Casa de Cultură “Adriana Trandafir” din Bascov a oferit un adevărat maraton folcloric

Săptămâna trecută, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești a avut loc un spectacol de senzație organizat de Casa de Cultură “Adriana Trandafir” din Bascov. Casa Sindicatelor s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei care au dorit să asiste la eveniment.
A fost un adevărat maraton folcloric pe durata a 4 ore. Publicul a fost entuziasmat de prestația artiștilor de muzică populară din toată țara care au evoluat pe scena de la Casa Sindicatelor.

Peste 800 de oameni au aplaudat minute în șir și au cerut bis-uri peste bis-uri, încântați fiind de spectacol. Alte circa 200 de persoane ar fi dorit să asiste la spectacol, dar nu au mai fost locuri… Artistul Cristian Pomohaci, de exemplu, a primit flori de la doamnele din sală. De remarcat că la spectacol au fost în sală oameni din mai multe zone ale țării, la final aceștia solicitând organizatorilor să ia în calcul un maraton folcloric de… 10 ore! Lorena Toma, managerul Casei de Cultură din Bascov, a fost la înălțime, organizând un spectacol care s-a dovedit a fi un real succes.

,,Mulțumim tuturor artiștilor care au acceptat să ne fie alături , artiști din toate zonele folclorice ale țării și nu în ultimul rând publicului participant la acest spectacol.  Mulțumesc minunatei orchestre Doina Bascovului, dansatorilor, soliștilor nostri. A fost o experiență minunată să venim în întâmpinarea publicului piteștean iar la solicitarea dumneavoastră, vom reveni. Mulțumim reprezentaților mass-media care ne-au fost alături. Mulțumim sponsorilor- Generali Asigurări și Alina Bijou pentru sprijinul acordat”,ne-a declarat Lorena Toma, managerul Casei de Cultură din Bascov.
Felicitări și la mai multe succese!
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea