O persoană cu legături în Teleorman ar putea pune mâna pe șefia Finanțelor Argeș

Pesediștii argeșeni au sărit ca arși criticând conducerea ANAF după ce Lucrețiu Tudor (foto) nu mai este director al Direcției de Finanțe Argeș. Recent, delegația acestuia ca director interimar a expirat, iar postul nu a fost scos la concurs nici acum de către minister. Deși în ultimul an, de când acesta a fost la cârma instituției, rezultatele au fost foarte bune, postul de director ar putea ajunge la un fost șef al Direcției, cu puternice legături cu Teleormanul.

Adjunct la Teleorman, se vrea din nou șef la Argeș

După ce a fost schimbat de la șefia Direcției de Finanțe Argeș, Dumitru Braia se vrea din nou director în județ. Braia a ocupat până de curând funcția de șef Administraţie Adjunct Inspecţie Fiscală Teleorman.  Acesta râvnește la postul lăsat liber de Lucrețiu Tudor încă de când acestuia îi expiraseră cele șase luni de mandat interimar. În schimb, șansele sunt destul de mari, dată fiind istoria județului cu oameni impuși din Teleorman sau alte județe.

Lucrețiu Tudor - susținut de PSD Argeș

Lucrețiu Tudor a dat dovadă în cele opt luni de mandat interimar că este o persoană profesionistă și poate manageria o instituție grea. Acest lucru a dus și la susținerea de care se bucură din partea social democraților argeșeni. În conferința săptămânală de vineri, președintele PSD Pitești, Cristian Gentea și edilul Piteștiului, Cornel Ionică, au declarat public că îl vor în continuare pe Tudor director al Finanțelor Argeș.
Cristian Gentea: ”Lucrețiu Tudor are susținerea noastră. A dat dovadă că poate conduce foarte bine Finanțele Argeș și, mai ales, vine din domeniu”.
Cornel Ionică: ”E o mizerie ce se întâmplă cu băiatul ăsta! Își fac bocancii cu el, e o șmechereală să-l pui din 3 în 3 luni! Nu rămâne așa! E un om serios, pregătit, implicat. I-a servit pe toți, foarte amabil. Dar mai sunt și chestii că noi vrem pe ăla sau pe ala... Domnul Tudor este un profesionist”, a declarat nemulțumit primarul Cornel Ionică.
M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea