Secțiile noului Spital din Mioveni, finalizate în procent de peste 80%

Pe șantierul noului spital din Mioveni s-a desfășurat săptămâna trecută o vizită tehnică! Managerul de proiect și reprezentanții constructorului au prezentat consilierilor locali din Mioveni stadiul lucrărilor și termenele de execuție.
Noul spital din Mioveni este în linie dreaptă! „Majoritatea secțiilor sunt finalizate în procent de peste 80%”, precizează reprezentanții Primăriei Mioveni. Investiţia totală se ridică la 68 de milioane de euro şi va fi finalizată în acest an. Spitalul va avea şase etaje, cu secţii de maternitate, ginecologie, pediatrie, neurologie, chirurgie, cardiologie, bloc operator şi spaţii auxiliare cu birouri.
Aparatura din viitorul spital de la Mioveni va fi una de top, având de la computer tomograf până la echipament de chirurgie minim invazivă. Pe partea de imagistică, rezultatele vor fi comunicate instantaneu pacienţilor. În total, viitorul spital va avea 177 de paturi. Iar fiecare dintre aceste paturi este de ultimă generaţie, având câte 80 de funcţii. Spitalul va deservi o comunitate de aproximativ 70.000 de oameni.
Primarul Mioveniului a declarat, recent, într-o conferință de presă, că se fac eforturi pentru ca spitalul să fie dat în folosință cât mai repede. „În luna august, cel mai târziu, vor începe probele de funcționare. După 1 septembrie se intră în lucru cu anumite secții”, susține edilul Ion Georgescu.A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea