Superconcert de Dragobete, cu intrare liberă

# Spectacol folcloric se va ține la Casa Sindicatelor Pitești, fiind organizat de Lorena Toma, directorul Casei de Cultură ”Adriana Trandafir” din Bascov
Casa de Cultură ”Adriana Trandafir” din Bascov organizează joi, 21 februarie, de la ora 18.00, la Casa Sindicatelor Pitești, un spectacol special de Dragobete,  intitulat „Din dragoste, pur și simplu”. Nume consacrate ale muzicii tradiționale românești vor încânta publicul argeșean! Cap de afiș este interpretul Cristian Pomohaci, urmat de Nicu Mâță, Ion Drăgan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Andreea Haisan, Ancuța Corlatan, Narcisa Băleanu. Vor urca pe scenă, de asemenea, grupuri artistice ale Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești și ai Ansamblului Doina Bascovului. Acompaniază orchestra Doina Bascovului, iar coregraf este Dorin Oancea.

Intrarea va fi liberă și toți artiștii au semnat un contract de cesiune a drepturilor de autor, fiind de acord să presteze cu titlu gratuit.
Lorena Toma, directoarea Casei de Cultură „Adriana Trandafir” va fi prezentatoarea evenimentului. În afară de faptul că argeșenii au intrarea liberă, ei se vor putea bucura și de premii surpriză.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea