Dănuţ Bulf: ,, Oamenilor le este teamă să vorbească”

Vicepreşedintele PC Argeş, Dănuţ Bulf, s-a arătat complet dezamăgit cu privire la alegerile parţiale din Piatra Neamnţ şi Maramureş, dezamăgirea constând în prezenţa foarte mică a alegătorilor la vot, fapt ce constituie pentru USL un real pericol. ,, Oamenilor le este teamă să vorbească, le este teamă să meargă la vot dacă nu votează cu cei de la putere. Paradoxul este că oamenii sunt încrâncenaţi, dar nu merg la vot, iar prezenţa redusă la vot reprezintă principala problemă pentru USL în condiţiile în care şi aşa preşedintele Traian Băsescu a anunţat că indiferent de scorul pe care îl va obţine USL el va numi tot ce premier doreşte”, a declarat Dănuţ Bulf.
Vicepreşedintele PC Argeş a ţinut să comenteze şi ultimul zvon dat de cei de la putere cu privire la comasarea alegerilor precizând că această lege reprezintă o brambureală.
La rândul său, Ştefan Sabotici, secretarul general al organizaţiei PC Argeş,  a ţinut să aducă în discuţie şi situaţia actuală a USL Argeş, precizând că în 75 de localităţi s-au stabilit candidaţii ce vor merge pe liste unitare fiind doar mici excepţii ce vor merge pe liste propri.
Lucian Gherguş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea