Primarul Comunei Corbi – semnal de alarmă. Creșterea salariului minim în domeniul construcțiilor, dezastru pentru primării

Creșterea salariului minim în domeniul construcțiilor va aduce cheltuieli în plus pentru primăriile din Argeș. Deși, acestea deja sunt copleșite din cauza majorările salariale ale angajaților, de la 1 ianuarie, localitățile trebuie să renegocieze contractele cu firmele de construcții, fapt ce va duce, în unele cazuri, și la dublarea cheltuielilor. Edilul comunei Corbi a tras un semnal de alarmă în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, dând exemplu un caz pe care îl are în localitatea pe care o păstorește.

”La Corbi am un contract deja încheiat în care costurile cu manopera erau de 2,6 milioane lei şi constructorul a venit cu act adiţional acum, în baza noii legi, şi asta mai înseamnă un plus de 2,5 milioane lei pentru acelaşi contract. Cum rezolvăm problema asta care este comună pentru toate autorităţile locale şi pentru Consiliul Judeţean?”, a spus Baciu, prefectul dându-i asigurări că va solicita lămuriri la nivel central.
M.M.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea