Comuna Băiculești - vizitată de reprezentanții Consiliului Județean Argeș

# Au fost vizitate obiectivele finanțate, dar au fost discutate și proiectele de viitor

Conducerea Consiliului Județean Argeș a continuat seria deplasărilor în teritoriu pentru a analiza la fața locului stadiul implementării proiectelor. Astfel, președintele Dan Manu, vicepreședintele Ion Mînzînă și administratorul județului, Maria Dinu, au efectuat o vizită de lucru în mai multe localități, printre care și Băiculești.

Anul 2019 este anul implementării proiectelor, asta după ce, din 2016 și până în prezent, Consiliul Județean Argeș a alocat fonduri pentru realizarea investițiilor în cele trei domenii prioritare: sănătate, educație și infrastructură.Consiliul Județean Argeș a investit în reabilitarea și modernizarea unităților școlare din comuna Băiculești, astfel:
• Amenajare grup sanitar interior Școala Gimnazială Băiculești
• Amenajare grup sanitar interior Școala Gimnazială Valea Brazilor
• Amenajare grup sanitar interior Școala Gimnazială Valea lui Enache
• Amenajare grup sanitar interior Școala Primară Anghinești
• Amenajare grup sanitar interior Școala Primară Mănicești
• Amenajare grup sanitar interior Grădinița cu Program normal Zigoneni
• Lucrări de reparații Școala Gimnazială Băiculești
• Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura sanitară, alocând bani pentru reabilitarea dispensarului uman din comuna Băiculești.
• Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura de apă, prin cofinanțarea realizării stației de pompare apă în satul Zigoneni.
• Prin programul guvernamental PNDL II, în comuna Băiculești urmează să fie implementat proiectul de înființare a sistemului centralizat de canalizare.
• În ceea ce privește infrastructura rutieră, Regia județeană de Drumuri a demarat lucrările de asfaltare a drumului județean DJ 704 H, Băiculești – Curtea de Argeș.

”În comuna Băiculești, am vizitat dispensarul comunal, care a fost reabiltat și care a beneficiat de fonduri și din partea Consiliului Județean Argeș. Este un dispensar renovat, cu condiții deosebite, în care găsim și un cabinet stomatologic, dar și o farmacie, astfel incat cetățenii să beneficizeze de servicii complete medicale. După o vizită pe care am facut-o și în unitățile de învățământ, am constatat că acestea sunt conforme. Mai sunt cateva retușuri de făcut, dar cu siguranță se vor remedia. De asemenea, s-au început lucrările de asfaltare a drumului județean Băiculești – Curtea de Argeș”, Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș
”Pentru renovarea dispensarului, sursa financiară a fost din bugetul local și din bugetul Consiliului Județean. Vă mulțumesc pentru sprijin. Ca să realizăm obiective trebuie sa fim sprijiniți și am încredere că vom fi sprijiniți în continuare pentru tot ceea ce intenționăm să realizăm”, Niculaie Dragnea, primar comuna Băiculești.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea