Liderul mișcării unioniste și-a lansat în Argeș candidatura la alegerile europarlamentare

# Printre susținătorii săi s-a aflat și primarul de la Corbi, Virgil Baciu
Liderul mișcării unioniste, George Simion, și-a lansat în Argeș, săptămâna trecută, candidatura la alegerile europarlamentare.
La evenimentul de lansare a candidaturii au participat Virgil Baciu, primarul comunei Corbi, Mihai Eftimie, reprezentantul societății civile unioniste din Câmpulung, Florin Șandu, prim-vicepreședintele Fundației Culturale ,,Ion și Doina Aldea Teodorovici’’, artistul plastic, Constantin Samoilă, publicistul Ion Hiru, profesorul Cicerone Marinescu, revoluționari, oameni de cultură, reprezentanți ai Studenților Basarabeni din Pitești și unioniști din județul Argeș. Acțiunea a fost încheiată cu un moment special, oferit de corul veteranilor ,,Mihai Viteazul’’, care a interpretat melodii patriotice.
“România din anul 2019 este mică. Și Argeșul este mic pentru că are oameni mici care conduc destinele acestui județ și ale acestei țări. Dacă nu am fi avut oameni mici la conducere în ultimii ani, de mult nu mai aveam granița de la Prut”, a declarat George Simion, candidat independent. Candidatura sa la alegerile europarlamentare se bazează pe un ideal: „Noi avem un crez, un ideal - România MARE în Europa!”, a mai precizat Simion.

George Simion, susținut de primarul de la Corbi

Primarul Virgil Baciu (foto), din Corbi, a declarat că îl susține pe Simion la alegerile europarlamentare. “Eu sunt un primar independent, George Simion este un candidat independent la Parlamentul European. Așa a aliniat astăzi Dumnezeu astrele la Pitești, ca un primar independent să vină să spună, cu voce tare, că susține la alegerile europarlamentare un independent. Ce îl recomandă pe George Simion? Nu are experiență politică, dar asta înseamnă că nu este virusat. Este un om curajos și entuziast. Cel mai mult îl recomandă însă iubirea de țară și de neam. Poate mulți nu știu ce implicare are George Simion în acțiunea de a reîntregi țara. E greu să ajungi europarlamentar independent, dar cred că putem reuși, dacă ne adunăm cu toții în jurul idealului unionist”, a spus Baciu.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea