A fost inaugurată „Galeria inspectorilor şefi” la sediul IPJ Argeş

# Printre cei care au fost prezenți la eveniment s-au numărat și patru generali
Săptămâna trecută,  în prezenţa unora dintre cei care au condus Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş a fost inaugurată „Galeria inspectorilor şefi”. Manifestarea a fost realizată, în cadrul inspectoratului, cu portretele inspectorilor şefi care au condus instituţia din anul 1989 până în prezent. Printre cei care au răspuns invitaţiei actualului inspector şef, se numără şi patru generali. Au fost prezenți domnul Grl.lt.(r) Nicolae Berechet, domnul Grl.lt.(r) Dan Valentin Fătuloiu, domnul Grl.brg.(r) Ion Stoica, domnul col. (r) Marian Orjanu, domnul Grl.brg.(r) Ion Mirescu. Galeria a fost realizată de Diana Nicolae, din cadrul Secției 2 Poliție Pitești.
„Toți inspectorii șefi au primit originalele lucrărilor realizate, iar Diana a fost recompensată de conducerea IPJ Argeș pentru efortul depus și pentru talentul de care a dat dovadă, primind o plachetă de onoare. La finalul vizitei, invitații au putut să admire o expoziție vernisată în holul public al IPJ Argeș care ilustrează aspecte din activitatea polițienească din trecut și din prezent. De asemenea invitații au putut să citească un scurt istoric al instituției pe care au coordonat-o, material realizat cu sprijinul documentar al directorului Muzeului Județean Argeș”, a anunţat Biroul de Presă al IPJ Argeş.
Totodată, invitaților le-a fost prezentată și o motocicletă care a intrat în dotarea Serviciului Rutier Argeș, autospecială care va scurta intervenția polițistului la accidentele produse pe drumurile naționale, soldate cu blocarea traficului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea