D.N.A. Pitești face angajări

Direcția Națională Anticorupție caută procurori de execuție. Iar posturile vacanțe nu sunt deloc puține. Mai exact, sunt disponibile câteva zeci de locuri, atât la structura centrală a parchetului anticorupție, cât și la serviciile teritoriale.
Concursul urmează să se finalizeze pe 23 aprilie 2019, însă nu toți procurorii pot participa la el. Vor fi admiși doar candidații care nu au fost sancționați disciplinar, au o bună pregătire profesională, o conduită morală ireproșabilă și o vechime de cel puțîn 10 ani în magistratură. Procurorii interesați să lucreze la DNA vor susține un interviu și o proba având că obiect evaluarea a cinci rechizitorii sau a altor acte profesionale alese aleatoriu, precum și a altor acte întocmite și considerate relevante de aceștia, din ultimii cinci ani de activitate.
În ceea ce privește posturile vacante care au fost scoase la concurs, acestea sunt, așa cum spuneam, atât la DNA – structura centrală, cât și la serviciile teritoriale. Conform monitoruljustitiei.ro, în total, sunt libere 31 de posturi de procuror, dintre care 10 la structura centrală și 21 la serviciile din teritoriu, după cum urmează:
- 10 posturi la structura centrală a DNA, din care 1 post în cadrul Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni de corupție săvârșite de militari,
- 1 post la Serviciul teritorial Alba Iulia;
- 2 posturi la Serviciul teritorial Brașov;
- 4 posturi la Serviciul teritorial Craiova;
- 1 post la Serviciul teritorial Galați;
- 3 posturi la Serviciul teritorial Oradea;
- 3 posturi la Serviciul teritorial Pitești;
- 5 posturi la Serviciul teritorial Ploiești;
- 1 post la Serviciul teritorial Târgu-Mureș;
- 1 post la Serviciul teritorial Timișoara.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea