avut de aşteptat ani buni până când a fost posibilă începerea proiectului. Introducerea reţelei de gaze reprezintă unul dintre proiectele incluse în strategia de dezvoltare locală a comunei Bogaţi pentru perioada 2014-2020.
Laurențiu Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea